Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Σήμερα προσπαθούσα να πώ σε μια κοπελιά μέσω τηλεφώνου πως να συνδεθεί στο net. Το περίεργο είναι οτι δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου και μιλούσα όλη την ώρα χαλαρά. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζω να χάνω την ψυχραιμία μου, να φωνάζω και τελικά να στέλνω τον άνθρωπο με τον οποίο μιλάω σε κάποιον φίλο μου. Τι λέτε να φταίει που στάθηκα τόσο ψύχραιμος; :inlove::p

Τελικά της είπα πώς να φτιάξει τη σύνδεση (με tellas free θα έμπαινε) αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα... Δεν ήταν συνδεδεμένο το Modem στη γραμμή και δεν είχε κανένα καλώδιο να βάλει ούτε δεύτερο RJ11. Θα της πάω αύριο ένα καλώδιο και ένα διακλαδωτήρα να κάνει δουλειά. Της είπα να πάω αν θέλει το απόγευμα σπίτι της να της τα φτιάξω αλλά έχει μάθημα... :(

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Σήμερα προσπαθούσα να πώ σε μια κοπελιά μέσω τηλεφώνου πως να συνδεθεί στο net. Το περίεργο είναι οτι δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου και μιλούσα όλη την ώρα χαλαρά. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζω να χάνω την ψυχραιμία μου, να φωνάζω και τελικά να στέλνω τον άνθρωπο με τον οποίο μιλάω σε κάποιον φίλο μου. Τι λέτε να φταίει που στάθηκα τόσο ψύχραιμος; :inlove::p

Τελικά της είπα πώς να φτιάξει τη σύνδεση (με tellas free θα έμπαινε) αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα... Δεν ήταν συνδεδεμένο το Modem στη γραμμή και δεν είχε κανένα καλώδιο να βάλει ούτε δεύτερο RJ11. Θα της πάω αύριο ένα καλώδιο και ένα διακλαδωτήρα να κάνει δουλειά. Της είπα να πάω αν θέλει το απόγευμα σπίτι της να της τα φτιάξω αλλά έχει μάθημα... :(

νομιζω οτι εχεις τα προσοντα , go on

http://www.forthnet.gr/templates/joblist.aspx?c=10003863

καλα λενε οτι το ιντερνετ μας φερνει "πιο κοντα"

Τραβα να της περασεις κανα μετρο καλωδια ρε Μακη!!

Θα κανουμε κερκιδα καθως τοποθετεις τα.... βυσματα!

Αρχική απάντηση από ea6gka

νομιζω οτι εχεις τα προσοντα , go on

http://www.forthnet.gr/templates/joblist.aspx?c=10003863

LOL!

Αρχική απάντηση από SLN

καλα λενε οτι το ιντερνετ μας φερνει "πιο κοντα"

Τραβα να της περασεις κανα μετρο καλωδια ρε Μακη!!

Θα κανουμε κερκιδα καθως τοποθετεις τα.... βυσματα!

Δυστυχώς SLN αυτή η κοπέλα είναι που με βασανίζει 2 χρόνια τώρα και δυστυχώς δεν συμβαίνει τπτ και ούτε πρόκειται να συμβεί... Σκέψου οτι βασικός λόγος που θέλει να μπαίνει στο Internet είναι για να μιλάει με έναν Ιταλό που της αρέσει... Τώρα πώς συνενοούνται δεν ξέρω μιας και ο τύπος ούτε Αγγλικά ξέρει, ούτε Γαλικά ούτε Ελληνικά και απ'ότι ξέρω η κοπελιά αυτή δε μιλάει Ιταλικά... :blink:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:01]

LOL!

Δυστυχώς SLN αυτή η κοπέλα είναι που με βασανίζει 2 χρόνια τώρα και δυστυχώς δεν συμβαίνει τπτ και ούτε πρόκειται να συμβεί... Σκέψου οτι βασικός λόγος που θέλει να μπαίνει στο Internet είναι για να μιλάει με έναν Ιταλό που της αρέσει... Τώρα πώς συνενοούνται δεν ξέρω μιας και ο τύπος ούτε Αγγλικά ξέρει, ούτε Γαλικά ούτε Ελληνικά και απ'ότι ξέρω η κοπελιά αυτή δε μιλάει Ιταλικά... :blink:

και πας να της φτιαξεις τα καλωδια για να μιλαει με τον Ιταλο?????

εμ τα θελει και σενα ο πωπος σου...........:TD:

αν θες ακουσε με και κανε αλλη μια προσπαθεια οταν πας σπιτι ''και καλα να της φτιαξεις τα καλωδια''

πες της:κοιτα μωρο μου.....τα καλωδια δεν στα φτιαχνω για να μην μιλας με τον Ιταλο σε θελω δικια μου.αν σε διωξει σηκω φυγε ξαλαφρωμενος οτι ολα τελειωσαν και μην το παλευεις αλλο......

απο την αλλη αν γουσταρει:whistling

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

LOL!

Η γλώσσα του σώματος όμως, μαζί με τις webcam..... :innocent:

μου θελατε και ευρωπη παλιογαυροι......:devil:

ΟΥΣΤ!!!!!

:daisy:

και μην ακουσω τιποτα για διατησια γιατι αηντε καλομαθημενα......:innocent:

(μπροσστα στην εστια ο αγγλος σε προφανη θεση για γκολ ειπε ο γεωργατος να το απλωσει λιγο το χερακι)----δεν το κοβε καλυτερα :tomato:

(ο κωστουλας ενω εχει κιτρινη παει και ξαναμαρκαρει ετσι) :TD:

φιλακια απο την καλομοιρα......Φ-Ι-Λ-Α-Κ-Ι-Α:bye: :hi: :giveup: :hi: :bye:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 19:57]

Αισχος. Μετα φταινε οι χουλιγκανς !!!

ΦΤΑΙΕΙ η αθλητικη μας παιδεια.......ολων μας(σαν τα γιδια μαρκαρουμε)

μπεεεεεεεεεεεεεεεεε.ε.ε.ε.εε.ε.εεεε..ε.εεεεεεε:wassat:

Αρχική απάντηση από greekfragma

μου θελατε και ευρωπη παλιογαυροι......:devil:

ΟΥΣΤ!!!!!

:daisy:

και μην ακουσω τιποτα για διατησια γιατι αηντε καλομαθημενα......:innocent:

(μπροσστα στην εστια ο αγγλος σε προφανη θεση για γκολ ειπε ο γεωργατος να το απλωσει λιγο το χερακι)----δεν το κοβε καλυτερα :tomato:

(ο κωστουλας ενω εχει κιτρινη παει και ξαναμαρκαρει ετσι) :TD:

φιλακια απο την καλομοιρα......Φ-Ι-Λ-Α-Κ-Ι-Α:bye: :hi: :giveup: :hi: :bye:

που ειναι τα καλομοιροφιλακια? δεν τα βλεπω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.