Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

το "ελεος" για τις dfi πως γραφετε αραγε ελεος? αιλαιος? ελαιος? αιλεος? ελεως? αιλεως? ελαιως? αν ξερετε παρακαλω ενημερωστε με:daisy:

Αρχική απάντηση από Shaman

Όντως!Πρέπει να τρέχει και να μη φτάνει!

Δουλειά,maximizer,κανένα νέο WR.....

Χεχε, trust the Shaman :hehe:

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:09]

το "ελεος" για τις dfi πως γραφετε αραγε ελεος? αιλαιος? ελαιος? αιλεος? ελεως? αιλεως? ελαιως? αν ξερετε παρακαλω ενημερωστε με:daisy:

γαμμα-καππα-ιοτα-γαμμα-καππα-αλφα-μι-πι-αλφα-ητα (ή ιοτα με διαλυτικα)- ταφ....

Αρχική απάντηση από SLN

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Αρχική απάντηση από SLN

:p

Αρχική απάντηση από esdee

παρασκευη/σαββατο θα ειμαι πατρα!!!! :p :P !!!

weeeeee

αν συναντηθω με οποιονδηποτε μη μου πειτε τιποτα περι timmings/OC γιατι με το αλκοολ που θα κυκλοφορει στο αιμα μου μαλλον βλακεια θα πω :p

Εγώ πιθανότατα θα ανέβω Πάτρα το ΣΚ. Το θέμα βέβαια είναι οτι και να σε δώ δεν πρόκειται να σε καταλάβω... :tomato:

Συζήτηση σήμερα μεταξύ εμένα και μερικών άλλων άσχετων (δε μ'αρέσει αυτή η λέξη αλλά δε βρίσκω κάποια άλλη για να το εκφράσω πιο κόσμια...):

Μπάμπης: Ποπο, χάλασε ο υπολογιστής μας και σβηστήκαν όλα. Ήχοι, εικόνες...

Εγώ: Ε, ρε Μπάμπη, γι' αυτό τα κρατάνε τα back-up...

Μπάμπης: Τι είναι αυτό;

Μαριάνθη: Αρχείο ασφαλείας ή κάπως έτσι...

Εγώ: Αντίγραφο ασφαλείας αφού το θες στα Ελληνικά...

Μπάμπης: Ρε έξυπνε, αφού στο format σβήνονται όλα!

Εγώ: Σώωωωπα! Και νομίζεις δεν υπάρχει τρόπος να τραβήξεις τα αρχεία που θες (ενωούσα με "χαλασμένο" μηχάνημα που ο δίσκος δεν έχει Formaριστεί. Δεν ξέρω τι κατάλαβε αυτος.); Ο μόνος λόγος για να μην μπορείς να τραβήξεις αρχεία είναι να έχει καταστραφεί ο δίσκος...

Μπάμπης: Μάκη, μην κάνεις τον έξυπνο γιατί ο αδερφός μου αν θες να ξέρεις ξέρει περισσότερα από εσένα και ο φίλος του ο τάδε έχει σπουδάσει υπολογιστές γι' αυτό μη μιλάς. Εντάξει;

Ε, εκεί το βούλωσα γιατί λέω αν το πάει έτσι δεν πρόκειται να λυθεί η διαφωνία ποτέ... Πώς μου τη σπάει όταν απαραίτητα κάποιος που είναι μεγαλύτερος υποτίθεται οτι ξέρει πολύ περισσότερα από εμένα... Δε λέω, ο φοιτητής πιθανότατα ξέρει περισσότερα από εμένα αλλά αυτό δε σημαίνει οτι μπορεί να λύσει με την ίδια ευκολία ένα πρόβλημα συγκεκριμένης φύσεως... Βλέπω ώρες ώρες τον αδερφό μου (φοιτητής στους ΗΜ&ΜΗΥ στα Χανιά, 3ο έτος) να προσπαθεί να βάλει π.χ. ένα δίσκο και να παιδεύεται μια ώρα και τον λυπάμαι και πάω και του τα φτιάχνω εγώ...

Ωχ, για να το λες εσύ μάλλον κακό είναι... Κάτσε μη με μπλέξουν σε τπτ όργια με τον τύπο που έχεις για avatar! :D

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ωχ, για να το λες εσύ μάλλον κακό είναι... Κάτσε μη με μπλέξουν σε τπτ όργια με τον τύπο που έχεις για avatar! :D

Η εκκλησία ήταν πάντα κοντά στην νεολαία...:D:D:D

Εγώ πιθανότατα θα ανέβω Πάτρα το ΣΚ. Το θέμα βέβαια είναι οτι και να σε δώ δεν πρόκειται να σε καταλάβω... :tomato:

την παρασκευη θα ειναι στο πανεπιστημιο και το σαββατο στην αποθηκη ... θα κραταω τον Winchester στο αριστερο χερι και τα UTT στο δεξι!

Α, ρε γμτ να μην ξέρω flash! Έχουμε μια ομαδική (εγώ βλέπω πάλι να τα κάνω όλα αλλά τέσπα) εργασία στην Κοινωνική και πολιτική αγωγή και θα γούσταρα να φτιάξω ένα μικρό Flashάκι... Τέσπα, θα προσπαθήσω να φτιάξω καμιά ωραία παρουσίαση στο power point. Το θέμα είναι "Η σύμβαση του ΟΗΕ για την εξάλλειψη όλων των μορφών φυλετικής διάκρισης (Ρατσισμός)". Έχω βρεί καμιά 30αρά ατέλειωτες σελίδες που ακόμα δεν τις έχω διαβάσει. Ξέρει κανείς καμιά σελίδα που να τα λέει λίιιγο πιο περιληπτικά; Επίσης μήπως έχει κανένας κανένα σκιτσάκι ή τπτ τέτοιο να το βάλω στην εργασία; Η προθεσμία λίγει 21 Μαρτίου αλλά επειδή αύριο έχουμε λέω να φτιάξω τπτ να πάω μη με κράξουνε... Υποτίθεται οτι είμαι και συντονιστής. Μόνοι τους με βάλανε και ως συνήθως ο μαμάκας δέχτηκα...

Α, ρε γμτ να μην ξέρω flash! Έχουμε μια ομαδική (εγώ βλέπω πάλι να τα κάνω όλα αλλά τέσπα) εργασία στην Κοινωνική και πολιτική αγωγή και θα γούσταρα να φτιάξω ένα μικρό Flashάκι... Τέσπα, θα προσπαθήσω να φτιάξω καμιά ωραία παρουσίαση στο power point. Το θέμα είναι "Η σύμβαση του ΟΗΕ για την εξάλλειψη όλων των μορφών φυλετικής διάκρισης (Ρατσισμός)". Έχω βρεί καμιά 30αρά ατέλειωτες σελίδες που ακόμα δεν τις έχω διαβάσει. Ξέρει κανείς καμιά σελίδα που να τα λέει λίιιγο πιο περιληπτικά; Επίσης μήπως έχει κανένας κανένα σκιτσάκι ή τπτ τέτοιο να το βάλω στην εργασία; Η προθεσμία λίγει 21 Μαρτίου αλλά επειδή αύριο έχουμε λέω να φτιάξω τπτ να πάω μη με κράξουνε... Υποτίθεται οτι είμαι και συντονιστής. Μόνοι τους με βάλανε και ως συνήθως ο μαμάκας δέχτηκα...

το sig του SLN :p

δεν ξερω απο που να ξεκινησω καθως μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.