Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Ολοι εχουμε τα κολληματα μας...

Αντε ελα να μου ανοιξεις 56 thread να μου πεις αταλαντο τον KRS-1, τον Χzibit, τον Scarface και τον "ασπρο-koli" τον Eminem να δεις για ποτε ερχομαι Λαρ'σσααα να σου παρκαρω κανα τρακτερ (απο τα μεγαλα, τα Caterpillar) πανω στο 307 σου... :p :P

Χαχαχαχ!Ετσι ε?Δεν ηξερα οτι βγαζει κ τρακτερ η Caterpillar :p

Ενα ταπεινο Φερκισον εχω :p

Eλα οπωτε θες,θα κοτσαρω τη φρεζα κ θα.......γκουχ γκουχ.... :hehe:

Αρχική απάντηση από Samael

Χαχαχαχ!Ετσι ε?Δεν ηξερα οτι βγαζει κ τρακτερ η Caterpillar :p

Ενα ταπεινο Φερκισον εχω :p

Eλα οπωτε θες,θα κοτσαρω τη φρεζα κ θα.......γκουχ γκουχ.... :hehe:

Χαχαχαχα

SPC τελικα ηρθε ή οχι η τιμημενη η DFI??Αρχιζω να χανω την υπομονη μουυυυυ!!

Ειμαι απελπισμενος! Δεν μπορω αλλο με το λαπτοπ θελω το πισακι μουυυυυ

φανη μαν σορρυ σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα με εχεις ψιλοπρηξει με αυτη τη μητρικη. στειλτου κανα πμ αμαν

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:11]

φανη μαν σορρυ σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα με εχεις ψιλοπρηξει με αυτη τη μητρικη. στειλτου κανα πμ αμαν

Εσυ πρεπει να με συμπαθεις ιδιαιτερα σημερα ..... :inlove: :inlove: :whistling :whistling

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Πρωτη φορα μου συμβαινει να τελειωνει ο επεξεργαστης μαζι με τις μνημες , εδω με την γυναικα και παλι δεν το πετυχαινω και τωρα μου εκατσε για καθε μερα κιολας !!!!!11*259 !!!

XAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAX!!!

Αρχική απάντηση από ea6gka

:o :o :o

μπορω να εχω, οσα μπαρμπαδακια θελω, να μου φτιαχνουν το πισι μου;

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ρεεεεεεεεεεεεεεεε......ο τρελος ο ESDEE κυκλοφορει με εναν FX53 και ενα vapochill ls και κατι μνημες που πιανουν 270++ με 2-2-2.....γι'αυτο δεν ποσταρει σημερα ο χαμενος.....αυριο μεθαυριο θα ξεσκιστει στα ποστ....ουουουφ..τον ρουφιανεψα...χεχεχε!ειναι φιλοι μας οι γερμανοι.....χεχεχε

Ουυυ να μου χαθεις σπιουνε... :p

Κατά πόσο είναι φυσιολογικό το οτι τελευταία οι λάμπες δεν φωτίζουν τόσο όσο πριν και μάλιστα η μία είναι φωτισμένη μόνο κατά ένα μέρος; Είναι δυο μπλέ της Vantec συνδεμένες πάνω σε ένα Vantec Nexus 305...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ρε παιδιά, θε τρελαθώ. Τελικά γίνεται ή δε γίνεται να διαγράψεις post;

Υ.Γ.: Θα κάνω μια δοκιμή. Αν χαθεί αυτό το Post τότε η δοκιμή πέτυχε... :p

ρε,το πρωτο ποστ αμα εχεις ανοιξει θεμα δεν μπορεις να σβησεις...ολα τα αλλα γιατι να μην μπορεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.