Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

πως τολμησε αυτος ο χοντρος στο flame story να τραγουδησει pink floyd?

πρεπει να του κοπει ο κωλος ταχιστα

Ο αθλιος...μας το επαιζε κ σκληρο πεπονι οταν τραγουδουσε...τρομαρα του!

Ουστ!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Χαχαχα Chosen καλο αυτο για το δημοσιο!

Να ρωτησω μηπως γνωριζετε...

Ηθελα να παρω καποια πραγματα απο watercooling.de κ πληρωμη μεσω paypal....αλλα ηθελα αυτο το #$%^& το 4ψηφιο...

Στην αρχη του μηνα εγινε η παραγγελια, αλλα στο τελος Φλεβαρη ηρθε ο λογαρισμος με το 4ψηφιο...

Πληρωσα μεσω paypal αλλα φοβαμαι μηπως επειδη καθυστερησα τη πληρωμη(η παραγγελια καπου 3-5-10 Φλεβαρη, κ η πληρωμη 3 Μαρτη!) δεν μου τα στειλουν...

Καταλαβατε τι εννοω? Τι λετε?

Εστειλα mail με τις ερωτησεις μου κ το id της πληρωμης μεσω paypal αλλα δεν απαντησαν ακομα...υπαρχει περιπτωση να πληρωσα κ να μην ερθουν καθολου επειδη καθυστερησα? Αν ηταν ετσι δεν θα ειχαν ακυρωσει το request χρηματων στο paypal??

Κανεις??

Αρχική απάντηση από LordOfRings

WINDVR 3

THNX. Τελικά το πέρασα με το Ulead Video Studio 7. Το είχε μαζί η κάρτα αλλά ποτέ δεν του 'χα δώσει σημασία. Τώρα θυμήθηκα οτι το 'χω και είπα να του ρίξω μια ματιά. Αρκετά φιλικό στο χρήστη θα έλεγα. Δυσκολεύτηκα λίγο αλλά τελικά τα βρήκα. Το μόνο που ήθελα και δεν κατάφερα να βρώ είναι πως ονομάζω τα chapters. Με ενδιέφερε καθώς είναι από το Live που κάναμε οπότε ήθελα να το χωρίσω σε σκηνές και να τις ονομάσω ωστε να τις βρίσκεις αμέσως... Τέσπα καλά είναι κι έτσι...

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 01:16]

τελικα να εχεις μπολικη μνημη στο μηχανημα ειναι αλλο πραγμα.

οταν στα λεγε ο kbilly για το Gb (την ποσοτητα μνημης, οχι την... μητρικη) εσυ καθοσουνα με τις 2χ256 ΕΒ@260-φευγα@3-2-2... Τουλαχιστον "δικαιωθηκε" ο ανθρωπος μετα απο 4-5 μηνες :D:p

Και ενα μιιικρο σχολιακι απο το αλλο thread που δεν προλαβα γιατι ο τραμπουκος ο RootX μου το "κλειδωσε" πριν προλαβω..... :innocent: :innocent:

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:16]

Θοδωρα μπας κ την εχεις ξαδερφη ρε??

Πολυ πατριωτικα το περνεις το θεμα της αταλαντης(oooops!μου ξεφυγε )

Ολοι εχουμε τα κολληματα μας...

Αντε ελα να μου ανοιξεις 56 thread να μου πεις αταλαντο τον KRS-1, τον Χzibit, τον Scarface και τον "ασπρο-koli" τον Eminem να δεις για ποτε ερχομαι Λαρ'σσααα να σου παρκαρω κανα τρακτερ (απο τα μεγαλα, τα Caterpillar) πανω στο 307 σου... :p :P

Αρχική απάντηση από SLN

Και ενα μιιικρο σχολιακι απο το αλλο thread που δεν προλαβα γιατι ο τραμπουκος ο RootX μου το "κλειδωσε" πριν προλαβω..... :innocent: :innocent:

Βία στην βία της εξουσίας. Φέρε τον τράκτορα να με πατήσεις χάμου :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

Προβλεποταν ΠΟΛΕΜΟΣ....zyx VS TheLab.gr αλλα εκλειδωθει...

Αρχική απάντηση από RootX

Βία στην βία της εξουσίας. Φέρε τον τράκτορα να με πατήσεις χάμου :hehe:

Δεν θα την γλιτωσεις ετσι ευκολα....

Θα χυθει γάλα λεμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.