LordOfRings Μάρτιος 5, 2005 #4241 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 WINDVR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2005 Author #4242 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris ΧΑΧΑΧΑ! Εισαι πολύ μικρός ακόμα... Τωρα σου'ρχεται νεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 6, 2005 #4243 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 ΟΛΑ ΤΑ SCORES ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ NANACA-CRASH ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2005 Author #4244 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Ρε παιδια που πηγε η σελιδα?χαθηκε μια σελιδα απο το OT ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2005 Author #4245 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris ΟΛΑ ΤΑ SCORES ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ NANACA-CRASH ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΔΩ Αντε βρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΙΛΑ, και μου κοπηκε η χολη....παπαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 6, 2005 #4246 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 15:33] Αντε βρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΙΛΑ, και μου κοπηκε η χολη....παπαρα Πρόσεχε πως εκφράζεσαι... :p Θα κάνουμε και Top 30 List σε λίγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2005 Author #4247 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Πρόσεχε πως εκφράζεσαι... :p Θα κάνουμε και Top 30 List σε λίγο.. Εχε χαρη που....Καλα, θα τα ακουσεις απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 6, 2005 #4248 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 πως τολμησε αυτος ο χοντρος στο flame story να τραγουδησει pink floyd? πρεπει να του κοπει ο κωλος ταχιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 6, 2005 #4249 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka πως τολμησε αυτος ο χοντρος στο flame story να τραγουδησει pink floyd? πρεπει να του κοπει ο κωλος ταχιστα Ο αθλιος...μας το επαιζε κ σκληρο πεπονι οταν τραγουδουσε...τρομαρα του!Ουστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 6, 2005 #4250 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Χαχαχα Chosen καλο αυτο για το δημοσιο!Να ρωτησω μηπως γνωριζετε...Ηθελα να παρω καποια πραγματα απο watercooling.de κ πληρωμη μεσω paypal....αλλα ηθελα αυτο το #$%^& το 4ψηφιο...Στην αρχη του μηνα εγινε η παραγγελια, αλλα στο τελος Φλεβαρη ηρθε ο λογαρισμος με το 4ψηφιο...Πληρωσα μεσω paypal αλλα φοβαμαι μηπως επειδη καθυστερησα τη πληρωμη(η παραγγελια καπου 3-5-10 Φλεβαρη, κ η πληρωμη 3 Μαρτη!) δεν μου τα στειλουν...Καταλαβατε τι εννοω? Τι λετε?Εστειλα mail με τις ερωτησεις μου κ το id της πληρωμης μεσω paypal αλλα δεν απαντησαν ακομα...υπαρχει περιπτωση να πληρωσα κ να μην ερθουν καθολου επειδη καθυστερησα? Αν ηταν ετσι δεν θα ειχαν ακυρωσει το request χρηματων στο paypal?? Κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 6, 2005 #4251 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings WINDVR 3 THNX. Τελικά το πέρασα με το Ulead Video Studio 7. Το είχε μαζί η κάρτα αλλά ποτέ δεν του 'χα δώσει σημασία. Τώρα θυμήθηκα οτι το 'χω και είπα να του ρίξω μια ματιά. Αρκετά φιλικό στο χρήστη θα έλεγα. Δυσκολεύτηκα λίγο αλλά τελικά τα βρήκα. Το μόνο που ήθελα και δεν κατάφερα να βρώ είναι πως ονομάζω τα chapters. Με ενδιέφερε καθώς είναι από το Live που κάναμε οπότε ήθελα να το χωρίσω σε σκηνές και να τις ονομάσω ωστε να τις βρίσκεις αμέσως... Τέσπα καλά είναι κι έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 6, 2005 #4252 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Το bomberman πως παίζετε ? το εχει ενα ξαδερφάλι στο game boy advance και με εχει πρήξει ,,, , Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 6, 2005 #4253 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 τελικα να εχεις μπολικη μνημη στο μηχανημα ειναι αλλο πραγμα. και τελικα τα online κανοθν κακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 7, 2005 #4254 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.swfκαλο ... . . .. .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabasi Μάρτιος 7, 2005 #4255 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Honda rules...’σχετο:’μα ξανακούσω μια ακόμη λέξη για την Παπαραρίζου και τα Euroβύζια θα εκραγώ...:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 7, 2005 #4256 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 01:16] τελικα να εχεις μπολικη μνημη στο μηχανημα ειναι αλλο πραγμα. οταν στα λεγε ο kbilly για το Gb (την ποσοτητα μνημης, οχι την... μητρικη) εσυ καθοσουνα με τις 2χ256 ΕΒ@260-φευγα@3-2-2... Τουλαχιστον "δικαιωθηκε" ο ανθρωπος μετα απο 4-5 μηνες Και ενα μιιικρο σχολιακι απο το αλλο thread που δεν προλαβα γιατι ο τραμπουκος ο RootX μου το "κλειδωσε" πριν προλαβω..... :innocent: Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:16] Θοδωρα μπας κ την εχεις ξαδερφη ρε?? Πολυ πατριωτικα το περνεις το θεμα της αταλαντης(oooops!μου ξεφυγε ) Ολοι εχουμε τα κολληματα μας... Αντε ελα να μου ανοιξεις 56 thread να μου πεις αταλαντο τον KRS-1, τον Χzibit, τον Scarface και τον "ασπρο-koli" τον Eminem να δεις για ποτε ερχομαι Λαρ'σσααα να σου παρκαρω κανα τρακτερ (απο τα μεγαλα, τα Caterpillar) πανω στο 307 σου... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 7, 2005 #4257 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLNΚαι ενα μιιικρο σχολιακι απο το αλλο thread που δεν προλαβα γιατι ο τραμπουκος ο RootX μου το "κλειδωσε" πριν προλαβω..... :innocent: Βία στην βία της εξουσίας. Φέρε τον τράκτορα να με πατήσεις χάμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 7, 2005 Author #4258 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLNΚαι ενα μιιικρο σχολιακι απο το αλλο thread που δεν προλαβα γιατι ο τραμπουκος ο RootX μου το "κλειδωσε" πριν προλαβω..... :innocent: Προβλεποταν ΠΟΛΕΜΟΣ....zyx VS TheLab.gr αλλα εκλειδωθει... Αρχική απάντηση από RootX Βία στην βία της εξουσίας. Φέρε τον τράκτορα να με πατήσεις χάμου Δεν θα την γλιτωσεις ετσι ευκολα.... Θα χυθει γάλα λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 7, 2005 #4259 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Πρωτη φορα μου συμβαινει να τελειωνει ο επεξεργαστης μαζι με τις μνημες , εδω με την γυναικα και παλι δεν το πετυχαινω και τωρα μου εκατσε για καθε μερα κιολας !!!!!11*259 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 7, 2005 #4260 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480Δεν θα την γλιτωσεις ετσι ευκολα.... Θα χυθει γάλα λεμε... Αγαπητέ Ζάχο, δεν θα επιτρέψω παρόμοιες αιχμές προς moderator ή member του TheLab :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.