Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Το Bb στο avatar πού κολλάει ρε Σοτήρη;

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ισως αρχισε μαθηματα...λοοοολ.

la# (surreal απάντηση)

παρεπιπτόντως μπορείς να δώσεις ecdl και με open office.

2 χρόνια έκανες να πάρεις το ecdl?

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 17:16]

la# (surreal απάντηση)

Οχι απλος μλκιζονταν αυτοι απο το ECDL (οι καθηγητες)....και εχασα δυο ολοκληρα καλοκαιρια.....

2 χρονια ενοω.... δυο χειμωνες......:D

Αρχική απάντηση από sotiris

la# (surreal απάντηση)

Σίγουρα μπορείς να δώσεις Σωτήρη; Έχεις κάποιο link;

Τι λετε το ECDL ειναι "σοβαρο" πιστοποιητικο δλδ θα ειναι χρησιμο για τον εργοδοτη πχ να το δει στο βιογραφικο κ να σε προσλαβει ή ειναι "αχρηστο"??

εγώ έχω μετανοιώσει τα χρήματα που έδωσα πάντως + το χρόνο, μου πήρε 1 μήνα.

έχει έναν ηλίθιο κανονισμό που δεν μπορείς να δώσεις πάνω από 2 ενότητες την ίδια μέρα.

είναι εντελώς άχρηστο, μόνο για γραμματείς κάνει.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 19:46]

έχει έναν ηλίθιο κανονισμό που δεν μπορείς να δώσεις πάνω από 2 ενότητες την ίδια μέρα.

Κοιτα τελιος αχρηστο δεν ειναι...καλο ειναι να υπαρχει.....

Μπορει εσενα να σου την εσπασε επειδη εισαι advanced user (....το ιδιο αισθανομαι και εγω...).....

Αρχική απάντηση από sotiris

Επειδη βαριομουν να ψαξω στο site...ποσο κοστιζει για να εξεταστεις κ να το αποκτησεις?

Ειναι γελοιο, ευκολο, μετριο, δυσκολο??

Εσυ λες οτι ειναι αχρηστο(σε ποιο επιπεδο εξεταστηκες??)...ο Γιωργος οχι...η αληθεια ειναι καπου στη μεση!!(χμμ μηπως να εξεταστω κ εγω σε αυτο? καλα ενας μηνας δεν ειναι τπτ τρελο...)

Τι λετε το ECDL ειναι "σοβαρο" πιστοποιητικο δλδ θα ειναι χρησιμο για τον εργοδοτη πχ να το δει στο βιογραφικο κ να σε προσλαβει ή ειναι "αχρηστο"??

Κατά την γνώμη μου είναι άχρηστο, όπως και πολλά άλλα "χαρτάκια" του τύπου "proficiency" κλπ

Οι εργοδότες έχουν πάρει χαμπάρι ότι γέμισε ο τόπος με πτυχία και διπλώματα, κι άμα κάνουν την συνέντευξη στα αγγλικά, ο/η υποψήφιος κομπλάρει και χάνει την μπάλα.

Αρχίσαμε να ξυπνάμε σιγά σιγά και στην Ελλάδα σ'αυτό το θέμα και πλέον ο εργοδότης σιγουρεύεται ότι κατέχεις πρακτικά αυτά που αναφέρεις στο βιογραφικό σου ότι τα γνωρίζεις...

Αρχική απάντηση από Chosen

Κατά την γνώμη μου είναι άχρηστο, όπως και πολλά άλλα "χαρτάκια" του τύπου "proficiency" κλπ

Οι εργοδότες έχουν πάρει χαμπάρι ότι γέμισε ο τόπος με πτυχία και διπλώματα, κι άμα κάνουν την συνέντευξη στα αγγλικά, ο/η υποψήφιος κομπλάρει και χάνει την μπάλα.

Αρχίσαμε να ξυπνάμε σιγά σιγά και στην Ελλάδα σ'αυτό το θέμα και πλέον ο εργοδότης σιγουρεύεται ότι κατέχεις πρακτικά αυτά που αναφέρεις στο βιογραφικό σου ότι τα γνωρίζεις...

Μαλιστα....ευχαριστω Chosen!

Επειδη βαριομουν να ψαξω στο site...ποσο κοστιζει για να εξεταστεις κ να το αποκτησεις?

Ειναι γελοιο, ευκολο, μετριο, δυσκολο??

Εσυ λες οτι ειναι αχρηστο(σε ποιο επιπεδο εξεταστηκες??)...ο Γιωργος οχι...η αληθεια ειναι καπου στη μεση!!(χμμ μηπως να εξεταστω κ εγω σε αυτο? καλα ενας μηνας δεν ειναι τπτ τρελο...)

όταν τό χα δώσει, advanced είχε μόνο word/excel.

μου χανε πει μάλιστα ότι αν δώσεις το advanced δε χρειάζεται να δώσεις μετά το core,

πράγμα που δεν ίσχυε.

οπότε έδωσα word advanced + όλα τ' άλλα.

εννοείται πως τα πήρα. απλά τα core δεν πιστοποιούνε κάποια γνώση, διότι έχεις ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα το οποίο δέχεται 1 μόνο συγκεκριμένο τρόπο λύσης. Σε ένα σημείο μάλιστα είχα βρει κι ένα bug, όταν πάταγες 1 συγκεκριμένη αλληλουχία κόλλαγε. άστα να πάνε δηλαδή.

το word advanced ομολογώ να πω με δυσκόλεψε, υπήρχαν κάποιες ερωτήσεις που δεν ήξερε ούτε η δασκάλα του κέντρου ούτε ο υπεύθυνος της Ε.Π.Υ. ;)

βασικά το πήρα επειδή πιο πολύ ήθελα να δω τι είναι και αν αξίζει, αλλά σου λέω, το core είναι μούφα.

τα advanced είναι δύσκολα, αν έχουν το ίδιο επίπεδο δεν τα περνάς εύκολα.

π.χ. είχε θυμάμαι εισαγωγή πινάκων στο word, πάνω από 3χ3. εγώ πάντως είχα ανοίξει και excel δίπλα;)

αν το δινα τώρα δεν θα το δινα πάντως. μου είναι παντελώς άχρηστο.

Αρχική απάντηση από Chosen

βασικά μόνο για κάποιον που τον ενδιαφέρει να δουλέψει στο δημόσιο αξίζουν αυτά.

Γύρω στο '88-'89 έχω δει ένα καθυστερημένο παλικάρι (σοβαρά μιλάω), το οποίο δεν ήταν σε θέση ούτε να συνεννοηθείς (πρέπει να ήταν σπαστικός βασικά) μέσα σε ένα υποκατάστημα ΙΚΑ (νομίζω Βύρωνα ή Παγκράτι, πάνε πολλά χρόνια), καθισμένος σε ένα γραφείο το οποίο βρισκόταν μέσ'στη μέση του διαδρόμου και πάνω στο οποίο βρισκόταν ένα στυλό και μια σφραγίδα.

Περίμενα πάνω από μισάωρο σε μια ουρά μαζί με τον πατέρα μου και παρατήρησα ότι κάθε τόσο ερχότανε κάποιος άλλος υπάλληλος του ΙΚΑ με ενα χαρτί στο χέρι και του έδειχνε πως να βάζει την σφραγίδα. Μιλάμε του παιδιού του τρέχανε τα σάλια και δεν καταλάβαινε ότι του μιλούσε κάποιος!

Οπότε θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι ένα τέτοιο χαρτί θα ήταν χρήσιμο για το Ελληνικό δημόσιο, όπου προφανώς παίζει ρόλο οποιοδήποτε χαρτί/δίπλωμα/εξιτήριο νοσοκομείου έχεις στην κατοχή σου...

Χαχαχα Chosen καλο αυτο για το δημοσιο!

Να ρωτησω μηπως γνωριζετε...

Ηθελα να παρω καποια πραγματα απο watercooling.de κ πληρωμη μεσω paypal....αλλα ηθελα αυτο το #$%^& το 4ψηφιο...

Στην αρχη του μηνα εγινε η παραγγελια, αλλα στο τελος Φλεβαρη ηρθε ο λογαρισμος με το 4ψηφιο...

Πληρωσα μεσω paypal αλλα φοβαμαι μηπως επειδη καθυστερησα τη πληρωμη(η παραγγελια καπου 3-5-10 Φλεβαρη, κ η πληρωμη 3 Μαρτη!) δεν μου τα στειλουν...

Καταλαβατε τι εννοω? Τι λετε?

Εστειλα mail με τις ερωτησεις μου κ το id της πληρωμης μεσω paypal αλλα δεν απαντησαν ακομα...υπαρχει περιπτωση να πληρωσα κ να μην ερθουν καθολου επειδη καθυστερησα? Αν ηταν ετσι δεν θα ειχαν ακυρωσει το request χρηματων στο paypal??

Έχω τραβήξει ένα 20λεπτο βιντεάκι με την κάμερα και θέλω να το περάσω στο δίσκο και να το γράψω σε DVD. Προτείνετε κανένα εύχρηστο προγραμματάκι να κάνω τη δουλειά μου. Δεν θέλω εφέ κ.τ.λ. Απλώς να το περάσω, να το χωρήσω σε σκηνές, να φτιάξω κανένα ψευτομενού και να το γράψω... Έχω την Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe και η κάμερα θα συνδεθεί στην composite θύρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.