SLN Μάρτιος 4, 2005 #4201 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Daidalos: the bestest ψηστης in all the Greek Republic !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 4, 2005 #4202 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unseen ξεκινησα μαθηματα παραπεντε Χεχε καλοοο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 4, 2005 #4203 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:36] ξεκινησα μαθηματα παραπεντε ομορφα ελπιζω να πηγαινεις και σε γυμναστηριο, γιατι θα χρειαστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 4, 2005 #4204 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc τα μεγάλα (εξαιρώντας τον Samael ως άρρωστο) μυαλά συναντιόνται στα ΟΤ Aι χασου σηχαμερη σαρανταποδαρουσα :tongue: Aαα κ καλημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 4, 2005 #4205 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Aι χασου σηχαμερη σαρανταποδαρουσα :tongue: Aαα κ καλημερα εισητηριάκι θέμε; http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=186585#post186585 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 4, 2005 #4206 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αναβαθμισα την υπογραφη μου επιτελους!!Σας αρεσει ετσι οπως ειναι τωρα(τα χρωματακια κλπ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 4, 2005 #4207 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc εισητηριάκι θέμε; http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=186585#post186585 Aμεεεε http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=186729#post186729 Αν κ ετσουξε ο (_|_) μου με τα 60ε :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 5, 2005 #4208 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Προβλέπεται τρελό κάψιμο σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 5, 2005 #4209 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Χαχαχαχαχα PGM!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 5, 2005 #4210 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 13:18] Προβλέπεται τρελό κάψιμο σήμερα θα καουν τα TY αποψε.....:devil: αν και ο τριτος κυκλος επεισοδιων με εχει ξενερωσει ... το εχουν παρακανει πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 5, 2005 #4211 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Γκου χου γκου χου....δεν μιλησα για τετοιο καψιμο αλλα εγκεφαλικο λογω της αποβλακωσης στην τηλεοραση ........:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 5, 2005 #4212 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 14:10] Γκου χου γκου χου....δεν μιλησα για τετοιο καψιμο αλλα εγκεφαλικο λογω της αποβλακωσης στην τηλεοραση ........:whistling α! καταλαβα εγω μαλλον σε παρεξηγησα:whistling οποτε απο δευτερα μαλλον θα σε φωναζουμε Αλμεϊντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 5, 2005 #4213 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης α! καταλαβα εγω μαλλον σε παρεξηγησα:whistling οποτε απο δευτερα μαλλον θα σε φωναζουμε Αλμεϊντα Λοοοολ κ εμενα το μυαλο μου πηγε στα TY, DVD Shrink κλπ συναφη! PGM κ εγω σε παρεξηγησα.... Διαβασα το θεμα του ison με την DFI...επειδη βαρεθηκα να περιμενω, τη Δευτερα που θα ερθει, με το παραμικρο προβλημα που θα βγαλει θα την καψω σαν σημαια κ θα παρω μια Asus απο το Πλαισιο...δηλωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 5, 2005 #4214 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Λοοοολ κ εμενα το μυαλο μου πηγε στα TY, DVD Shrink κλπ συναφη! PGM κ εγω σε παρεξηγησα....Διαβασα το θεμα του ison με την DFI...επειδη βαρεθηκα να περιμενω, τη Δευτερα που θα ερθει, με το παραμικρο προβλημα που θα βγαλει θα την καψω σαν σημαια κ θα παρω μια Asus απο το Πλαισιο...δηλωση! Τεφροποίησέ την την τιμημένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 5, 2005 #4215 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris Τεφροποίησέ την την τιμημένη Χαχαχ τη σταχτη της να τη βαλω σε ενα βαζακι μικρο, ή να την σκορπισω στη θαλασσα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 5, 2005 #4216 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Χαχαχ τη σταχτη της να τη βαλω σε ενα βαζακι μικρο, ή να την σκορπισω στη θαλασσα?? ΘΑΛΑΤΤΑ ΘΑΛΑΤΤΑ. οι γα'άτες οι γα'άτες.μπλουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 5, 2005 #4217 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ΘΑΛΑΤΤΑ ΘΑΛΑΤΤΑ. οι γα'άτες οι γα'άτες.μπλουμ. Χαχαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 5, 2005 #4218 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Το Bb στο avatar πού κολλάει ρε Σοτήρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 5, 2005 #4219 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Ισως αρχισε μαθηματα...λοοοολ.Ρε γμτ τι να κανω? Εδωσα τη μομπο μουκ περιμενω την DFI αλλα δεν εκανα φορματ στο σκληρο ο μλκς!Κρατησα οτι ηθελα στον 160αρη αλλα νομιζω πως ξεχασα να κρατησω τα ληφθεντα αρχεια του msn, κ τους εβαλα στο πισι του αδελφου μου και δεν τους αναγνωριζει!!Μου βγαζει μπλε οθονη + οτι δεν εχει σατα ελευθερα αλλα μονο για raid...εκει τους βρισκει αλλα εγω θελω απλα να μεταφερω δεδομενα οχι να κανω raid...Τι κανουμε τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 5, 2005 #4220 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Μολις το παρελαβα..... :worship: ...κοπος 2 χρονων.... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.