unstoppable Μάρτιος 2, 2005 #4161 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper...Καλύτερη απο την 3η σίγουρα. Η 3η δεν ηταν και οτι καλυτερο, η χειροτερη του 24 σιγουρα.
.38-.45 Μάρτιος 2, 2005 #4162 Μάρτιος 2, 2005 Κράσαρ' ο σέρβερ, μάνα μουΠέσαν όλα τα foraβλαστήμησ' ο συντηρητήςκι οι bloggers τάδαν όλαΌμως τι φταίει ο δυστυχήςπούχε τον Gates πατέρα;Aς βάζαν Linux σταθερόνα τρέχει νύχτα μέραΤώρα τ' αρχεία χάθηκανπάνε, τα πήρε ο διάλοςκι ας τρέχουνε προγράμματανα δουν αν φταίει άλλοςΠάνε και τα template μαςτα πολυπαινεμένααντίο και στα κείμενατα δύσκολα γραμμέναΓιατί καλό 'ναι το backupόλοι πλέον το μάθανκι αν τόξεραν νωρίτερα ...κάποτε θα το κάναν!Αχός βαρύς ακούγεται,πολύ καντίλι πέφτειμανα μ' ο server κράσαρεκι άλλο πια δεν αντέχειΤα monitor εσβήσανεΟι δίσκοι σταματήσανΟλα τα sites πέσανεκαι τα ρολά τα κλείσανΜάνα ο σέρβερ κράσαρε,και δεν το λέω για αστείο,τον έβλεπα και έλιωνα,στα ράφια του Πλαισίου.Μάνα ο σερβερ κράσαρεκράσαρε κι η ζωή μας,παν' τα ωραία mp3,πάει η δικτύωσή μαςΜανούλα μου σου το' χα πειμην παίζουμε με την ΔΕΗ,αν είχαμε ένα UPS,θα ήταν όλα σαν εψές.Σύρε admin μου αψηλέ,Σύρε admin κιμπάρη,Να δεις σαν τι εγίνηκεΚαι τούτη η μπόρα εφάνηΚινάνε δυο τεχνικοίΜε τον admin αντάμαΝα παν' να φτιάξουν τη ζημιάΝα κάμουνε το θάμαΗ μέρα έφυγε βαριάΣτου server το κιβούριΜας μες στην άγρια νυχτιάΕφάνη κελεπούριΟ server μανα μ' φτιάχτηκεΟ server δεν κρασάρειΟ sysadmin εχάρηκεΤο ίδιο και οι κουμπάροι ( ;;; )
fanisk Μάρτιος 2, 2005 #4164 Μάρτιος 2, 2005 Χαχαχα ποιανου εμπνευση ειναι αυτο???Επισης 2 δηλωσεις..-Το motorola V3 ειναι κορυφη τελικα!!!Το εχω απο τη Δευτερα(δεν ειναι δικο μου, της μητερας μου, αλλα το δοκιμασα κ εγω!)-Ποτε θα ερθει η #$%^Υ&Θ*Ι(Ο η DFI SLI DR???
.38-.45 Μάρτιος 2, 2005 #4165 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 15:16] Χαχαχα ποιανου εμπνευση ειναι αυτο??? ηρθε πριν λιγο με mail και δεν αντεξα να μην το βαλω
snaptin Μάρτιος 2, 2005 #4166 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Γεια σας. Σήμερα θα σας πω την εμπειρία μου με την γνωριμία του snaptin. 19:25 Συνάντηση στο πανεπιστήμιο Πατρών 19:30 Ξεκινάμε για Αθήνα 19:35 Ο Snaptin κοιμάται 19:40 Ο Snaptin ξύπνησε (διόδια) 19:45 Ο Snaptin κοιμάται 20:52 Ο Snaptin ξύπνησε (διόδια) 20:53 Ο Snaptin κοιμάται 21:21 Ο Snaptin ξύπνησε (διόδια) 21:22 Ο Snaptin κοιμάται 21:30 Ο Snaptin ξύπνησε (φτάσαμε) Πολύ καλό παιδί ο μπάμπης.. και πάνω από όλα ήσυχο Ναι καλα ετσι νομιζεις, δε κοιμομουνα... πιστευεις δηλαδη οτι δεν ακουγα τον pgm να σου λεει "μωρο μου" ή εσενα που του ελεγες ενω οδηγουσες "ρε μου επεσε ενα διευρο κατω απο το πεταλ σκυβεις λιγο να το πιασεις?"
DJD Μάρτιος 2, 2005 #4167 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από snaptin Ναι καλα ετσι νομιζεις, δε κοιμομουνα... πιστευεις δηλαδη οτι δεν ακουγα τον pgm να σου λεει "μωρο μου" ή εσενα που του ελεγες ενω οδηγουσες "ρε μου επεσε ενα διευρο κατω απο το πεταλ σκυβεις λιγο να το πιασεις?" Μια βδομάδα σου πήρε για να σκεφτείς την απάντηση;
fanisk Μάρτιος 2, 2005 #4168 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Μια βδομάδα σου πήρε για να σκεφτείς την απάντηση; Μηπως κοιμοταν απο τοτε κ ξυπνησε τωρα??
snaptin Μάρτιος 2, 2005 #4170 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Μια βδομάδα σου πήρε για να σκεφτείς την απάντηση; Αρχική απάντηση από fANiS_K Μηπως κοιμοταν απο τοτε κ ξυπνησε τωρα?? Poll: Ψηφιστε ποιος απο τους δυο ειναι ο πιο αστειος του φορουμ.
FrOsT Μάρτιος 2, 2005 #4171 Μάρτιος 2, 2005 Για σήμερα το απόγευμα έχω και laptop (εννοείται δεν είναι δικό μου)!
aristos87 Μάρτιος 2, 2005 #4172 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Για σήμερα το απόγευμα έχω και laptop (εννοείται δεν είναι δικό μου)! Που το βρήκες?
SLN Μάρτιος 2, 2005 #4173 Μάρτιος 2, 2005 [Αρτεμης Ματσας : ON] Εγω παντως τους ειδα πολυ αγαπημενους τον μοντερατορα και τον αντμινιστρατορα...Παντα τσουγκριζαν το κρασακι στην ταβερνα οι 2 τους, το καθε παϊδακι το μοιραζοντουσαν μισο-μισο, καποια στιγμη πηγαν και οι 2 τουαλεττα, καθοσαντε (μεταφραση για μη-Πελλοπονησιους : καθονταν) διπλα-διπλα αγαπημενοι. Τι να πω...περιεργα πραγματα. [/Αρτεμης Ματσας : OFF]
FrOsT Μάρτιος 2, 2005 #4174 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Που το βρήκες? Σε ένα κατάστημα της Καβάλας (:whistle2: δεν θυμάμαι όνομα:whistle2: ).... ήταν μοναχούλι του και είπα να του κάνω παρέα...
Makis Hourdakis Μάρτιος 2, 2005 #4176 Μάρτιος 2, 2005 Αϋριο παίζουμε... Πριν λίγο γύρισα απ'το studio. Ελπίζω να βγούνε καλά...
aristos87 Μάρτιος 2, 2005 #4177 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Αϋριο παίζουμε... Πριν λίγο γύρισα απ'το studio. Ελπίζω να βγούνε καλά... Θελουμε demo
spc Μάρτιος 2, 2005 #4178 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Θελουμε demo ή τουλάχιστον ένα δείγμα jamαρίσματος με τον trobocop
SLN Μάρτιος 2, 2005 #4179 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:00] ή τουλάχιστον ένα δείγμα jamαρίσματος με τον trobocop ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Θεος!!
Makis Hourdakis Μάρτιος 2, 2005 #4180 Μάρτιος 2, 2005 Lol! Demo δεν διαθέτει το κατάστημα. Θέλετε μήπως πρόγραμμα; Υπόγεια Ρεύματα - Να γελάς Παπακωνστανίνου - Πριν το τέλος Υπόγεια Ρεύματα - Μ'αρέσει να μη λέω πολλά Υπόγεια Ρεύματα - 414 Παπακωνσταντίνου - Πριν το τέλος Τερμίτες - Πόσο σε θέλω (αυτό βγαίνει πάρα πολύ ωραία) Το ξέρω οτι έχουμε πολύυυυ μεγάλη ποικιλία αλλά τι να κάνουμε;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.