vdeseris Φεβρουάριος 26, 2005 #4102 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 16:09] ρε warcraft ρε ρε τράβα κανα bench ρε!
SLN Φεβρουάριος 26, 2005 #4103 Φεβρουάριος 26, 2005 -Eιναι τραγικη η κατασταση, Νικο Ευαγγελατο-Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας, Νικο Τσιαμτσικα
fanisk Φεβρουάριος 26, 2005 #4104 Φεβρουάριος 26, 2005 Ελα Jesus...τι ειναι τουτοι ρε γμτ:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:ellinika leme reeeeeeeeee
gtr_84 Φεβρουάριος 26, 2005 #4105 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Ελα Jesus...τι ειναι τουτοι ρε γμτ:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:ellinika leme reeeeeeeeee Συμφωνω:giveup:
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 26, 2005 #4106 Φεβρουάριος 26, 2005 Εγώ πάντως απορώ γιατί αρκετοί προτιμάτε να γράφετε με greeklish. Σοβαρά τώρα. Βλέπω κάποιους χρήστες που ενώ στο Λάμπη συμβιβάζονται, στο MSΝ και στα πμ γράφουν με greeklish. Προσωπικά γράφω πιο γρήγορα σε κανονικά ελληνικά και μάλιστα τονούμενα, όχι σαν μερικούς που έχω δεί να βαριούνται να τονίζουν (όχι από εδώ μέσα πάντως). Επίσης μου αρέσει πολύ περισσότερο να διαβάζω ελληνικά παρά greeklish. Και να ήταν και τυποποιημένα, να πώ εντάξει αλλά ο καθένας γράφει διαφορετικά!
fanisk Φεβρουάριος 26, 2005 #4107 Φεβρουάριος 26, 2005 Μακη ναι σε πμ αρκετοι γραφουν με greeklish...μερικες φορες εχω γραψει και εγω...Οσο για τους τονους, γενικα δεν τους εχω συνηθισει στο πληκτρολογιο κ μου φαινεται πως γραφω πιο γρηγορα χωρις τους τονους(επειδη δεν εχω συνηθισει να βαζω οτν γραφω στο πληκτρολογιο)...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 26, 2005 #4108 Φεβρουάριος 26, 2005 Τώρα παρατήρησα οτι γράφεις χωρίς τόνους! Αν δεν μου το 'λεγες δεν θα το πρόσεχα! Εγώ πάντως είμαι πολύ περίργος σε αυτά τα θέματα και θέλω όλα να είναι στην εντέλεια. Τόνοι, σωστά ορθογραφημένες λέξεις, σημεία στίξης κ.τ.λ.Υ.Γ.: Όχι δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα. Απλώς έχω αυτό το "χούι"...
unstoppable Φεβρουάριος 26, 2005 #4109 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Ελα Jesus...τι ειναι τουτοι ρε γμτ:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:ellinika leme reeeeeeeeee BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN
astrolabos Φεβρουάριος 26, 2005 #4111 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Μακη ναι σε πμ αρκετοι γραφουν με greeklish...μερικες φορες εχω γραψει και εγω... Και μία φορά που έγραψα και εγώ γκρίκλις, βγήκανε τρείς από την οθόνη και με βαράγανε μέχρι να υποσχεθώ να μην ξαναγράψω....
fanisk Φεβρουάριος 26, 2005 #4112 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN Ριξε αβερτα!! λοοοοοολ
SLN Φεβρουάριος 26, 2005 #4113 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 23:59] BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN klassikos trampoukos p.s. ΔΕΝ βαζω τονους!!
fanisk Φεβρουάριος 26, 2005 #4114 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από SLN klassikos trampoukos p.s. ΔΕΝ βαζω τονους!! Εεεεε ψιτ! Ελληνικα λεμεεεεεε... Χαχαχαχαχα! Αντε ρε DFI εξαντλειται η υπομονη μου!!!
sotiris Φεβρουάριος 27, 2005 #4115 Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εγώ πάντως απορώ γιατί αρκετοί προτιμάτε να γράφετε με greeklish. Σοβαρά τώρα. Βλέπω κάποιους χρήστες που ενώ στο Λάμπη συμβιβάζονται, στο MSΝ και στα πμ γράφουν με greeklish. Προσωπικά γράφω πιο γρήγορα σε κανονικά ελληνικά και μάλιστα τονούμενα, όχι σαν μερικούς που έχω δεί να βαριούνται να τονίζουν (όχι από εδώ μέσα πάντως). Επίσης μου αρέσει πολύ περισσότερο να διαβάζω ελληνικά παρά greeklish. Και να ήταν και τυποποιημένα, να πώ εντάξει αλλά ο καθένας γράφει διαφορετικά! Αρχική απάντηση από fANiS_K Μακη ναι σε πμ αρκετοι γραφουν με greeklish...μερικες φορες εχω γραψει και εγω...Οσο για τους τονους, γενικα δεν τους εχω συνηθισει στο πληκτρολογιο κ μου φαινεται πως γραφω πιο γρηγορα χωρις τους τονους(επειδη δεν εχω συνηθισει να βαζω οτν γραφω στο πληκτρολογιο)... δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι μικροί, εγώ είμαι φανατικά υπέρ των greeklish πάντως. εντάξει, τα ελληνικά είναι λίγο πιο ευκολοδιάβαστα αλλά και τα greeklish είναι ελληνικά και συνηθίζονται. και δεν το λέω επειδή είμαι ανορθόγραφος ή βαριέμαι να πατάω alt+shift, άλλο τα greeklish. άλλη μια φορά θα πω για κείνον τον greeklish conventer που πρέπει να ενσωματωθεί.
zyx Φεβρουάριος 27, 2005 #4116 Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris ρε τράβα κανα bench ρε! δεν μπορω ακομα φιλε μου. ρε warcraft ρε το καψιμο το ιδιο
jax7480 Φεβρουάριος 27, 2005 Author #4117 Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ....... όχι σαν μερικούς που έχω δεί να βαριούνται να τονίζουν (όχι από εδώ μέσα πάντως). @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ (*)(*) Λογοκρισια
chroma Φεβρουάριος 27, 2005 #4118 Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από zyx δεν μπορω ακομα φιλε μου. ρε warcraft ρε το καψιμο το ιδιο Βρε θα έρθω με τα πράγματα έξω από τη πόρτα σου και μη μου ανοίγεις αν θες.
dfragos Φεβρουάριος 27, 2005 #4119 Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ (*) (*) Λογοκρισια Τα θέλει ο καλατράβας σου...
zyx Φεβρουάριος 27, 2005 #4120 Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Βρε θα έρθω με τα πράγματα έξω από τη πόρτα σου και μη μου ανοίγεις αν θες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.