Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

-Eιναι τραγικη η κατασταση, Νικο Ευαγγελατο

-Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας, Νικο Τσιαμτσικα

Εγώ πάντως απορώ γιατί αρκετοί προτιμάτε να γράφετε με greeklish. Σοβαρά τώρα. Βλέπω κάποιους χρήστες που ενώ στο Λάμπη συμβιβάζονται, στο MSΝ και στα πμ γράφουν με greeklish. Προσωπικά γράφω πιο γρήγορα σε κανονικά ελληνικά και μάλιστα τονούμενα, όχι σαν μερικούς που έχω δεί να βαριούνται να τονίζουν (όχι από εδώ μέσα πάντως). Επίσης μου αρέσει πολύ περισσότερο να διαβάζω ελληνικά παρά greeklish. Και να ήταν και τυποποιημένα, να πώ εντάξει αλλά ο καθένας γράφει διαφορετικά!

Μακη ναι σε πμ αρκετοι γραφουν με greeklish...μερικες φορες εχω γραψει και εγω...

Οσο για τους τονους, γενικα δεν τους εχω συνηθισει στο πληκτρολογιο κ μου φαινεται πως γραφω πιο γρηγορα χωρις τους τονους(επειδη δεν εχω συνηθισει να βαζω οτν γραφω στο πληκτρολογιο)...

Τώρα παρατήρησα οτι γράφεις χωρίς τόνους! Αν δεν μου το 'λεγες δεν θα το πρόσεχα! Εγώ πάντως είμαι πολύ περίργος σε αυτά τα θέματα και θέλω όλα να είναι στην εντέλεια. Τόνοι, σωστά ορθογραφημένες λέξεις, σημεία στίξης κ.τ.λ.

Υ.Γ.: Όχι δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα. Απλώς έχω αυτό το "χούι"...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Μακη ναι σε πμ αρκετοι γραφουν με greeklish...μερικες φορες εχω γραψει και εγω...

Και μία φορά που έγραψα και εγώ γκρίκλις, βγήκανε τρείς από την οθόνη και με βαράγανε μέχρι να υποσχεθώ να μην ξαναγράψω....

Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 23:59]

BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN

klassikos trampoukos :p

p.s. ΔΕΝ βαζω τονους!!

Αρχική απάντηση από SLN

klassikos trampoukos :p

p.s. ΔΕΝ βαζω τονους!!

Εεεεε ψιτ! Ελληνικα λεμεεεεεε...

Χαχαχαχαχα!

Αντε ρε DFI εξαντλειται η υπομονη μου!!!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ πάντως απορώ γιατί αρκετοί προτιμάτε να γράφετε με greeklish. Σοβαρά τώρα. Βλέπω κάποιους χρήστες που ενώ στο Λάμπη συμβιβάζονται, στο MSΝ και στα πμ γράφουν με greeklish. Προσωπικά γράφω πιο γρήγορα σε κανονικά ελληνικά και μάλιστα τονούμενα, όχι σαν μερικούς που έχω δεί να βαριούνται να τονίζουν (όχι από εδώ μέσα πάντως). Επίσης μου αρέσει πολύ περισσότερο να διαβάζω ελληνικά παρά greeklish. Και να ήταν και τυποποιημένα, να πώ εντάξει αλλά ο καθένας γράφει διαφορετικά!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Οσο για τους τονους, γενικα δεν τους εχω συνηθισει στο πληκτρολογιο κ μου φαινεται πως γραφω πιο γρηγορα χωρις τους τονους(επειδη δεν εχω συνηθισει να βαζω οτν γραφω στο πληκτρολογιο)...

δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι μικροί, εγώ είμαι φανατικά υπέρ των greeklish πάντως. εντάξει, τα ελληνικά είναι λίγο πιο ευκολοδιάβαστα αλλά και τα greeklish είναι ελληνικά και συνηθίζονται. και δεν το λέω επειδή είμαι ανορθόγραφος ή βαριέμαι να πατάω alt+shift, άλλο τα greeklish.

άλλη μια φορά θα πω για κείνον τον greeklish conventer που πρέπει να ενσωματωθεί.

Αρχική απάντηση από vdeseris

ρε τράβα κανα bench ρε! :p

:p:hehe:

δεν μπορω ακομα φιλε μου. ρε warcraft ρε :hehe:

το καψιμο το ιδιο

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

....... όχι σαν μερικούς που έχω δεί να βαριούνται να τονίζουν (όχι από εδώ μέσα πάντως).

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ (*)

(*) Λογοκρισια

Αρχική απάντηση από zyx

:p:hehe:

δεν μπορω ακομα φιλε μου. ρε warcraft ρε :hehe:

το καψιμο το ιδιο

Βρε θα έρθω με τα πράγματα έξω από τη πόρτα σου και μη μου ανοίγεις αν θες.

Αρχική απάντηση από jax7480

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ (*)

(*) Λογοκρισια

Τα θέλει ο καλατράβας σου...

post-80-1416071716,8811_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από chroma

Βρε θα έρθω με τα πράγματα έξω από τη πόρτα σου και μη μου ανοίγεις αν θες.

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.