Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Εγω δεν καταλαβα...

μου την ειπε ο administrator και με κατηγορησε για εμπαθεια απεναντι στην Ιντελ???

Θα σου σπασω τα μουτρα ρε αλητη!!!!! ΕΜΕΝΑ ΡΕ????? ΕΜΕΝΑ??????????

Ξερεις ποιος ειμαι ΕΓΩ??????????

edit: εβαλα παραπανω ερωτηματικα για να φαινεται ωραιο....

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

καλα παιδια πραγματικα τελευτεα δεν παω καθολου καλα...νομιζω οτι κατι εχω αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω....μαλλον περναω καποια φαση...(οχι δεν εχω περιοδο)....να πω οτι πινω πολυ...το εχω κοψει...να πω οτι τρεχω πολυ (ειπαμε μεχρι 190) ,να πω οτι δεν κανω sex -κανω(ενταξει οχι και καθε ωρα αλλα κανω)....τι να πω...μαλλον αυτος ο καθηγητης φταιει..σκεφτομαι να παω...να τον ποτισω αλκοολ να τον γα@#@# καθως θα τρεχω με το gt

Ηρεμία... Συγκρατήσου μην έχεις άσχημα ξεμπερδέματα στο τέλος... Δεν ξέρω τι έχεις πάντως σίγουρα δεν πρέπει να είσαι και πολύ στα καλά σου. Χωρίς παρεξήγηση...

Αρχική απάντηση από SLN

Εγω δεν καταλαβα...

μου την ειπε ο administrator και με κατηγορησε για εμπαθεια απεναντι στην Ιντελ???

Θα σου σπασω τα μουτρα ρε αλητη!!!!! ΕΜΕΝΑ ΡΕ????? ΕΜΕΝΑ??????????

Ξερεις ποιος ειμαι ΕΓΩ??????????

edit: εβαλα παραπανω ερωτηματικα για να φαινεται ωραιο....

Πάλι καλά που δεν είπες: "Και ποιός είσαι εσύ δλδ που μου τη λες και από πάνω; Αυτό το Administrator είναι εικονίτσα που τη βάζουν οι χρήστες. Νομίζεις οτι σε πίστεψα;" :p

Σήμερα έδειξα στον πληροφορικάριο το Λάμπη... Λέτε να τον έχουμε μέλος στο μέλλον; Φάση θα 'χε! Εγώ και ο καθηγητής μου στο ίδιο forum για PC!

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 17:35]

spc ΜΟΝΥ ψάχνει για ΣΟΝΥ.

Τηλεφώνησε τώρα.

Μου θυμησε το ανεκδοτο που παιρνει ο τυπος σε ροζ γραμμη και κανει λαθος νουμερο και του βγαινει μοναστηρι...Το σηκωνει η καλογρια

-Εδω μονή.

-Χμμμ, πονηρολα... Εδω ποτσος!!

θα λεγα ΜΟΝΥ ψάχνει για ΠΟΝΥ αλλά επειδή παίζουν κονέ με τους administrator αυτού του site (ορολογία stamatas) είπα να μην το χοντρύνω :hehe:

μη φάμε και ban :hehe:

Σήμερα στη μουσική ακούγαμε μετά την παράδοση Beatles και βλέπεις μια στιγμή έναν καθηγητή που είχε εκείνη την ώρα κενό (και ο οποίος έχει πολλή φάση) να μπαίνει μέσα, να κάθεται σε μια άδεια καρέκλα και να ακούει! Μόνο που δεν άρχισε να χορεύει!

Υ.Γ.: Όχι δεν είναι τρελός. Απλώς κάτι τέτοια τα κάνει όταν υπάρχει χαβαλές...

υπαρχει περιπτωση να σβησω κληση της δημ. αστυνομιας για παρανομο παρκαρισμα (απεναντι απο το σπιτι μου!)?

Αρχική απάντηση από d0t [Σήμερα, στις 21:13]

υπαρχει περιπτωση να σβησω κληση της δημ. αστυνομιας για παρανομο παρκαρισμα (απεναντι απο το σπιτι μου!)?

xaxaxaxaxaxa..Στη θεση ησουν εγω πριν μια εβδομαδα....εκανα 1 ωρα βολτες γυρω απο το σπιτι μου για να παρκαρω και αφου απελπιστικα το αφησα πανω στο παρκο που εχει στη γειτονια αλλα της δημοτικης αστυνομιας δεν της αρεσε οποτε αφησε ενα ροζ χαρτακι με ενα νουμερακι πανω (35 ευρω).....Βεβαια αλλοι ειναι κ@#λοφαρδοι και την γλυτωνουν με 17 ευρω ενω τρεχουν πανω απο το οριο...ακους DJD??????? α ρε κερατα ...

Γ@μω την Αθηνα μου και τα αμαξια της......:rant:

Αρχική απάντηση από PGM

Γ@μω την Αθηνα μου και τα αμαξια της......:rant:

Αγαπητέ μου, αν δε σου αρέσει:

1. Χρησιμοποιείς συγκοινωνία

2. Χρησιμοποιείς δίκυκλο

3. Μετακομίζεις επαρχία

4. Προσλαμβάνεις τον DJ για οδηγό (αφού σαν τεχνικός δεν φτουράει έτσι κι αλλιώς)

:tongue:

Αρχική απάντηση από d0t [Σήμερα, στις 21:13]

εγω παντως εχω κανα-δυο τετοιες κλησεις (δημοτικης αστυνομιας)

απληρωτες στο ντουλαπακι εδω και κανα χρονο και no prob so far...

οταν θα ξαναλλαξει η κυβερνηση θα τα θυμηθουν παλι

και θα μας καλεσουν να τα εξοφλησουμε παλι ολα μαζι με 50%

εκπτωση γνωριμιας...

καραφλος μυστακιοφορος παρουσιαστης του Alter

που τα χωνει γενικως

και δεν θυμαμαι το ονομα του

mode on

αι σιχτιρ

...

αντι να φτιαξουν κανα πεζοδρομιο και κανα δρομο της προκοπης οι δημοι

καθονται και πληρωνουν αυτα τα λαμογια που την εχουν δει σεριφηδες

και κυκλοφορουν ανα τριαδες με μπερεδακια λες και υπηρετησαν στο Βιετναμ

εδω παραπονιεσε για κληση απεναντι απο το σπιτι σου? ολοκληρη διεθνης εκθεση δεν ειχε παρκιν και θες απεναντι απο το σπιτι σου? ελεος !

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:49]

εδω παραπονιεσε για κληση απεναντι απο το σπιτι σου? ολοκληρη διεθνης εκθεση δεν ειχε παρκιν και θες απεναντι απο το σπιτι σου? ελεος !

δεν παραπονιεμαι γιατι με εγραψαν απεναντι απο το σπιτι μου, για την κληση παραπονιεμαι.

Α, και κατι ασημαντο, απεναντι απο το σπιτι μου υπαρχει το παρκινγκ του 1ου νεκροταφειου(εκει το ειχα παρκαρει) που καθε μερα υπαρχουν 100 νομιμα και 60 παρανομα παρκαρισμενα αυτοκινητα και δεν εχει εμφανιστει η αστυνομια τους τελευταιους 4 μηνες. Και σημερα που το παρκαρα 'παρανομα'(χωρις να ξερω οτι στο συγκεκριμενο σημειο απαγορευεται) 'ετυχε' να εμφανιστει! ελεος!

κοιτα υπαρχουν και χειροτερα, οπως να σου πει διοικητης τροχαιας οτι εχεις δικιο αλλα θα πρεπει να πληρωσεις το προστιμο. Σκασε τα 65.5 και μην την ψαχνεις εκτος και αν εχεις αδικο και εχεις χρονο+χρημα να ξοδεψεις.

To 180ari είναι βολίδα, είχα περάσει Z 125 και FX. Το 180άρι θέλει να κοιτάς τον ιμάντα συχνά αν το λιώνεις !!!

Και φυσικά..... διχρονίλα rulez... λάδι για τη μίξη και 100άρα βενζίνη στο τέρμα ... τρώει σαν ιερόδουλη!!!!!

αλλα ειναι εξαιρετικα φτηνο..ενα φιλαρακι χτυπησε ενα με 15000χλμ με 1500ευρω και να ειναι το ποιο δυνατο και απο τα παπια..αλλα καταπινει σαν τρελο..ειχα το 125 παλια..τωρα το γυρισα σε punto gt και παω μαμιωντας....οταν δεν βγαινω απο το δρομο!

Μου τη δινει που δεν εχω τον ελευθερο χρονο που θα ηθελα να ειχα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.