Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Αγαπητο μου ημερολογιο...

Με αφορμη την ανεξηγητη αργοπορια της DFI-SLI DR μου, σημερα πηρα μια αποφαση καρριερας...

Οταν μεγαλωσω θελω να γινω "μεγαλεμπορας" ηλεκτρονικων συστηματων. Θα ανοιξω μια εταιρια την "FanTech", και θα εμπορευομαι Η/Υ.

Θα γραφτω σε φορουμ υπολογιστων και θα την λεω σε οποιον κανει ορθογραφικα λαθη, θα αναπτυξω μια αρρωστημενη σχεση αγαπης-μισους-ζηλειας-θαυμασμου με τον admin, και θα οργανωνω ομαδικες παραγγελιες (αφου πρωτα γινω διαπλεκομενος). Πριν απο τις ομαδικες παραγγελιες ομως θα παιρνω πρωτος εγω τα κομματια... :banging: :banging:

Ααααχ μεσα στο μυαλο μου εισαι! λοοοοοοολ :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:56]

την ορθογραφία σας παρακαλώ Mr. News Poster :D

Πάντα έτσι ήταν ή το έφαγε και αυτο η μεταρρύθμιση; (αβγο=αυγό, τρένο=τραίνο κτλ) :...:

Αρχική απάντηση από astrolabos

Πάντα έτσι ήταν ή το έφαγε και αυτο η μεταρρύθμιση; (αβγο=αυγό, τρένο=τραίνο κτλ) :...:

ανΗσΥχία (δεν το θυμάμαι και αλλιώς....) ;)

Αρχική απάντηση από jax7480

Αχχχχχχχχ, 17 μερες στο μπουντρουμι, ποιαστηκα εκει κατω, μεσ'τα σκοταδια και την υγρασια.

....ξέχασες και την ορθογραφία σου......

Αρχική απάντηση από SLN

Πολυ "μπουμπουνιζει" στην Μιναρουπολη...

Θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας. Μα τον Τουτατη!!!

......στο οχυρό Labaοριούμ κάποιοι όμως είναι ακόμα ξύπνιοι....

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 01:15]

Αχχχχχχχχ, 17 μερες στο μπουντρουμι, ποιαστηκα εκει κατω, μεσ'τα σκοταδια και την υγρασια.

φτου και ξελευτεριά......

καλως ηλθες ζαχουλη..........να εισαι φρονιμο παιδι απο δω και περα......αν εισαι θα σου κανω δωρο σακο του μποξ με μια φωτο του ΒΑΣΙΛΗ επανω(βασιλη μη ψαρωνεις ξερω οτι ειστε οκ):devil:

Οι Μυστικες μου παρακρατικες πηγες λενε οτι μαλλον η γιαννα αγγελοπουλου τα τιναξε!!!!!!

απο καρκινο στο παγκρεας απο χ8ες...

ακομα κανεις δεν εχει ανακοινωσει τπτ...

για αλλη μια φορα το λαμπ μαθαινει 1ο τις εξελιξεις στο χωρο της διαπλοκης....

δεν ξερω ποτε 8α ανακοινωθει αλλα, γιαννα....καπουτ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.