fanisk Φεβρουάριος 22, 2005 #3961 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras ...oλα τα παρακολουθεις εσυ ε?οσο για το Mlemo, και εγω ειχα πει παλιοτερα οτι το 865 δεν εχει pat....(θυμασαι με ειχες κανει quote και εγινα ρομπα) lol.... τεσπα...βασικα η αλεξιαδη σε 1-2 εβδομαδες θα εχει φυγει...το θεμα μας ειναι η γειτονισσα....η απο πανω δηλαδη...χθες μου ζητησε μαθηματα φωτοσοπ....το θεμα ειναι οτι το ακουσε και η γυναικα..και με πηρε ο διαολος... lol καλη η "απο πανω"?Να υποθεσω πως το κεφαλι σου πηρε το σχημα του inox τηγανιου της γυναικας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 22, 2005 #3962 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 οχι, αλλα μου το "χτυπαει" σε καθε προταση της...ζηλιαρες γυναικες...τι να πει κανεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #3963 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 καλη φαση ζαρρα αλλα δεν εχω βγαλει ποτε διπλωμα για μηχανη . μονο αν με πιασουν θα παω να βγαλω για αυτο θελω ενα 50ρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 22, 2005 #3964 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras οχι, αλλα μου το "χτυπαει" σε καθε προταση της... ζηλιαρες γυναικες...τι να πει κανεις.... Aισχρες ειναι..... Αντι να χαιρετε που σε θελουν κι αλλες,ζηλευει κ απο πανω....τι να πεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 22, 2005 #3965 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:23] καλη φαση ζαρρα αλλα δεν εχω βγαλει ποτε διπλωμα για μηχανη . μονο αν με πιασουν θα παω να βγαλω για αυτο θελω ενα 50ρι zετακι forever..... το βαζεις και στο πορτ μπαγκαζ και με το που δεις τα δυσκολα παρκαρεις το φιεστα, καβαλας τον ζετακλα και την κανεις σουζαριστος..... παρε ενα καλομεταχειρισμενο 72αρι-90αρι.... κατα προτιμηση monkey με συμπλεκτη... και ποιος σε πιανει..... (μονο που θυμαμαι το δικο μου που μου κλεψανε....δακρυζω:cry: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 22, 2005 #3966 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:23] καλη φαση ζαρρα αλλα δεν εχω βγαλει ποτε διπλωμα για μηχανη . μονο αν με πιασουν θα παω να βγαλω για αυτο θελω ενα 50ρι Μην ανυσηχεις...μπορει να ειναι 400αρι.. αλλα πιστεψε -πλεον- παει σα 50αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 22, 2005 #3967 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras ...oλα τα παρακολουθεις εσυ ε? ... βασικα η αλεξιαδη σε 1-2 εβδομαδες θα εχει φυγει... ναι, εγώ τα παρακολουθώ όλα αλλά εσύ έχεις βλέπω εμβαθύνει Αρχική απάντηση από Zarras το θεμα μας ειναι η γειτονισσα....η απο πανω δηλαδη... χθες μου ζητησε μαθηματα φωτοσοπ.... το θεμα ειναι οτι το ακουσε και η γυναικα..και με πηρε ο διαολος... πες στη γυναίκα σου ότι δεν κατέχεις από τέτοια και θα στείλεις τον mlemo Αρχική απάντηση από Samael Aισχρες ειναι..... Αντι να χαιρετε που σε θελουν κι αλλες,ζηλευει κ απο πανω....τι να πεις.... Δεν τον αντέχω, μη δει thread post για γυναίκες, τσουπ πετάγεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #3968 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ωραιος ο ζαρρας.Το Runner ξερω οτι παει μαμιωντας αλλα σαν διχρονο φοβαμαι οτι θα αρχισει να κλανει μετα το χρονο. Τα πεζω λενε τπτ ή ειναι σαν τα αμαξια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 22, 2005 #3969 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gkaΤο Runner ξερω οτι παει μαμιωντας αλλα σαν διχρονο φοβαμαι οτι θα αρχισει να κλανει μετα το χρονο. Τα πεζω λενε τπτ ή ειναι σαν τα αμαξια ? ώπα τι πρόβλημα έχεις με τα πεζώ αμάξια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #3970 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 τα θεωρω POS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 22, 2005 #3971 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:33] Το Runner ξερω οτι παει μαμιωντας αλλα σαν διχρονο φοβαμαι οτι θα αρχισει να κλανει μετα το χρονο. Τα πεζω λενε τπτ ή ειναι σαν τα αμαξια ? κοιτα αμα ειναι 2T και 50αρι, θα αρχισει να τα παιζει γρηγορα....τα πεζω γενικως εχουν καλη ποιοτητα, ειναι ελαφρυα, σχετικα καλο γκαζι, καλα φρενα, ανετες αναρτησεις (οποτε οχι για χωσιματα), και εκτος του κινητηρα τους που ειναι σκυλος δεν βγαζει ζημιες αλλα πεφτει γρηγορα, τα ηλεκτρικα τους ειναι λιγο βλαμμενα αλλα ρε φιλε...θα παρεις γαλλικο μηχανακι????ειναι σα να περνεις ιαπωνικο αυτοκινητο!!!ο καθης στο ειδος του.αυτοκινητο=ευρωπη=γερμανια γαλλια ιταλιαμηχανη=Ασια...(Honda, kawasaki, yamaha κτλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #3972 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 ΟΚ απλα ρωταω γιατι ποτε δεν εκατσα επανω σε ευρωπαικο μηχανακι. Μια ζωη suzuki ειχα.Αλλα αυτοκινητο και μηχανη οι κιτρινομουρηδες rulez ownz κλπ. Μετα και την εμπειρια του φιεστα εγω δεν ξαναπερνω με τιποτα ευρωπαικο αμαξι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 22, 2005 #3973 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 πάντως george με τον άστατο χαρακτήρα σου και τις σχέσεις σου με την εξουσία γενικότερα, δεν σε βλέπω να επιζείς πολύ με δίκυκλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #3974 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 δεν με εχουν πιασει ποτε ομως (με μηχανη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 22, 2005 #3975 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:43] ειναι σα να περνεις ιαπωνικο αυτοκινητο!!!ο καθης στο ειδος του.αυτοκινητο=ευρωπη=γερμανια γαλλια ιταλιαμηχανη=Ασια...(Honda, kawasaki, yamaha κτλπ) οχι ετσι ρε Ζαρρας.....με απογοητευσες....ξεχνας KTM, Husaberg, Husqvarna, Ducati, Triumph......ή μηπως ξεχνας Subaru, Mitsubishi, Toyota, Mazda & Nissan....δεν ισχυουν πλεον τετοιες γενικευσεις οταν μεγαλη μεριδα μοντελοων της αγορας βασιζονται στις ιδιες πλατφορμες ...ειτε ειναι ευρωπαικα ειτε γιαπωνεζικα ειτε αμερικανικα....και για να μενουμε και on-topic...εγω παντως απο Piaggio & Peugeot & Αprilia στα μικρα διχρονα σκουτερακια καθε αλλο παρα καλα πραγματα εχω διαπιστωσει επειτα απο μακροχρονη θητεια σε συνεργεια..πολυ ευπαθη, κλανουν γρηγορα, οντως προβληματικα ηλεκτρικα...ακριβα ανταλλακτικα και επικυνδυνη οδικη συμπεριφορα (γενικοτερο φαινομενο στα σκουτεροειδη κατα την γνωμη μου με εξαιρεση οσα εχουν κανονικο πλαισιο βλ. Runner ΚΤΛ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 22, 2005 #3976 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka δεν με εχουν πιασει ποτε ομως (με μηχανη) μαίστα...... μήπως εκείνη η φωτό σου στο ''post your pic'' ήταν κατά την διάρκεια της ''θητείας'' σου και η επόμενη (η καλή σου) αφού σε έδιωξαν απ' το ''ίδρυμα''; :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #3977 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 πρεπει να ημουν φανταρος τοτε ναι , αλλα γιατι μου μιλας ετσι τι σου εχω κανει?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 22, 2005 #3978 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:56] πρεπει να ημουν φανταρος τοτε ναι , αλλα γιατι μου μιλας ετσι τι σου εχω κανει?:cry: Σε προετοιμαζει βρε κουτο... εχεις αγωνα μεθαυριο.... με τους Ζηταδες της ΕΛ.ΑΣ στη ζουγκλα των ελληνικων δρομων...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 22, 2005 #3979 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spcΔεν τον αντέχω, μη δει thread post για γυναίκες, τσουπ πετάγεται! Ignore me then Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 22, 2005 #3980 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 15:53] οχι ετσι ρε Ζαρρας.....με απογοητευσες....ξεχνας KTM, Husaberg, Husqvarna, Ducati, Triumph......ή μηπως ξεχνας Subaru, Mitsubishi, Toyota, Mazda & Nissan.... E? δηλ. το husaberng το husqvarna το ducati και το triumph Θεωρουνται....μηχανες??????????? λολ...αυτα βρε 'η θα ειναι enduro...(τα οποια δεν ειναι μηχανες) 'η θα ειναι street/ss 1000cc και 8α βγαζουν...80Hp... lol lol lolοσο για τα subaru και τα υπολοιπα... απλως εχουν βγαλει 1 καλο μοντελο και παπαλα...skyline lancer Impreza...(οκ αυτα ειναι αυτοκινητα)φυσικα δεν περιμενω να συμωνησει κανεις μαζι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.