Makis Hourdakis Φεβρουάριος 19, 2005 #3901 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Εν τω μεταξύ δεν έχω παίξει σε καμιά ηλεκτρική πλην της δικής μου που να μου αρέσει η ταστιέρα. Ίσως βέβαια να φταίνε και οι χορδές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 19, 2005 #3902 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ποπο, ψιλονυστάζω και δεν θέλω να την πέσω γιατί ξέρω τι δουλειές με περιμένουν αύριο...Βασικά έχω να διαβάσω για το διαγώνισμα της Χημείας (Aristo θα σε πνήξω, πρόσεχε τι θα πείς...), να τακτοποιήσω 215 κομμάτια (ακόρντα και στίχους ενωώ) επειδή "κλάταρε" σήμερα το ντοσιέ που τα είχα και γίναν χάλια, να προσπαθήσω να φτιάξω ένα παλιό MP3 player που του ξέκανα κάτι πλήκτρα (βασικά κρέμονταν από μια κλωστή...) και διάφορα άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 19, 2005 #3903 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από esdee καλα ρε συ... τοσο κοντα την τηλεοραση??? πλυση εγκεφαλου (μπορει και πλυση στομαχου τοσο κοντα που ειναι ) θα παθεις με το fame story lol μονο οταν ειμαι στο pc ειμαι κοντα της...ολες τις υπολοιπες ωρες ειναι πιο μακρυα απο μενα.Paintball αυριο!Πρεπει να ετοιμαστω σιγα-σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 19, 2005 #3904 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Λάδωσε τα εξάσφαιρα και ραντεβού σε μισή ώρα απ'έξω απ' το Σαλούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 19, 2005 #3905 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ρε παίδες αυτο γιατί χρειάζετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 19, 2005 #3906 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Λάδωσε τα εξάσφαιρα και ραντεβού σε μισή ώρα απ'έξω απ' το Σαλούν... Χαχαχαχα ελιωσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 19, 2005 #3907 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Αρχίζω να σκέφτομαι μπας και πάω να αλλάξω το δικό μου και βάλω ένα διπλό... ο διπλος φιλε ειναι αλλο πραγμα!!!αμα ειναι να βαλεις βαλε!αλλα προσεξε τι θα βαλει!αν ειναι καλη η κιθαρα σου βαλε αλλιωςπαρε μια αλλη που θα εχει διπλο απο την αρχη!εγω εχω μια Fender Stratocaster, μια Gibson SG Limited edition ,και μια Epiphone Les Paul Standard!η Fender εχει διπλο στον καβαλαρη και οι αλλες δυο δυο διπλους!περιτο να σου πω οτι ο ηχος ειναι γ@μ@τος!καλυτερο ηχο για μενα εχουν Gibson-Epiphone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 20, 2005 #3908 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ουφφφφφφφφφφφ μετά απο ~3 ώρες χαλαρής δουλείας τελειώσα με το tagan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #3909 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Ρε παίδες αυτο γιατί χρειάζετε? Πρ'όλο που δεν έχω Tagan νομίζω πως είναι για τις μελλοντικές κάρτες γραφικών... ΝΟΜΙΖΩ. Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads ο διπλος φιλε ειναι αλλο πραγμα!!! αμα ειναι να βαλεις βαλε! αλλα προσεξε τι θα βαλει!αν ειναι καλη η κιθαρα σου βαλε αλλιως παρε μια αλλη που θα εχει διπλο απο την αρχη! εγω εχω μια Fender Stratocaster, μια Gibson SG Limited edition , και μια Epiphone Les Paul Standard! η Fender εχει διπλο στον καβαλαρη και οι αλλες δυο δυο διπλους! περιτο να σου πω οτι ο ηχος ειναι γ@μ@τος! καλυτερο ηχο για μενα εχουν Gibson-Epiphone! Έχω μία Fender Stratocaster Standard. Αξίζει πιστεύεις; Πόσο θα μου πάει περίπου; Από την άλλη το σκέφτηκα για κιθάρα αλλά λέω μια καλύτερη κιθάρα, τουλάχιστον προς το παρών, θα χαραμιστεί στα χέρια μου. Ούτε αυτή που έχω την εκμεταλεύομαι πλήρως... Τέσπα δυο ερωτήσεις: 1. Κατά πόσο είναι δυνατόν να βάλω διπλό μαγνήτη απ'τη στιγμή που η δικιά μου έχει μονό; Πρέπει να αλλάξω αυτή την επιφάνια για τους μαγνήτες (δεν θυμάμαι πως λέγεται) ή μπορώ απλώς να την κόψω ωστε να χωρέσει ο διπλός; 2. Πόσο περίπου θα μου πάει η δουλειά; Δεν θέλω κανένα φοβερό μαγνήτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #3910 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Καλά η Fender δέρνει στα ανταλακτικά! ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Τέσπα απ'ότι κατάλαβα κάτω από 80 δεν πρόκειται να μου πάει η δουλειά απ'ότι είδα στο Στόλλα... Υ.Γ.: Τελικά η "επιφάνια για τους μαγνήτες" λέγεται Pickguard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #3911 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 ηλ. κιθάρα = ψεύτικος ήχος = πεταμένα λεφτά. μόνο ο φυσικός ήχος αξίζει, να ακούς τη χορδή να πάλλεται. μάκη πλάκα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #3912 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Λέω κι εγώ, τι λέει; Πάντως έχω και ακουστική (ηλεκτρακουστική για την ακρίβεια) και μου αρέσει εξίσου... ’λλο το ένα, άλλο το άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #3913 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Λέω κι εγώ, τι λέει; Πάντως έχω και ακουστική (ηλεκτρακουστική για την ακρίβεια) και μου αρέσει εξίσου... ’λλο το ένα, άλλο το άλλο... να παίζεις ξέρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #3914 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Είπαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 20, 2005 #3915 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΈχω μία Fender Stratocaster Standard. Αξίζει πιστεύεις; Πόσο θα μου πάει περίπου; Από την άλλη το σκέφτηκα για κιθάρα αλλά λέω μια καλύτερη κιθάρα, τουλάχιστον προς το παρών, θα χαραμιστεί στα χέρια μου. Ούτε αυτή που έχω την εκμεταλεύομαι πλήρως... Τέσπα δυο ερωτήσεις:1. Κατά πόσο είναι δυνατόν να βάλω διπλό μαγνήτη απ'τη στιγμή που η δικιά μου έχει μονό; Πρέπει να αλλάξω αυτή την επιφάνια για τους μαγνήτες (δεν θυμάμαι πως λέγεται) ή μπορώ απλώς να την κόψω ωστε να χωρέσει ο διπλός;2. Πόσο περίπου θα μου πάει η δουλειά; Δεν θέλω κανένα φοβερό μαγνήτη... ειναι δυνατο να βαλεις διπλο μαγνητη και θα χρειαστει να αλλαξεις το pickguarg!δεν αξιζει να κοψεις το παλιο!γυρο στα 15-20 ευρω κανει!ενας καλος μαγνητης θα σου παει γυρω στα 50-100 ευρα!!!αλλα αφου λες πως δεν γουσταρεις κανεναν φοβερο μαγνητηθα σου ελεγα να μην τον αλλαξεις!αμα το γουσταρεις πραγματικα το αθλημα!, κανε πρακτικη και πολυ εξασκηση πανω σε αυτη την κιθαραπου εχεις(η οποια ειναι αρκετα καλη), και αργοτερα παρε μια καλυτερη,να ανεβεις κλαση δηλαδη, και θα εισαι μια χαρα! εγω παντως ετσι πηγα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #3916 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Τώρα ήμουν κάτω και έχωνα με τη δικιά μου. Εντάξει δεν είναι άσχημα για αυτά που παίζω συνήθως αλλά σε μερικά "τραγούδια" είναι άλλο πράμα! Πάντως το έψαξα και είδα οτι γενικώς η δική μου έχει πολύ φτηνά πράγματα πάνω και δεν αξίζει... Θα το κάνω όπως το λες μάλλον. Έτσι κι αλλιώς καλιά να έχεις δυο κιθάρες, μια καλή και μια χειρότερη και αλλιώς να έχεις μια μέτρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #3917 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Είπαμε... νότες ξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 20, 2005 #3918 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 σωστη παρατηρηση!και εγω ετσι το ειχα σκεφτει!εχεις καμια φοτο της κιθαρας να ποσταρεις?Υ.Γ:σε εσενα το λεω Μακη!αλλα με προλαβε ο sotiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #3919 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris νότες ξες? Από νότες δεν σκαμπάζω και πολλά. Παίζω κυρίως με συγχορδίες και ταμπλατούρες... Έτσι κι αλλιώς όλα τα τραγούδια που θέλω να παίξω τα βρίσκω σε συγχορδίες και ταμπλατούρες. Γι' αυτό δεν με νοιάζει ιδιαίτερα... Πρέπει φυσικά κάποια στιγμή να ξεπάρω με τις νότες αλλά όσο δεν τις χρειάζομαι...Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads σωστη παρατηρηση!και εγω ετσι το ειχα σκεφτει!εχεις καμια φοτο της κιθαρας να ποσταρεις?Υ.Γ:σε εσενα το λεω Μακη!αλλα με προλαβε ο sotiris μισό να δώ αν έχω καμία αλλιώς να πάω να τραβήξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #3920 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Πάρε προς το παρών τα specs... Είναι αυτή με maple ταστιέρα και σε sunburst χρώμα... Σε λίγο φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.