Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

SOS

Θυμαται κανεις ενα site το οποιο σου εστελνε ενα "πακετο"κ υστερα σου ελεγε, λογω των μετρησεων, τις επιδοσεις της γραμμης σου κλπ κλπ κλπ??

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
  Παράθεση
Αρχική απάντηση από spc

δεν είναι για συγκεκριμένο socket

κάνει σε όλα τα pc με την στάμπα ''Βασίλης Inside'' :hehe:

lol lol lolo loololololololololo

Παράθεση
Αρχική απάντηση από spc

κοιτάξτε τι βρήκα πεταμένο....

πήγα να το πάρω αλλά πετάχτηκε ένας οργισμένος νέος σε έξαλλη κατάσταση ο οποίος μου το βούτηξε από τα χέρια γιατί έλεγε ότι ήταν δικό του (το είχε δει τη μέρα που πήρε και το Πίτσος) και εν πάσει περιπτώσει έπρεπε να τον λυπηθώ γιατί του κάηκε η μητρική.....

Ι was...i........!χεχεχε

Παράθεση
Αρχική απάντηση από fANiS_K

SOS

Θυμαται κανεις ενα site το οποιο σου εστελνε ενα "πακετο"κ υστερα σου ελεγε, λογω των μετρησεων, τις επιδοσεις της γραμμης σου κλπ κλπ κλπ??

http://bandwidthplace.com/speedtest/

το καλύτερο όμως είναι απευθείας έλεγχος με τον provider σου

πχ

http://tucows.otenet.gr/

Ευχαριστω spc!

Ζαρρα και spc στοιχημα 2 οτι ο μαιντανος(λεγε με Νανσυ) θα εχει γυρισει σε 24 ωρες...

Επισης αυτη η φιλη της η Χρυσανθη-εχω γινει βουζα απο το φαι-το παιζω κλαψο***να- θελει πολλες ντοματες...το θεατρο το ιδιο!!

Παράθεση
Αρχική απάντηση από zyx

η νανσυ παιδια απο τι ακουσα εχει γυριση

Ναι?

Ααα μιας κ το θυμηθηκα, η Καλομοιρα θα τραγουδησει στο καρναβαλι του Ρεντη, θα ερθεις??

Χαχαχαχα!!

Παράθεση

Ναι?

Ααα μιας κ το θυμηθηκα, η Καλομοιρα θα τραγουδησει στο καρναβαλι του Ρεντη, θα ερθεις??

Χαχαχαχα!!

χαχαχα οχι οχι.... δεν πειραζει 1 μαιου ερχετε σαλονικα θα το καψουμε:p

ναι τα παιδια στο νοβα γραφουν οτι η νανσυ γυρισε

Παράθεση
Αρχική απάντηση από .38-.45

ηρθε το κιουτεκι...

παρουσίαση ΤΩΡΑ.

ps τι κιουτέκι είναι τελικά? κουτι, psu ή palm??

Παράθεση
Αρχική απάντηση από .38-.45

ηρθε το κιουτεκι...

θα μας πεις τι πήρες τελικά ή θα μας σκάσεις :wassat:

πάντως αν είναι PSU μη με ξαναμιλήσεις...:p

καλα βλεπετε οντως fame story ?!??!? εγω νομιζα πως τα λετε για πλακα αυτα...

γμτ ...μπορει να εχω ανοιχτη την τηλεοραση και να παιζει οτι να' νε (χωρις να παρακολουθω ... ) αλλα μολις ξεκινησει fame story, νιωθω οτι κατι δεν παει καλα και αλαζω καναλι!!!

esdee κοιτα που ειναι η TV στο δωματιο μου, ετσι οποτε καθομαι στο pc ανοιγω την tv κ παιζει οτι να'ναι(μερικες φορες παρακολουθω, μερικες οχι) κ για παραδειγμα χθες βραδυ, ελιωνα στο pc κ βαριομουν να αλλαξω τον ANT1 κ επαιζε FS...κ αλλες φορες το αφηνω κ βλεπω αλλες οχι...

Ναι ντρεπομαι:(

post-835-1416071686,8705_thumb.jpg

Παράθεση
Αρχική απάντηση από netcrawler

Χε χε σήμερα μετά απο πολλά χρόνια θα πάω σε πάρτυ..............

Ωραίος.........

Εγώ χθές πήγα μπουρνάζι πολύ τζάμι....

Παράθεση

esdee κοιτα που ειναι η TV στο δωματιο μου, ετσι οποτε καθομαι στο pc ανοιγω την tv κ παιζει οτι να'ναι(μερικες φορες παρακολουθω, μερικες οχι) κ για παραδειγμα χθες βραδυ, ελιωνα στο pc κ βαριομουν να αλλαξω τον ANT1 κ επαιζε FS...κ αλλες φορες το αφηνω κ βλεπω αλλες οχι...

Ναι ντρεπομαι:(

καλα ρε συ... τοσο κοντα την τηλεοραση??? πλυση εγκεφαλου (μπορει και πλυση στομαχου τοσο κοντα που ειναι ) θα παθεις με το fame story

Παράθεση
Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 16:51]

καλα βλεπετε οντως fame story ?!??!? εγω νομιζα πως τα λετε για πλακα αυτα...

γμτ ...μπορει να εχω ανοιχτη την τηλεοραση και να παιζει οτι να' νε (χωρις να παρακολουθω ... ) αλλα μολις ξεκινησει fame story, νιωθω οτι κατι δεν παει καλα και αλαζω καναλι!!!

Ρε συ... κολλησα!! Προς στιγμη λεω ποτε το ποσταρα εγω αυτο....

Αλλα μετα ειδα τα "σαπουνια" ( :p:D ) στο avatar και λεω "Που πηγαν ο Tommie και ο John??" και αρχισα να στροφαρω....

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ!!

:T: :T: :T: :daisy: :daisy:

Σήμερα παίξαμε παρέα με ένα παιδί ο οποίος είχε την Fender aniversary η οποία έχει διπλό μαγνήτη στον καβαλάρη. Λοιπόν, όποτε τον έβαζε η κιθάρα έβγαζε τελείως ανώτερο "στρίγκλισμα" από το μονό της δικιάς μου... Έπαθα. Και όλα αυτά με ένα fender 15W ενισχυτή (καλά, αυτός είναι δηλωμένος fenderας...) που έφερε μαζί του κι εγώ με ένα Roland cube 30 (34W)... Αρχίζω να σκέφτομαι μπας και πάω να αλλάξω το δικό μου και βάλω ένα διπλό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.