Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

το κιουτεκι τι είναι το PSU? πήρες 550W Qtec?

μαλον κανενα handheld με GSM ενοει ...

.35-.45 μην μου πεις οτι σου ερχεται το S100??! μετανιωσα οσο τιποτα που δεν το πηρα και πηρα το 7610

Αρχική απάντηση από esdee

.35-.45 μην μου πεις οτι σου ερχεται το S100??! μετανιωσα οσο τιποτα που δεν το πηρα και πηρα το 7610

και εγώ μάλλον μία από τα ίδια με το P910i (αχ βρε Τζώρτζη τι μας έκανες.....:D)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:24]

και εγώ μάλλον μία από τα ίδια με το P910i (αχ βρε Τζώρτζη τι μας έκανες.....:D)

Ετσι, ετσι ο κλασσικος Ελληνας!! Κανει την πατατα μονος του και μετα του φταιει ο αλλος!!! :p :P :p

Αρχική απάντηση από SLN

Ετσι, ετσι ο κλασσικος Ελληνας!! Κανει την πατατα μονος του και μετα του φταιει ο αλλος!!! :p :P :p

φίλε Γιώργο, δεν το είπες σωστά: ''Ο κλασσικός, ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας''

βασικά ο Τζώτζης μου έδειξε από κοντά το S100 αφού είχα πάρει το P910i (το οποίο παρεπιμπτόντως έχω ακόμα στο κουτί του), ενώ βασικός υπαίτιος είναι ο γνωστός admin ο οποίος μας ενημέρωσε για την διαθεσιμότητά του P910i στο μαγαζί του αφεντικού (Πλαισιούμπας)

:p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:45]

φίλε Γιώργο, δεν το είπες σωστά: ''Ο κλασσικός, ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας''

Φρονω (δεν ξαναγ-γαφω το "ρ") οτι ο συγκεκγιμενος χγηστης πγεπει να διαγ-γαφει απο το site. συμφωνα με του κανονες του αντμινιστγεϊτογ απαγογευεται νε βγιζεις ακομα και με @

Την πατησες δικε μου.... !!

Αρχική απάντηση από SLN

Φρονω (δεν ξαναγ-γαφω το "ρ") οτι ο συγκεκγιμενος χγηστης πγεπει να διαγ-γαφει απο το site. συμφωνα με του κανονες του αντμινιστγεϊτογ απαγογευεται νε βγιζεις ακομα και με @

Την πατησες δικε μου.... !!

το ξέρω, τα έπαιξα όλα για όλα ρισκάροντας το ban μόνο και μόνο για να σου απαντήσω

αυτό και μόνο νομίζω ότι θα πρέπει να σου λέει κάτι....

:hehe:

Αρχική απάντηση από Zarras

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

!!!!!Η ΝΑΝΣΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ FAME STORY!!!!!

από έγκυρες πηγές μόλις έμαθα ότι έχει περιθώριο 24ώρες να επιστρέψει

Zarra είσαι απαράδεκτος - πήγε η καρδιά μας στην κούλουρη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.