Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 23:57]

Ελα ρε παιδια... ΗΜΑΡΤΟΝ

Μ-Α-Ζ-Ε-Υ-Τ-Ε Τ-Ο-Ν!!!!!!!!!!!!

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53032

Τωρα το ειδα και "εμεινα"

:banging: Τρέλα!!! :banging:

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 23:57]

Ελα ρε παιδια... ΗΜΑΡΤΟΝ

Μ-Α-Ζ-Ε-Υ-Τ-Ε Τ-Ο-Ν!!!!!!!!!!!!

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53032

Τωρα το ειδα και "εμεινα"

μακρια απο μας............στο Ελλαντα οι παροχες μιας γειτονιας δεν δινουν τοσο ρευμα να το αντεξει........:giveup:

οπως και να χει η δουλεια ειναι φανταστικη......μπορει να φαινεται τερας αλλα σχετικα με οσα εχει επανω εγινε ''εργοστασιακα κομπακτ'' κατα τη γνωμη μου:worship:

παιδιά ανησυχώ

δεν αντιδρά ούτε σε πρόφι, ούτε σε σαντιγί ούτε καν στο νέο-άγνωστο σε αυτόν ακόμα-γλύκισμα ονόματι πολυουρεθάνη την οποία μόλις έφεραν στην Ελλάδα τα ζαχαροπλαστεία Hipro

μόνο με το lineage ξυπνάει και ποστάρει

λέτε να μου έπαθε καμία μόνιμη βλάβη;

’ντε, από βδομάδα ίσως στολίσει το γραφέιο μου μια TFT και τον υπολογιστή μου μια 9800Pro. Ανάλογα με το "χαρτζιλίκι" που θα πέσει για το lower (ελπίζω να 'χουν βγεί τα αποτελέσματα...) και "επιδότηση" από τον πατέρα για οθόνη. Ποπο, τι έχει να γίνει! Από CRT 15" της κακιάς ώρας και MX440 απότομα σε TFT 17" (και τι TFT...) και 9800Pro! :jump:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !!!!!!! :):):)

Ε; Ποιός παίζει ρε; [’σχετος for ever]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.