Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

My sig rulezzzzzzzzz

Αλλα βεβαια οτι μας "τσουζει" ειναι ασχημο!!

οτι εφτυσες το καλομοιρακι για να γραψεις σε ενα τοιχο "DFI PE" ειναι τουλαχιστον καταπτυστο!!!

Η μονη προδοσια που σου μενει να κανεις ειναι τωρα που πηρες DFI, πρεπει στο πρωτο ΒΟΟΤ να βαλεις το jumper στα 4V, να δωσεις 3.7 χωρις ψυξη πουθενα και οταν σου καει να βγεις και να φωναζεις "Gigabyte ρεεεεεεεεεε!!!" copyright by gigabyte fanboy Shaman

χαχαχαχαχα :p

μην γρουσουζεβης βρε :D

giga ρεεεεεεε :cry:

:upside::p

Αρχική απάντηση από PGM

Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα bios για την Asus P4P800 Deluxe (1020 beta 2) . Το εχει κανενας / link ...?

ftp://ftp.asuscom.de/pub/ASUSCOM/BIOS/Socket_478/INTEL_Chipset/i865pe/P4P800/1021__02.zip

Το 21 σου κάνει; :D

Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 11:48]

ftp://ftp.asuscom.de/pub/ASUSCOM/BIOS/Socket_478/INTEL_Chipset/i865pe/P4P800/1021__02.zip

Το 21 σου κάνει; :D

Θενκς μολις το βρηκα και εγω απο καποιον που το ποσταρε στο abxzone.... :D Αντε να δουμε τι λεει και αυτο ....

"Gigabyte ρεεεεεεεεεε!!!" ©

[Εξαιρούνται περιπτώσεις chiquita επεξεργαστών όπως ο 3200+ που αγόρασε πρόσφατα ο φίλος SLN. Όταν το όριο της CPU είναι τα 2200Mhz στα 2.0V η μητρική δεν έχει μεγάλη σημασία. Με μία QDI με VIA chipset κάνεις τη δουλειά σου...]

Αρχική απάντηση από Βασιλης

τα βραδυ ερχεται πραματεια μεγαλη κ δεν εχω ψυξη......:p

Εμενα ερχεται αυριο-μεθαυριο....τεσπα μεσα στη βδομαδα!...DFI Sli DR, 3500+, MSI 6800GT!!

Αντε γιατι βαρεθηκα την δανεικη MX440!!

Μου τη σπάει τελευταία, αγωνίζομαι να καταφέρω κάτι και τελικά στο τέλος καταφέρνω το άκρως αντίθετο από το επιθυμητό. Ας πούμε τον τελευταίο καιρό αγωνιζόμουν να αναπτήξω μια σχέση με μια κοπέλα αλλά τελικά κατέληξα να καταλάβει οτι ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ αγάπη για να ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΩ τη δική μου. Κάτι τέτοιες πατάτες κάνω και μετά τις σκέφτομαι για χρόνια...

Ξερεις κανεις τον τιτλο απο το καινουργιο (σχετικα) τραγουδι του Eminem που ενα μερος του βιντεοκλιπ δειχνει μια κηδεια και μαζι του τραγουδουν κατι παιδια......?

Το βλεπω συνεχεια στο Mad αλλα δεν εχω πετυχει ποτε τον τιτλο..............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.