Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Πήγα σήμερα στο γραφείο και μου λένε σε πήρε κάποιος κ. Χ εκ μέρους του κ. Δελαμπάση

Αφού προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος είναι αυτός ο κ. Δελαμπάσης (δεν μου έλεγε τίποτα το όνομα), κατάλαβα τελικά ότι πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρετέο αξιότιμο κύριο Thelab-άση

:D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:15]

Πήγα σήμερα στο γραφείο και μου λένε σε πήρε κάποιος κ. Χ εκ μέρους του κ. Δελαμπάση

Αφού προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος είναι αυτός ο κ. Δελαμπάσης (δεν μου έλεγε τίποτα το όνομα), κατάλαβα τελικά ότι πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρετέο αξιότιμο κύριο Thelab-άση

:D

Δουλεύεις και Κυριακές;:blink:

Αρχική απάντηση από spc

@D.J.AleXXX_gr: Που βρήκες αυτή την σπάνια φωτό του Chroma για το avatar σου; :hehe:

μας κανετε και πλακιτσα κηριε spc εεεεεεεεεεεεε ??? ???

δικο μου ειναι το avatar απο την φαντασια μου αν επεσα τοσο μεσα τοτε να γινο και χορταρεας να σας λεω τα επομενα κλοκια σας

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:47]

κανα καλο παιδι με dfi να μου στειλει σε image το φλασ προγραμμα μαζι με το τελευταιο βιος?????

OY ΤΕΜΠΕΛΗ! :p

Λοιπόν: κατέβασε το BIOS αυτό κάνε την δισκέττα εγκατάστασης και μετά άλλαξε το bin και το awdflash.exe με τα καινούρια. (2.09) ’λλαξε και στο autoexec.bat το filename του bin και είσαι έτοιμος... ;)

Παιδια ειμαι ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!

Υποκλιθειτε και ζητηστε μου συγχωρεση!!

Δεν γινονται ρε παιδια αυτα τα πραγματα πουθενα.....

Παιρνω τα νεα μου εξαρτηματα, (μητρικες επεξεργαστες, ιστοριες, παω για καφε (με περισση υπομονη που τα αφηνω "μονα τους" σπιτι, γυρναω αταραχος και ανιδεος για το τι με περιμενει) φορμαρω σκληρους για να περασω windows... τραβαω και καμμια φωτο απο μητρικη, μνημες για να τις εκτυπωσω και να τις παιρνω στην τουαλεττα οταν "ερεθιζομαι"΄τις κρυες μοναχικες χειμωνιατικες νυχτες και εκει που ειμαι ετοιμος να τα στησω..... καταλαβαινω οτι εχω χασει καπου μεσα στον σταβλο που αποκαλω "σπιτι μου" τις βιδες απο το στακερ (!!!!) και ΔΕΝ μπορω να στερεωσω τιποτα πανω!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! 3 ωρες εψαχνα να βρω τις βιδες!!! Τελικα βαρεθηκα συνδεσα προχειρα τα πραγματα να δω οτι δουλευουνε και πηγα για υπνο!!! Απο ολα τα πραγματα που γινεται να πανε στραβα οι... βιδες ειναι το τελευταιο πραγμα που περιμενα....

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 10:58]

Επειδή δεν έχω αρκετά post για αγγελία, postάρω εδώ (αν θέλουν οι admins ας το σβήσουν):

Πωλούνται βίδες για stacker, καινούργιες σε άριστη κατάσταση στο κουτί τους.

Τιμή 39 / τεμάχιο

:tongue:

νταξ μωρε εχεις και μπολικες βιδες......και τι να λεει?????

κανα μοντεμ ποτε θα δουμε????

:tongue:

Αρχική απάντηση από SLN

Παιδια ειμαι ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!

Υποκλιθειτε και ζητηστε μου συγχωρεση!!

Δεν γινονται ρε παιδια αυτα τα πραγματα πουθενα.....

Παιρνω τα νεα μου εξαρτηματα, (μητρικες επεξεργαστες, ιστοριες, παω για καφε (με περισση υπομονη που τα αφηνω "μονα τους" σπιτι, γυρναω αταραχος και ανιδεος για το τι με περιμενει) φορμαρω σκληρους για να περασω windows... τραβαω και καμμια φωτο απο μητρικη, μνημες για να τις εκτυπωσω και να τις παιρνω στην τουαλεττα οταν "ερεθιζομαι"΄τις κρυες μοναχικες χειμωνιατικες νυχτες και εκει που ειμαι ετοιμος να τα στησω..... καταλαβαινω οτι εχω χασει καπου μεσα στον σταβλο που αποκαλω "σπιτι μου" τις βιδες απο το στακερ (!!!!) και ΔΕΝ μπορω να στερεωσω τιποτα πανω!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! 3 ωρες εψαχνα να βρω τις βιδες!!! Τελικα βαρεθηκα συνδεσα προχειρα τα πραγματα να δω οτι δουλευουνε και πηγα για υπνο!!! Απο ολα τα πραγαμτα που γιενται αν πανε στραβα οι... βιδες ειναι το τελευταιο πραγμα που περιμενα....

φιλε μου με αυτην την υπογραφη και αυτο το μαλι aka περουκινη κιτρινο. πιστευεις οτι θα βρης τις βιδες?:p

My sig rulezzzzzzzzz

Αλλα βεβαια οτι μας "τσουζει" ειναι ασχημο!!

οτι εφτυσες το καλομοιρακι για να γραψεις σε ενα τοιχο "DFI PE" ειναι τουλαχιστον καταπτυστο!!!

Η μονη προδοσια που σου μενει να κανεις ειναι τωρα που πηρες DFI, πρεπει στο πρωτο ΒΟΟΤ να βαλεις το jumper στα 4V, να δωσεις 3.7 χωρις ψυξη πουθενα και οταν σου καει να βγεις και να φωναζεις "Gigabyte ρεεεεεεεεεε!!!" copyright by gigabyte fanboy Shaman

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.