spc Φεβρουάριος 13, 2005 #3761 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Πήγα σήμερα στο γραφείο και μου λένε σε πήρε κάποιος κ. Χ εκ μέρους του κ. Δελαμπάση Αφού προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος είναι αυτός ο κ. Δελαμπάσης (δεν μου έλεγε τίποτα το όνομα), κατάλαβα τελικά ότι πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρετέο αξιότιμο κύριο Thelab-άση Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2005 #3762 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:15] Πήγα σήμερα στο γραφείο και μου λένε σε πήρε κάποιος κ. Χ εκ μέρους του κ. Δελαμπάση Αφού προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος είναι αυτός ο κ. Δελαμπάσης (δεν μου έλεγε τίποτα το όνομα), κατάλαβα τελικά ότι πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρετέο αξιότιμο κύριο Thelab-άση Δουλεύεις και Κυριακές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 13, 2005 #3763 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Δουλεύεις και Κυριακές; me guilty Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 13, 2005 #3764 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 @D.J.AleXXX_gr: Που βρήκες αυτή την σπάνια φωτό του Chroma για το avatar σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 13, 2005 #3765 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 SPC : ωραιο συνθηκατικο lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 13, 2005 #3766 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Ή τα Doritos εγιναν πολυ πικαντικα, ή εχω να φαω καιρο doritos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 13, 2005 #3767 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 loooooooooooool :p :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 13, 2005 #3768 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc @D.J.AleXXX_gr: Που βρήκες αυτή την σπάνια φωτό του Chroma για το avatar σου; μας κανετε και πλακιτσα κηριε spc εεεεεεεεεεεεε ??? ??? δικο μου ειναι το avatar απο την φαντασια μου αν επεσα τοσο μεσα τοτε να γινο και χορταρεας να σας λεω τα επομενα κλοκια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2005 #3769 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 κανα καλο παιδι με dfi να μου στειλει σε image το φλασ προγραμμα μαζι με το τελευταιο βιος????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 13, 2005 #3770 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:47] κανα καλο παιδι με dfi να μου στειλει σε image το φλασ προγραμμα μαζι με το τελευταιο βιος????? OY ΤΕΜΠΕΛΗ! Λοιπόν: κατέβασε το BIOS αυτό κάνε την δισκέττα εγκατάστασης και μετά άλλαξε το bin και το awdflash.exe με τα καινούρια. (2.09) ’λλαξε και στο autoexec.bat το filename του bin και είσαι έτοιμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2005 #3771 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 τελικα το εκανα μεσα απο τα windows και ολα καλα..........ο επεξεργαστης δυστυχως οχι καλα.........mister chroma με ακουτε?????CHIQUITA RULEZZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 14, 2005 #3772 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ποια ειναι η κοπελιά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 14, 2005 #3773 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 η πρασινοσκουφιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 14, 2005 #3774 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ειναι η Σμαρώ απο την Φαρμα ,, εκει ειναι στο σπιτακι που ήταν μονομάχος .. σε νυχτερινη λήψη, ,, :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 14, 2005 #3775 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Παιδια ειμαι ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!Υποκλιθειτε και ζητηστε μου συγχωρεση!! Δεν γινονται ρε παιδια αυτα τα πραγματα πουθενα.....Παιρνω τα νεα μου εξαρτηματα, (μητρικες επεξεργαστες, ιστοριες, παω για καφε (με περισση υπομονη που τα αφηνω "μονα τους" σπιτι, γυρναω αταραχος και ανιδεος για το τι με περιμενει) φορμαρω σκληρους για να περασω windows... τραβαω και καμμια φωτο απο μητρικη, μνημες για να τις εκτυπωσω και να τις παιρνω στην τουαλεττα οταν "ερεθιζομαι"΄τις κρυες μοναχικες χειμωνιατικες νυχτες και εκει που ειμαι ετοιμος να τα στησω..... καταλαβαινω οτι εχω χασει καπου μεσα στον σταβλο που αποκαλω "σπιτι μου" τις βιδες απο το στακερ (!!!!) και ΔΕΝ μπορω να στερεωσω τιποτα πανω!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! 3 ωρες εψαχνα να βρω τις βιδες!!! Τελικα βαρεθηκα συνδεσα προχειρα τα πραγματα να δω οτι δουλευουνε και πηγα για υπνο!!! Απο ολα τα πραγματα που γινεται να πανε στραβα οι... βιδες ειναι το τελευταιο πραγμα που περιμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 14, 2005 #3776 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ’σε τις βίδες τώρα και κανόνισε μάσα στο πέτρινο γιατί μάλλον τετάρτη θα είμαι πάτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 14, 2005 #3777 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Επειδή δεν έχω αρκετά post για αγγελία, postάρω εδώ (αν θέλουν οι admins ας το σβήσουν):Πωλούνται βίδες για stacker, καινούργιες σε άριστη κατάσταση στο κουτί τους.Τιμή 39 / τεμάχιο:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 14, 2005 #3778 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 10:58] Επειδή δεν έχω αρκετά post για αγγελία, postάρω εδώ (αν θέλουν οι admins ας το σβήσουν):Πωλούνται βίδες για stacker, καινούργιες σε άριστη κατάσταση στο κουτί τους.Τιμή 39 / τεμάχιο:tongue: νταξ μωρε εχεις και μπολικες βιδες......και τι να λεει?????κανα μοντεμ ποτε θα δουμε????:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 14, 2005 #3779 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Παιδια ειμαι ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!! Υποκλιθειτε και ζητηστε μου συγχωρεση!! Δεν γινονται ρε παιδια αυτα τα πραγματα πουθενα..... Παιρνω τα νεα μου εξαρτηματα, (μητρικες επεξεργαστες, ιστοριες, παω για καφε (με περισση υπομονη που τα αφηνω "μονα τους" σπιτι, γυρναω αταραχος και ανιδεος για το τι με περιμενει) φορμαρω σκληρους για να περασω windows... τραβαω και καμμια φωτο απο μητρικη, μνημες για να τις εκτυπωσω και να τις παιρνω στην τουαλεττα οταν "ερεθιζομαι"΄τις κρυες μοναχικες χειμωνιατικες νυχτες και εκει που ειμαι ετοιμος να τα στησω..... καταλαβαινω οτι εχω χασει καπου μεσα στον σταβλο που αποκαλω "σπιτι μου" τις βιδες απο το στακερ (!!!!) και ΔΕΝ μπορω να στερεωσω τιποτα πανω!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! 3 ωρες εψαχνα να βρω τις βιδες!!! Τελικα βαρεθηκα συνδεσα προχειρα τα πραγματα να δω οτι δουλευουνε και πηγα για υπνο!!! Απο ολα τα πραγαμτα που γιενται αν πανε στραβα οι... βιδες ειναι το τελευταιο πραγμα που περιμενα.... φιλε μου με αυτην την υπογραφη και αυτο το μαλι aka περουκινη κιτρινο. πιστευεις οτι θα βρης τις βιδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 14, 2005 #3780 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 My sig rulezzzzzzzzzΑλλα βεβαια οτι μας "τσουζει" ειναι ασχημο!!οτι εφτυσες το καλομοιρακι για να γραψεις σε ενα τοιχο "DFI PE" ειναι τουλαχιστον καταπτυστο!!! Η μονη προδοσια που σου μενει να κανεις ειναι τωρα που πηρες DFI, πρεπει στο πρωτο ΒΟΟΤ να βαλεις το jumper στα 4V, να δωσεις 3.7 χωρις ψυξη πουθενα και οταν σου καει να βγεις και να φωναζεις "Gigabyte ρεεεεεεεεεε!!!" copyright by gigabyte fanboy Shaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.