Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αυριο ερχεται κ ενα μαυρο Gatewatch!! Χθες εβαλα και το μαυρο bezel να κρυψει το dvd rom...

Με παιδεψε λιγο γιατι οι τρυπες του ειναι οτι να'ναι κ τις "ξεχειλωσα" για να μπει η βιδουλα το(μια δεξια/μια αριστερα)...

Οσο βλεπω το LianLi V2000 τοσο πιο πολυ κολλαω μαζι του! Ειναι κουκλι!!

ελεος γαμω τις διαρροες μου..........τεφλονταινια εβαλα.........σφιγκτηρα εβαλα......σιλικονη μονωτικη εβαλα..τι στο καλο θελει το κωλορακορ της 6800 και δεν γινεται να σταματησει να σταζει?????

E, δεν βρίζουμε! :p

Βασικά με το που είδα το update των κανόνων σκέφτηκα να κάτσω να διορθώασω όλα μου τα "υβριστικά" Posts αλλά μετά λέω "που να κάθομαι τώρα να ψάχνω ανάμεσα σε 1000+ posts..." :D

Αρχική απάντηση από greekfragma

ελεος γαμω τις διαρροες μου..........τεφλονταινια εβαλα.........σφιγκτηρα εβαλα......σιλικονη μονωτικη εβαλα..τι στο καλο θελει το κωλορακορ της 6800 και δεν γινεται να σταματησει να σταζει?????

’λλο χρήστη; :D

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:19]

πολυ μου αρεσει που τα chipακια εχουν αρχησει να κατασκευαζονται σαν cpu die

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52117

εχουν αρχισει; το ιδιο πραγμα ειναι, απλα αλλαζει η συσκευασια.

images%5CGd35.jpg

κλικ

Αρχική απάντηση από .38-.45

εχουν αρχισει; το ιδιο πραγμα ειναι, απλα αλλαζει η συσκευασια.

images%5CGd35.jpg

κλικ

relaaaax αυτο ενοω :-)

Δεν παω καλαααα!!

Οταν ειμαι με παρεα, κ ακουσω κατι αστειο κλπ, αντι να πω τα γνωστα, λεω λοοοοοοοολ!!!

Δεν παω καλαααα!!

Αρχική απάντηση από esdee

πολυ μου αρεσει που τα chipακια εχουν αρχησει να κατασκευαζονται σαν cpu die

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52117

αμάν μας κατέστρεψες πάλι esdee... :drool: μάλλον τα ICs αυτά θα γράψουν ιστορία :drool:
Αρχική απάντηση από OPB

I would say it's 90% Winbond! ;)

τι είπε το άτομο! :blink: μας κατέστρεψε :drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.