fanisk Φεβρουάριος 10, 2005 #3681 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Πηγαινε 1-2 σελιδες πισω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2005 #3682 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Παίδες αφού η πασχαλιά αποφάσισε να αποχωρήσει από το site, ας σεβαστούμε την απόφαση της και ας αφήσουμε τις πλάκες εις βάρος της. Κι εγώ δηλώνω ένοχος αλλά επειδή από ότι φάνηκε χαλάστηκε πολύ δε θα το ξανακάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 10, 2005 #3683 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 εφυγε απο το σιτε? δλδ τζαμπα την εχω στο ignore εδω και καιρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 10, 2005 #3684 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Fanisk κανε οτι θες εγω απλα σου λεω την καλυτερη λυση οσο αναφορα την τσεπη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 10, 2005 #3685 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από DJDαλλά επειδή από ότι φάνηκε χαλάστηκε πολύ δε θα το ξανακάνω ψεύτη! δεν θα αντέξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 10, 2005 #3686 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Γιωργο να τη βγαλω κ εγω απο το ignore? λοοολ!Αγαπητε spc σε ενημερωνω οτι το bezel και το smc ηρθαν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2005 #3687 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από spc ψεύτη! δεν θα αντέξεις! Είναι δύσκολο το ξέρω.. αλλά θα προσπαθήσω :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 10, 2005 #3688 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Και επιμενει......den eipes ti socket einai kai an dineis kai thn psiktra mazi.den i8ela na pw 260. 180 eurw dinw kai gia ta duo mazi. kai simera an 8es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 10, 2005 #3689 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami Today was a BAD day.Format εκτός προγράμματος.Ευτυχώς είχα κάνει καλή διαρύθμιση των αρχείων και δεν είχα σημαντικές απώλειες...Ρε παιδιά σας έχει τύχει ποτέ να κολλήσει το pc από o/c και να γίνει corrupted αρχείο τωνπαραθύρων??Σε εμένα αυτό έκατσε.Α ρε Hero με τις μνήμες σουυυ. Τουλάχιστον είδες ένα super pi 1MB score της προκοπής στο PC σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 10, 2005 #3690 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 15:54] Και επιμενει......den eipes ti socket einai kai an dineis kai thn psiktra mazi.den i8ela na pw 260. 180 eurw dinw kai gia ta duo mazi. kai simera an 8es Sorry που επεμβαίνω κιόλας, αλλά μήπως δεν είναι πολύ σωστό να ποστάρεις δημόσια τις προσωπικές συνομιλίες με άλλους ανθρώπους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 10, 2005 #3691 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Hero Τουλάχιστον είδες ένα super pi 1MB score της προκοπής στο PC σου. Και επίσης σου απέδειξα οτι το μηχάνημά σου δεν πιάνει μια μπροστά στο δικό μου... Zarras για σωστές αναλογίες σε αμμοχάλικο πρέπει να ρωτήσεις τον ειδικό...Τι τσάμπα είμαστε δομικοί?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 10, 2005 #3692 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 17:01] Sorry που επεμβαίνω κιόλας, αλλά μήπως δεν είναι πολύ σωστό να ποστάρεις δημόσια τις προσωπικές συνομιλίες με άλλους ανθρώπους; LOLΔεν ειναι οτι δεν εχεις δικιο και οτι δεν συμφωνω αλλα δεν περιμενα να το ακουσω απο τον ανθρωπο που δημοσιευει σε ημερολογια τις "προσωπικες" φωτογραφιες του μισου φορουμ.... :devil: Αλλο να βγαζεις ενα pm στην δημοσιοτητα και αλλο να βγαζεις τον "πισινο" (sic) του moderator.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 10, 2005 #3693 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Sorry που επεμβαίνω κιόλας, αλλά μήπως δεν είναι πολύ σωστό να ποστάρεις δημόσια τις προσωπικές συνομιλίες με άλλους ανθρώπους; Εχεις δικιο μεν αλλα απο την αλλη:Στην ουσια μου ζηταει να του τα...χαρισω!Εινα δυνατον να εχω πει τιμη 165 ο CPU και να μου λεει και για τα 2 160 αντε 180 μετα?Επισης ειναι κ "κλασσικη αξια" εδω μεσα γιατι πολλες φορες εχει πει μαργαριταρια που ουτε ο ιδιος παραδεχτηκε...Επισης, δεν ηταν συνομιλια! λολ, μου εστειλε του ειπα μηπως κανεις καποιο λαθος? 260 αντι 160?Και μου απαντα με φυσικοτητα...οχι δεν εκανα λαθος??Ε για μενα ειναι λολ κ ξανα λολ!Ααα επισης πηρα τηλ. στονν ΟΤΕ, βρισκομαστε λεει στο Β σταδιο και απο την επομενη εβδομαδα μαλλον θα ενεργοποιηθει...κριμα γμτ κ ελεγα αυριο να κατεβαζω με dsl 512...φτουυυυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 10, 2005 #3694 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:45] LOLΔεν ειναι οτι δεν εχεις δικιο και οτι δεν συμφωνω αλλα δεν περιμενα να το ακουσω απο τον ανθρωπο που δημοσιευει σε ημερολογια τις "προσωπικες" φωτογραφιες του μισου φορουμ.... :devil: Αλλο να βγαζεις ενα pm στην δημοσιοτητα και αλλο να βγαζεις τον "πισινο" (sic) του moderator.... Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ αυτού που σου εμπιστεύτηκε κάποιος, και αυτού που έντεχνα και με καπατσοσύνη κατέκτησες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 10, 2005 #3695 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Να ξεκαθαριστει οτι δεν ηθελα σε κανενα βαθμο να μειωσω την επιτυχια κατακτησης αλλα και την καπατσοσυνη του φωτογραφου. Και σε καμμια περιπτωση δεν εξισωνω τα γεγονοτα... Απλα βρηκα καποια "ψηγματα" ομοιοτητας στις 2 περιπτωσεις και τα ανεφερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 10, 2005 #3696 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Συζήτηση σήμερα στο σχολείο:Αντώνης προς Μίλτο: Ρε συ, η Εβίτα φοράει γυαλιά!Μίλτος: Ναι ρε συ. τώρα το βλέπεις;Εγώ: Εβίτα; Εγώ nVidia άκουσαΑντώνης: Ε, εντάξει. Και αυτή φοράει γυαλιά.Εγώ: Ναι. Της τα 'χει φορέσει η ΑΤΙ εδώ και καιρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 10, 2005 #3697 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Το MSN σας δουλευει τωρα ? Προσπαθω να κανω log in αλλα μπααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 10, 2005 #3698 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 φαίνεται ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 10, 2005 #3699 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 @@, ερρορ 80072efd εδώ και ΩΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 10, 2005 #3700 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 19:02] @@, ερρορ 80072efd εδώ και ΩΡΑ Ακριβως...μια απο τα ιδια και εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.