Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Παίδες αφού η πασχαλιά αποφάσισε να αποχωρήσει από το site, ας σεβαστούμε την απόφαση της και ας αφήσουμε τις πλάκες εις βάρος της. Κι εγώ δηλώνω ένοχος αλλά επειδή από ότι φάνηκε χαλάστηκε πολύ δε θα το ξανακάνω :p

Αρχική απάντηση από Tsunami

Today was a BAD day.Format εκτός προγράμματος.Ευτυχώς είχα κάνει καλή διαρύθμιση των αρχείων και δεν είχα σημαντικές απώλειες...Ρε παιδιά σας έχει τύχει ποτέ να κολλήσει το pc από o/c και να γίνει corrupted αρχείο τωνπαραθύρων??Σε εμένα αυτό έκατσε.Α ρε Hero με τις μνήμες σουυυ.

Τουλάχιστον είδες ένα super pi 1MB score της προκοπής στο PC σου. :p

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 15:54]

Και επιμενει...

...den eipes ti socket einai kai an dineis kai thn psiktra mazi.

den i8ela na pw 260. 180 eurw dinw kai gia ta duo mazi. kai simera an 8es

Sorry που επεμβαίνω κιόλας, αλλά μήπως δεν είναι πολύ σωστό να ποστάρεις δημόσια τις προσωπικές συνομιλίες με άλλους ανθρώπους;

Αρχική απάντηση από Hero

Τουλάχιστον είδες ένα super pi 1MB score της προκοπής στο PC σου. :p

Και επίσης σου απέδειξα οτι το μηχάνημά σου δεν πιάνει μια μπροστά στο δικό μου...:p

Zarras για σωστές αναλογίες σε αμμοχάλικο πρέπει να ρωτήσεις τον ειδικό...Τι τσάμπα είμαστε δομικοί??

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 17:01]

Sorry που επεμβαίνω κιόλας, αλλά μήπως δεν είναι πολύ σωστό να ποστάρεις δημόσια τις προσωπικές συνομιλίες με άλλους ανθρώπους;

LOL

Δεν ειναι οτι δεν εχεις δικιο και οτι δεν συμφωνω αλλα δεν περιμενα να το ακουσω απο τον ανθρωπο που δημοσιευει σε ημερολογια τις "προσωπικες" φωτογραφιες του μισου φορουμ.... :devil:

Αλλο να βγαζεις ενα pm στην δημοσιοτητα και αλλο να βγαζεις τον "πισινο" (sic) του moderator....

Αρχική απάντηση από Chosen

Εχεις δικιο μεν αλλα απο την αλλη:

Στην ουσια μου ζηταει να του τα...χαρισω!Εινα δυνατον να εχω πει τιμη 165 ο CPU και να μου λεει και για τα 2 160 αντε 180 μετα?

Επισης ειναι κ "κλασσικη αξια" εδω μεσα γιατι πολλες φορες εχει πει μαργαριταρια που ουτε ο ιδιος παραδεχτηκε...

Επισης, δεν ηταν συνομιλια! λολ, μου εστειλε του ειπα μηπως κανεις καποιο λαθος? 260 αντι 160?

Και μου απαντα με φυσικοτητα...οχι δεν εκανα λαθος??

Ε για μενα ειναι λολ κ ξανα λολ!

Ααα επισης πηρα τηλ. στονν ΟΤΕ, βρισκομαστε λεει στο Β σταδιο και απο την επομενη εβδομαδα μαλλον θα ενεργοποιηθει...κριμα γμτ κ ελεγα αυριο να κατεβαζω με dsl 512...φτουυυυ!!

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:45]

LOL

Δεν ειναι οτι δεν εχεις δικιο και οτι δεν συμφωνω αλλα δεν περιμενα να το ακουσω απο τον ανθρωπο που δημοσιευει σε ημερολογια τις "προσωπικες" φωτογραφιες του μισου φορουμ.... :devil:

Αλλο να βγαζεις ενα pm στην δημοσιοτητα και αλλο να βγαζεις τον "πισινο" (sic) του moderator....

Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ αυτού που σου εμπιστεύτηκε κάποιος, και αυτού που έντεχνα και με καπατσοσύνη κατέκτησες.

Να ξεκαθαριστει οτι δεν ηθελα σε κανενα βαθμο να μειωσω την επιτυχια κατακτησης αλλα και την καπατσοσυνη του φωτογραφου. Και σε καμμια περιπτωση δεν εξισωνω τα γεγονοτα... Απλα βρηκα καποια "ψηγματα" ομοιοτητας στις 2 περιπτωσεις και τα ανεφερα...

Συζήτηση σήμερα στο σχολείο:

Αντώνης προς Μίλτο: Ρε συ, η Εβίτα φοράει γυαλιά!

Μίλτος: Ναι ρε συ. τώρα το βλέπεις;

Εγώ: Εβίτα; Εγώ nVidia άκουσα

Αντώνης: Ε, εντάξει. Και αυτή φοράει γυαλιά.

Εγώ: Ναι. Της τα 'χει φορέσει η ΑΤΙ εδώ και καιρό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.