Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

πάει ου Ζάχος (Δόγκανος) πάει και η Πασχαλιά, μαράζωσε το forum....

διορθώνεται:

[πασχαλιά mode on] http://experts.pathfinder.gr/index.php?view=12&question_id=19564 [/πασχαλιά mode on]

[Zάχος mode on] μπινελίκια [/Ζάχος mode on]

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:21]

ΓιαγκΤ απο φαρμακειο αν το παρω θα κανει δουλεια ή ειναι κατι πιο ειδικο ?

Κάνει αλλά ενδέχεται να μην στο δώσου.

Αν όχι σε μαγαζιά με πλέξι έχουν.

Είναι τριαντάρα και ανύπαντρη: Ότι χειρότερο για ελληνίδα, με τρομακτικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα της.

Αν δεν μπορούμε να την βοηθήσουμε ας την αφήσουμε ήσυχη.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», σε όλους όσους με την υποκρισία τους, το ψέμα τους, τη διαβολή τους, βοηθούν να μείνει ο χώρος αυτός στο δικό τους επίπεδο και να μην απογειωθεί

ε? τι ? πως? παρακαλώ? μήπως λέτε κύριε ότι θέλετε ? :D

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Είναι τριαντάρα και ανύπαντρη: Ότι χειρότερο για ελληνίδα, με τρομακτικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα της.

Respect. ΓιαγκΤ μίλησε.

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 14:11]

ε? τι ? πως? παρακαλώ? μήπως λέτε κύριε ότι θέλετε ? :D

σαν ανεκδοτο ακουγεται ε; σε ενα αγγελικα πλασμενο φορουμ οπως αυτο, που ολοι εχουν τη διαθεση να δωσουν.

ειναι τοσα που εχω δει εδω μεσα, που πραγματικα, καποιες στιγμες, αναρωτιεμαι γιατι κρατω ακομα αυτο το ρολο.

Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 13:40]

σου 'λειψε? Κοίτα εδώ για μια γερή δόση: click me :giveup:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 13:54]

Ειχα πει οτι δεν θα ξαναποσταρω αλλα οταν βλεπω να γραφονται τετοιες μαλακιες δεν μπορω να κρατηθω .

Τζορτζ Ανταμς αν δεν σου αρεσε το τοπικ δικαιωμα σου και γεια σου και χαρα σου . Κρατα την αποψη σου για σενα ,οπως κραταω και εγω τις δικες μου για πολλους αποκλειστικα για μενα .

ΓιαγκΤ σου ειπε κανεις οτι το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι στα 30 και οτι ειμαι ακομα ανυπαντρη ?

ΔΕΝ μπορεις να ξερεις ΠΟΙΟ ειναι το προβλημα μου και τι ακριβως τρεχει οποτε κρατα τις τυχον διαγνωσεις σου σχετικα με το πως συμπεριφερομαι ΜΟΝΟ για την παρτη σου παρακαλω .

Προς ολους : απο την στιγμη που δεν ξερει κανεις τι προβληματα μπορει να εχει καποιος ας αφησει κατα μερος σχολια ,σου'πα μου'πες και λοιπες μαλακιες .

ΟΠΩΣ και να συμπεριφερομουν η συμπεριφερομαι ,ΔΕΝ νομιζω οτι ειναι ΚΑΝΕΝΟΣ δουλεια -ουτε εχω δωσει σε ΚΑΝΕΝΑ το δικαιωμα να με σχολιαζει πισω απο την πλατη μου .-

Καλη σας συνεχεια

ΓιαγκΤ τετοιες μαλακιες να δω να γραφονται δεν το περιμενα .

Αρχική απάντηση από paschalia

Τζορτζ Ανταμς αν δεν σου αρεσε το τοπικ δικαιωμα σου και γεια σου και χαρα σου . Κρατα την αποψη σου για σενα ,οπως κραταω και εγω τις δικες μου για πολλους αποκλειστικα για μενα .

Είδες πουθενά να εκφέρω άποψη για 'σένα (εδώ ή στο offtopic.gr) ??? :...:

Αρχική απάντηση από spc

[χλαπάτσας mode] χεχε, σας ανακάτωσα πάλι [/χλαπάτσας mode] :hehe:

[χλαπάτσας mode]Θα σου δείξω εγώ, θα δεις τι θα πάθεις[/χλαπάτσας mode]

Πασχαλιά χαλάρωσε μη σου ανέβει η πίεση :p

Ρε παιδιά καμιά ιδέα για το NEC; Λίγο καιρό το έχω, σπάνια το χρησιμοποιώ, δεν έχω δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα, δεν είναι πειραγμάνο και firmware είναι της μάνας του. Έχει κανείς καμιά ιδέα στα πρόχειρα ή να ανοίξω Thread;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.