Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ok...

Pε παιδια κατι ΕΠΕΙΓΟΝ...

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ MS-DOS disk?? Εχω ΧΡ+2000 και ψαχνω τοση ωρα στο νετ για ενα startup image να κατεβασω...Θελω να εχει ολες τις εντολες... format /mbr κλπ κλπ

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Ok...

Pε παιδια κατι ΕΠΕΙΓΟΝ...

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ MS-DOS disk?? Εχω ΧΡ+2000 και ψαχνω τοση ωρα στο νετ για ενα startup image να κατεβασω...Θελω να εχει ολες τις εντολες... format /mbr κλπ κλπ

http://www.bootdisk.com/

Ρε παιδιά, ότι μουσικό cd αντιγράφω με το NEC 3500 μου κάνει ένα μικρό θόρυβο για λίγα δεύτερα στο πρώτο κομμάτι. Έχω δοκιμάσει σε SAMSUNG, Toshiba και Creation. Any ideas; Μου το κάνει και με τις δυο εκδόσεις του Nero που έχω δοκιμάσει (6.x και οι δύο).

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ρε παιδιά, ότι μουσικό cd αντιγράφω με το NEC 3500 μου κάνει ένα μικρό θόρυβο για λίγα δεύτερα στο πρώτο κομμάτι. Έχω δοκιμάσει σε SAMSUNG, Toshiba και Creation. Any ideas; Μου το κάνει και με τις δυο εκδόσεις του Nero που έχω δοκιμάσει (6.x και οι δύο).

Μήπως το NEC πρόκειται να παραδόσει πνεύμα;

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Αρχική απάντηση από dfragos

Μήπως το NEC πρόκειται να παραδόσει πνεύμα;

δε δοκιμάζεις κάνα άλλο πρόγραμμα? δεν νομίζω να τα παιξε κιόλας! πόσο το χεις 2 μήνες? εκτός αν το δουλεύεις συνέχεια

Αρχική απάντηση από .38-.45

πουλα τα και παρε Ρ4

το σκέφτομαι σοβαρά, σαν το HT δεν υπάρχει.
Αρχική απάντηση από zyx

εσυ τα κοιτας?:p

όχι τα έβαλα στην ντουλάπα, και δεν την ξανα άνοιξα. Υποσχέθηκα ότι θα τα πάω καλά σε αυτή την εξεταστική :cry:

Αρχική απάντηση από ea6gka

παιδες καλημερα σε ολους, μπορει να μου πει καποιος αν σπασμενο πλεξυ μπορει να κοληθει? ρωγμη οχι πανω απο 2 εκατοστα και αν ναι με τι υλικο?

Το ειχα κολισει με Logo στιγμης κ ειναι αψογο κ στεγανο!

Αρχική απάντηση από enduracell

όχι τα έβαλα στην ντουλάπα, και δεν την ξανα άνοιξα. Υποσχέθηκα ότι θα τα πάω καλά σε αυτή την εξεταστική :cry:

Koυραγιο αγορι μου,οι κοποι σου δε θα παν χαμενοι!

Η Dfi θα οριμασει κ θα στρωθει σωστα με αυτο τον τροπο,μεσα στη ντουλαπα :p

Αρχική απάντηση από Samael

Η Dfi θα οριμασει κ θα στρωθει σωστα με αυτο τον τροπο,μεσα στη ντουλαπα :p

θα πρότεινα να τα βάλεις στην ντουλάπα του makis που έχει και ευεργετικές ιδιότητες :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.