SLN Φεβρουάριος 8, 2005 #3621 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Ok...Pε παιδια κατι ΕΠΕΙΓΟΝ...ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ MS-DOS disk?? Εχω ΧΡ+2000 και ψαχνω τοση ωρα στο νετ για ενα startup image να κατεβασω...Θελω να εχει ολες τις εντολες... format /mbr κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 8, 2005 #3622 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ok...Pε παιδια κατι ΕΠΕΙΓΟΝ...ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ MS-DOS disk?? Εχω ΧΡ+2000 και ψαχνω τοση ωρα στο νετ για ενα startup image να κατεβασω...Θελω να εχει ολες τις εντολες... format /mbr κλπ κλπ http://www.bootdisk.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 8, 2005 #3623 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 No more AMD....INTEL INSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 8, 2005 #3624 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 23:08] http://www.bootdisk.com/ Gracias amigo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 8, 2005 #3625 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Ρε παιδιά, ότι μουσικό cd αντιγράφω με το NEC 3500 μου κάνει ένα μικρό θόρυβο για λίγα δεύτερα στο πρώτο κομμάτι. Έχω δοκιμάσει σε SAMSUNG, Toshiba και Creation. Any ideas; Μου το κάνει και με τις δυο εκδόσεις του Nero που έχω δοκιμάσει (6.x και οι δύο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 8, 2005 #3626 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Δεν ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ...ΤΗΝ ΘΕΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΛΕΜΕ :daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 8, 2005 #3627 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ρε παιδιά, ότι μουσικό cd αντιγράφω με το NEC 3500 μου κάνει ένα μικρό θόρυβο για λίγα δεύτερα στο πρώτο κομμάτι. Έχω δοκιμάσει σε SAMSUNG, Toshiba και Creation. Any ideas; Μου το κάνει και με τις δυο εκδόσεις του Nero που έχω δοκιμάσει (6.x και οι δύο). Μήπως το NEC πρόκειται να παραδόσει πνεύμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 8, 2005 #3628 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ρε παιδιά, ότι μουσικό cd αντιγράφω με το NEC 3500 μου κάνει ένα μικρό θόρυβο για λίγα δεύτερα στο πρώτο κομμάτι. Έχω δοκιμάσει σε SAMSUNG, Toshiba και Creation. Any ideas; Μου το κάνει και με τις δυο εκδόσεις του Nero που έχω δοκιμάσει (6.x και οι δύο). Αρχική απάντηση από dfragos Μήπως το NEC πρόκειται να παραδόσει πνεύμα; δε δοκιμάζεις κάνα άλλο πρόγραμμα? δεν νομίζω να τα παιξε κιόλας! πόσο το χεις 2 μήνες? εκτός αν το δουλεύεις συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 9, 2005 #3629 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Ρε παιδια ασχετο αλλα γιατι μπαναρατε τον Ζαχο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 9, 2005 #3630 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 To ποιο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ forum,μακραν! :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 9, 2005 #3631 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Samael To ποιο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ forum,μακραν! :nada: Είναι απλά άθλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 9, 2005 #3632 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 παιδες καλημερα σε ολους, μπορει να μου πει καποιος αν σπασμενο πλεξυ μπορει να κοληθει? ρωγμη οχι πανω απο 2 εκατοστα και αν ναι με τι υλικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 9, 2005 #3633 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Με χλωροφόρμιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 9, 2005 #3634 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 εχώ μια DFI ULTRA D και μια 6600GT Gigabyte me και με κοιτάνε :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 9, 2005 #3635 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 ΓιαγκΤ απο φαρμακειο αν το παρω θα κανει δουλεια ή ειναι κατι πιο ειδικο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 9, 2005 #3636 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 πουλα τα και παρε Ρ4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 9, 2005 #3637 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell εχώ μια DFI ULTRA D και μια 6600GT Gigabyte me και με κοιτάνε :cry: εσυ τα κοιτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 9, 2005 #3638 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 πουλα τα και παρε Ρ4 το σκέφτομαι σοβαρά, σαν το HT δεν υπάρχει. Αρχική απάντηση από zyx εσυ τα κοιτας? όχι τα έβαλα στην ντουλάπα, και δεν την ξανα άνοιξα. Υποσχέθηκα ότι θα τα πάω καλά σε αυτή την εξεταστική :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 9, 2005 #3639 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka παιδες καλημερα σε ολους, μπορει να μου πει καποιος αν σπασμενο πλεξυ μπορει να κοληθει? ρωγμη οχι πανω απο 2 εκατοστα και αν ναι με τι υλικο? Το ειχα κολισει με Logo στιγμης κ ειναι αψογο κ στεγανο! Αρχική απάντηση από enduracellόχι τα έβαλα στην ντουλάπα, και δεν την ξανα άνοιξα. Υποσχέθηκα ότι θα τα πάω καλά σε αυτή την εξεταστική :cry: Koυραγιο αγορι μου,οι κοποι σου δε θα παν χαμενοι! Η Dfi θα οριμασει κ θα στρωθει σωστα με αυτο τον τροπο,μεσα στη ντουλαπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 9, 2005 #3640 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από SamaelΗ Dfi θα οριμασει κ θα στρωθει σωστα με αυτο τον τροπο,μεσα στη ντουλαπα θα πρότεινα να τα βάλεις στην ντουλάπα του makis που έχει και ευεργετικές ιδιότητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.