Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Tsunami

Today was a BAD day.Format εκτός προγράμματος.Ευτυχώς είχα κάνει καλή διαρύθμιση των αρχείων και δεν είχα σημαντικές απώλειες...Ρε παιδιά σας έχει τύχει ποτέ να κολλήσει το pc από o/c και να γίνει corrupted αρχείο τωνπαραθύρων??Σε εμένα αυτό έκατσε.Α ρε Hero με τις μνήμες σουυυ.

και έπρεπε να κάνεις format; Δε δοκίμαζες να κάνεις καμμία επιδιόρθωση πρώτα;

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

spc?????? μονο αυτος κανει τετοια κρυα αστεια....

Κύριε Σόλωνα,

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά θα σας απογοητεύσω ενημερώνοντάς σας ότι δεν είμαι εγώ.

Με τιμή

SPC

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:43]

You have requested the file BadDayAtWork-DFCOM.wmv (1018336 Bytes). This file has been downloaded 1807 times already.

IMPORTANT: Download-accelerators are only supported for PREMIUM-Users! Infos PREMIUM-Login

Your IP ***.***.***.*** is already downloading the file Matsouka.mpg.

Please try again later or get a PREMIUM-Account.

:blink: :blink:

Ε? Χτες μου το στειλανε και μενα αλλα οταν το κατεβασα δεν εβγαλε τιποτα τετοιο..... :confused: :confused:

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:36]

Κύριε Σόλωνα,

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά θα σας απογοητεύσω ενημερώνοντάς σας ότι δεν είμαι εγώ.

Με τιμή

SPC

Damn...!

Και ημουνα σχεδον σιγουρος...

Υ.Γ. Ελα βρε παρεξηγιαρη...αφου το ξερεις οτι σε αγαπαμε...

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αρχική απάντηση από SLN

Υ.Γ. Ελα βρε παρεξηγιαρη...αφου το ξερεις οτι σε αγαπαμε...

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

αφού το ξέρεις ότι είμαι ανασφαλής και επιζητώ διαρκώς επιβεβαίωση :coax:

:hehe:

@admins:

μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό (με αγχώνει αυτός ο τύπος πίσω μου);

πχ να του αλλάξουμε το όνομα σε κάτι άλλο που να μην αρχίζει από S

:D

post-1061-1416071630,5722_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από spc

@admins:

μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό (με αγχώνει αυτός ο τύπος πίσω μου);

πχ να του αλλάξουμε το όνομα σε κάτι άλλο που να μην αρχίζει από S

:D

Aαααααχαχαχαχαχαχα!!!

Μη φοβασαι μικρε SPCακο!Ο SLN ειναι καλο παλικαρι κ δε θα σε πονεσει! :p

Αρχική απάντηση από Samael

Aαααααχαχαχαχαχαχα!!!

Μη φοβασαι μικρε SPCακο!Ο SLN ειναι καλο παλικαρι κ δε θα σε πονεσει! :p

στην προκειμενη περιπτωση το καλο ειναι οτι δεν ειναι μαυρος :p

Αρχική απάντηση από esdee

στην προκειμενη περιπτωση το καλο ειναι οτι δεν ειναι μαυρος :p

Μαλλον δεν ειχες δει τη φωτο του οταν ηταν μωρο....! :hehe:

LOOOOOOOOOOOOOL!

Παναγιά μου, το είχα ξεχάσει αυτό!

Heeeeelp - DJ - Heeeeeelp (κατά το Heeeeelp - Popay - Heeeeelp)

:rofl:

την εχω δει!!! LOOOOOOOOOL

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ένας φίλος πήρε από μαγαζί γνωστού του μια mobo ASUS P4P800-E Deluxe και μια μνήμη 512ΜΒ υποτίθεται στα 400 (Kingstone μάλλον) αλλά το mobo τη βρίσκει 266!!! Δεν έχει κάποιο άλλο dimm πάνω. Ξέρετε κάποιον εύκολο τρόπο να διαπιστώσει την πραγματική ταχύτητα της μνήμης στην περίπτωση που δεν έχει ετικέτα; (που από ότι μου είπε μάλλον όχι). Ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι να μου τη φέρει να την τσεκάρω στο δικό μου αλλά πότε;

Μηπως εχει αλλαξει απο το bios το 400/333/266??

Αρχική απάντηση από astrolabos

και έπρεπε να κάνεις format; Δε δοκίμαζες να κάνεις καμμία επιδιόρθωση πρώτα;

Λολ εγω εκανα chkdsk κ επειδη η μανα φωναζε να πεσω για υπνο, τον εκλεισα πριν τελειωσει..

Την επομενη μερα γυρναω απο το σχολειο, παταω να ξεκινησει, παω στην τουαλετα, γυρναω κ βλεπω bsod...

Ε μετα απο καμια ωρα με βρισιες, εβαλα το cd και εκανα repair το boot sector ή οπως λεγοταν...

Ουτως ή αλλως για φορματ ειμαι τωρα...

Greekfragma, άντε σε περιμένω, πότε θα έρθεις?, ένας φίλος μου μου είπε να του κάνω κονέ με την Έφη, άμα είναι να έρθεις πες.

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 18:10]

Greekfragma, άντε σε περιμένω, πότε θα έρθεις?, ένας φίλος μου μου είπε να του κάνω κονέ με την Έφη, άμα είναι να έρθεις πες.

:mad: ΑΛΛΟΣ κονε με την Εφη?????:mad:

να του πεις να πα να**********************************(ειναι δικα μου τα αστερακια)

εαν ερθουν ολα καλα με βλεπω να ανεβαινω μερικες μερουλες στις 15-18περιπου.θα δειξει τζιμ.......μεχρι να σου πω εισαι ο ''Μπραβος΄'' της.:D

:inlove: ΕΦΗ:inlove:

Ραντεβού στα τηφλά με τον JiMk. Και ας υποδεχτούμε κυρίες και κύριοι τους σημερινούς μας παίκτες. Ο κύριος Greekfragma και ο κύριος φίλος_του_JiMk διεκδικούν τη σημερινή μας παίκτρια. Θα καταφέρει ο Greekfarmas να κατακτήσει την Έφη, ή θα τον προλάβει ο φίλος_του_JiMk; Ας περάσουμε σε διαφημίσεις και θα επιστρέψουμε σε λίγο... :D

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 18:12]

Απο ποτε ρε Jim εγινες Αννιτα Πανια και κανονιζεις ραντεβουδακια..... :D

Τι να κάνουμε αφού το παιδί στην Έδεσσα δε ξέρει κόσμο, και τον δικτυώνω:cool:

Μάκη αν ήθελα να κάνω κάτι με την Έφη, ούτε θα περίμενα τον Greekfragma, ούτε τπτ, τόσα χρόνια τη ξέρω.

Αρχική απάντηση από greekfragma

...μεχρι να σου πω εισαι ο ''Μπραβος΄'' της.:D

Βασικά αδερφός της δεν είναι; Ή κάνω λάθος; Πρόσεξε κακομοίρη μου μη χρειαστεί να αποκαταστήσει την τιμή της αδερφής του με κάνα δίκανο και γίνει της Καλομοίρας!!! :D

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 18:16]

Τι να κάνουμε αφού το παιδί στην Έδεσσα δε ξέρει κόσμο, και τον δικτυώνω:cool:

Μάκη αν ήθελα να κάνω κάτι με την Έφη, ούτε θα περίμενα τον Greekfragma, ούτε τπτ, τόσα χρόνια τη ξέρω.

οχι και δεν ξερω κοσμο.............απλα για το συγκεκριμενο κουκλακι-πιπινακι μια βοηθεια ειναι παντα ευπροσδεκτη.αν και εννοια σου......αμα ανεβω ξερω που θα παω για καφε......μεχρι να σου πω να ερθεις θα της εχω πιασει την κουβεντα:devil:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 18:18]

οχι και δεν ξερω κοσμο.............απλα για το συγκεκριμενο κουκλακι-πιπινακι μια βοηθεια ειναι παντα ευπροσδεκτη.αν και εννοια σου......αμα ανεβω ξερω που θα παω για καφε......μεχρι να σου πω να ερθεις θα της εχω πιασει την κουβεντα:devil:

ΛΟΛ μαζί θα πάμε γιατι εκεί που θα πας για καφέ, θα είναι και η Αθηνά !!!!!!:D :D :D , βασικά η Έφη δουλεύει Lobby.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.