Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Το θέμα είναι να έρθει το πρώτο λεπτό, ή κοινώς να σου κάτσει! ’μα γίνει αυτό, πιστεύω μετά το παλεύεις και το καταφέρνεις... Δεν έχω καθόλου εμπειρία δλδ αλλά έτσι πιστεύω οτι γίνεται. Ή μήπως να ρωτήσω τη μαμά μου;;; :baby: :hehe: :hehe: :hehe:

απαντηση απο ''γνωστοτατο'' καλοπαιδο του φορουμ στην αγγελια μου οπου ζηταω εναν ραπτορ 36αρη

''''Γεια σας κ Γιωργο...

Διαβασα την αγγελια σας και προσφερω ενα platter των 36Gb απο τον 74 αρη ραπτορ μου. Εχει εγγυηση 5 χρονια οποτε το ενα πλαττερ θα εχει γυρω στα 2-2.5 χρονια.

Δωρο η κεφαλη αναγνωσης ΚΑΙ εγγραφης!

Εαν σας ενδιαφερει η προσφορα μου επικοινωνηστε στο 090-54928754 τα 15" κοστιζουν 1 ευρω

Φιλικα

Ροδολφος''''''''

οποιος τον βρει κερδιζει λουκουμι με τηλεκατευθυνομενη ζαχαρη ή ενα γλυφιτζουρι γιγας:tomato:

Αρχική απάντηση από greekfragma

απαντηση απο ''γνωστοτατο'' καλοπαιδο του φορουμ στην αγγελια μου οπου ζηταω εναν ραπτορ 36αρη

Γεια σας κ Γιωργο...

Διαβασα την αγγελια σας και προσφερω ενα platter των 36Gb απο τον 74 αρη ραπτορ μου. Εχει εγγυηση 5 χρονια οποτε το ενα πλαττερ θα εχει γυρω στα 2-2.5 χρονια.

Δωρο η κεφαλη αναγνωσης ΚΑΙ εγγραφης!

Εαν σας ενδιαφερει η προσφορα μου επικοινωνηστε στο 090-54928754 τα 15" κοστιζουν 1 ευρω

Φιλικα

Ροδολφος

χαχαχαχαχαχαχαχ....ελιωσα λεμε...ποιο ειναι το καλοπαιδο????

Αρχική απάντηση από greekfragma

οποιος τον βρει κερδιζει λουκουμι με τηλεκατευθυνομενη ζαχαρη ή ενα γλυφιτζουρι γιγας:tomato:

samael?????

Αρχική απάντηση από SLN

Γεια σου ρε esdee ....

Ο καλυτερος του χωριου εισαι!!!

σε ευχαριστω νεγρε! :p

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 02:03]

σε ευχαριστω WANNA-BE νεγρε! :p

:D:inlove:

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 01:15]

Bad day at Work

You have requested the file BadDayAtWork-DFCOM.wmv (1018336 Bytes). This file has been downloaded 1807 times already.

IMPORTANT: Download-accelerators are only supported for PREMIUM-Users! Infos PREMIUM-Login

Your IP ***.***.***.*** is already downloading the file Matsouka.mpg.

Please try again later or get a PREMIUM-Account.

:blink: :blink:

Today was a BAD day.Format εκτός προγράμματος.Ευτυχώς είχα κάνει καλή διαρύθμιση των αρχείων και δεν είχα σημαντικές απώλειες...Ρε παιδιά σας έχει τύχει ποτέ να κολλήσει το pc από o/c και να γίνει corrupted αρχείο τωνπαραθύρων??Σε εμένα αυτό έκατσε.Α ρε Hero με τις μνήμες σουυυ.

Ένας φίλος πήρε από μαγαζί γνωστού του μια mobo ASUS P4P800-E Deluxe και μια μνήμη 512ΜΒ υποτίθεται στα 400 (Kingstone μάλλον) αλλά το mobo τη βρίσκει 266!!! Δεν έχει κάποιο άλλο dimm πάνω. Ξέρετε κάποιον εύκολο τρόπο να διαπιστώσει την πραγματική ταχύτητα της μνήμης στην περίπτωση που δεν έχει ετικέτα; (που από ότι μου είπε μάλλον όχι). Ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι να μου τη φέρει να την τσεκάρω στο δικό μου αλλά πότε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.