Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 03:32]

Ρε παιδιά αφού η τροφοδοσία η μικρούλα καλύπτετε απο το μαύρο καπάκι... ουσιαστικά δεν χρειάζετε? Αν όχι γιατί υπάρχει???

:confused:

αν εισαι Abit, δε χρειαζεται η τροφοδοσια

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 10:53]

ΚΑΙ ΝΑΙ Ο 11 ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!!!!!!!!

:p :p

οταν εστηνα την msi πριν 2-3 μηνες

post-9-1416071629,79_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από esdee

ΡΕ κατσε διαβασε κανα thevenin-norton! :p

Βασικα κ μενα με φαινετε μπερδεμενο καπως το ρημαδι...... :(

Αρχική απάντηση από Fireknight

Δεν ηθελα να πω αυτο . Δεν εχει σημασια αν το μαθουν οι ξενοι και το ρεζιλι δεν παει σε εμας αλλα σε αυτους που ειναι μπλεγμενοι σε τετοιες βρωμιες .

Τουλαχιστον βαλαν ωραια φωτο στο αρθρο :D

Αρχική απάντηση από aristos87

Samael τι σχολή είσαι???

Electrical/electronic engineering στο Ελληνοβρετανικο,του χρονου με το καλο παω UK.

Ρε παιδιά αφού η τροφοδοσία η μικρούλα καλύπτετε απο το μαύρο καπάκι... ουσιαστικά δεν χρειάζετε? Αν όχι γιατί υπάρχει???

Ψιλομ@λ@κί@ design μου φαίνεται. Εκτός από τη θέση της τροφοδοσίας 12V κοίτα και που έβαλαν το βύσμα του floppy...

Αρχική απάντηση από aristos87

Θα δείξει.......:...:

Μην τον στενοχωρητε ρε παιδια .... γιορταζει κιολας σημερα :laughing:

Αρχική απάντηση από .38-.45

:p :p

οταν εστηνα την msi πριν 2-3 μηνες

.38-.45 για πες τα specs του υπολοιπο w/c setup σου και temps

pm μου αν θες

Την τελευταία εβδομάδα έκοψα ασυναίσθητα κάποιες "κακιές" συνήθειες ενώ διόρθωσα κάποιες άλλες και μπορώ να πώ οτι έχει αλλάξει η διάθεσή μου κατά πολύ. Επίσης έκοψα μαχαίρι το βραδυνό και τα διάφορα τσιμπολογίματα από 'δώ και από 'κεί και έχω χάσει ήδη 3 κιλά. (τ'ακούς fRootX; :D )

Και σήμερα έκανα άλλο ένα κατόρθωμα. Πήγα σινεμά και, ενώ είδα λουκουμάδες με μέλι, δεν πήρα τίποτα απολύτως φαγώσιμο ή ποτό ενώ άλλες φορές κατέβαζα δυο ποπ-κορν και δυο coca...

Πάντως εγώ ζήλεψα με το ζευγαράκι που καθόταν μπροστά μας. Όλο φιλάκια, αγκαλίτσες κ.τ.λ. Αχ, γιατί να μην συμβαίνουν και σε μας αυτά;;; :inlove: Και πρέπει να με περνούσαν κανα χρόνο μόνο... :(

Θα συμβούνε και θα δείς γέλιο οταν θα σκέφτεσαι "ωχ παλι φιλάκια και αγκαλίτσες θέλει" ... :hehe:

Αρχική απάντηση από alex_000

Θα συμβούνε και θα δείς γέλιο οταν θα σκέφτεσαι "ωχ παλι φιλάκια και αγκαλίτσες θέλει" ... :hehe:

lol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.