Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Θελω να παω σπιτακι μου, γ@μω την κυκλικη βολταμμετρια μου γ@μω!!

Πειναωωωωωωω

σε πιο πανεπιστήμιο είσαι?

Σημερα για πρωτη φορα στην ζωη μου πηρα αυθεντικο παιχνιδι. Πηρα το ΗalfLife 2. Νοιωθω περιεργα παντως. Ανησυχω! Ειμαι καλα γιατρε μου?

Αρχική απάντηση από aristos87

SOKI μαθηματικά 1 σήμερα :bye: :bye: Κάτσε δίπλα μου που τα ξέρεις..... :whistling :giveup:

ο SOKI ειναι ΤΕΙ πειραια!?!?! ρε παιδια και εγω στο ιδρυμα ειμαι !!!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Σημερα για πρωτη φορα στην ζωη μου πηρα αυθεντικο παιχνιδι. Πηρα το ΗalfLife 2. Νοιωθω περιεργα παντως. Ανησυχω! Ειμαι καλα γιατρε μου?

Αν πήρες την SE είσαι στα τελευταία σου :p

:woot:

TMHMA και ΕΞΑΜΗΝΟ!!!!!

ηλεκτρολογιας Θ' εξαμηνο :p μενουν 5 μαθηματα!!!

ρε παιδια λυστε μου μια απορια. Εφαγα κληση για παρανομη σταθμευση και το σημα που δειχνει οτι απαγορευεται η σταθμευση ειναι πεσμενο και πεταμενο στην ακρη του δρομου. Δεδομενου οτι αναρτημενο ΔΕΝ ηταν το σημα ειμαι υποχρεωμενος να ψαχνω για πεσμενα σηματα στο δρομο ΜΗΠΩΣ και ειμαι παρανομος υπαρχει περιπτωση να δικαιωθω?

νομίζω ότι μέ μία φωτό θα βρεις το δίκιο σου

το θέμα είναι αν αξίζει η ταλαιπωρία του δικαστηρίου....

δε με πειραζει η ταλαιπωρια ας κανουν και 10 δεκαστηρια, δεν ανεχομαι την αδικια και τη λησταρχικη τακτικη τους!!! Περσι πληρωσα προστιμο γιατι λεει περασα τα διοδια χωρις να πληρωσω!!! ελεος!

και δεν ειναι τοσο τα λεφτα οσο το γαμωτο της υποθεσης

Εγώ έχω μέλλον :( Ηλεκτρονικός υπολογιστικών συστημάτων 1ο .....

Να βρεθούμε καμια μέρα ....... :D

αν θες θα εχεις μελλον :p

ναι γιατι οχι ... να συναντηθουμε για τυροπιτα και milko που ειναι το κλου της σχολης! :D

συμφωνώ απολύτως

αν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου και την ψυχική υπομονή, προχώρα :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.