sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #3321 Φεβρουάριος 3, 2005 εμένα οι κούτες με τα γιούδεν μου αρέσουν πιο πολύ (είναι και πιο χρήσιμες)
GeorgeVasil Φεβρουάριος 3, 2005 #3322 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:49] εμένα οι κούτες με τα γιούδεν μου αρέσουν πιο πολύ (είναι και πιο χρήσιμες) H μια ειναι δικια μου.... Οι αλλες δυο ειναι για αλλα δυο φιλαρακια.... Το πολυμηχανιμα μ@μαει....
xristina83 Φεβρουάριος 3, 2005 #3323 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid εξω χιοναει ..... μετα τα ρακομελα ειναι οτι πρεπει λιγο χιονοπολεμος... δε νιωθω τα δαχτυλακια μου..... αλλα μπορω να ποσταρω ακομα!!!! Επιτέλουσσσσσσσσσσσσ................ς λιγο χιονι.................. Παιδια κ Καβακλα χιονισε................... :) Ωραιο πραγμα ο χιονοπολεμοσσσσσσσσσσσσσσςςςςςς Αλλα ψιλοαρρωστησα
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #3325 Φεβρουάριος 3, 2005 [sarcastic]ποπο στην καβακλα ειναι καβλα χιονιζει κιολας [/sarcastic]
fanisk Φεβρουάριος 3, 2005 #3326 Φεβρουάριος 3, 2005 SOSΠαιδες εχω παραγγειλει κατι εδω κ κανα μηνα απο Amazon αλλα λογω μη διαθεσιμοτητας συνεχεια παει ολο κ πιο πισω...λεει Φλεβαρη-Μαρτη τωρα!!Μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια?Αν ναι εχω χρεωθει στη καρτα ή χρεωνομαι οταν το πακεταρουν?Αν το ακυρωσω επιστρεφονται στον "εικονικο" λογαριασμος μου στο Αμαζον?
aristos87 Φεβρουάριος 3, 2005 #3327 Φεβρουάριος 3, 2005 http://www.spaceimaging.com/gallery/2004Olympics/default.htm Η Αθήνα απο τον δοριφόρο....
georgeadams Φεβρουάριος 3, 2005 #3328 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K SOSΠαιδες εχω παραγγειλει κατι εδω κ κανα μηνα απο Amazon αλλα λογω μη διαθεσιμοτητας συνεχεια παει ολο κ πιο πισω...λεει Φλεβαρη-Μαρτη τωρα!!Μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια?Αν ναι εχω χρεωθει στη καρτα ή χρεωνομαι οταν το πακεταρουν?Αν το ακυρωσω επιστρεφονται στον "εικονικο" λογαριασμος μου στο Αμαζον? Απ'ότι ξέρω η χρέωση γίνεται όταν γίνει κι η αποστολή. Γιατί ρωτάς εμάς όμως και όχι απ'ευθείας στο amazon?
fanisk Φεβρουάριος 3, 2005 #3329 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams Απ'ότι ξέρω η χρέωση γίνεται όταν γίνει κι η αποστολή. Γιατί ρωτάς εμάς όμως και όχι απ'ευθείας στο amazon? Ελεγα να ρωτησω εδω πριν στειλω email...Οκ! Θα τους ρωτησω τωρα...Επισης μολις εκανα και paypal account για το watercooling.de αλλα κ γενικα να υπαρχει...
xristina83 Φεβρουάριος 3, 2005 #3330 Φεβρουάριος 3, 2005 Παιδια όποιος θέλει ας παει εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11704&perpage=5&pagenumber=1 ειναι το ερωτηματολογιο της πτυχιακής μου.......................σχετικά με τισ ηλεκτρονικές αγορές please.............. :help: :help: :help: :help: Thanks:)
fanisk Φεβρουάριος 3, 2005 #3331 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Ελεγα να ρωτησω εδω πριν στειλω email...Οκ! Θα τους ρωτησω τωρα...Επισης μολις εκανα και paypal account για το watercooling.de αλλα κ γενικα να υπαρχει... Φτουυυυυυυ!! Εκανα paypal account! Πολυ ευκολο βεβαια αλλα εχει limit 100E μεχρι να παρω το 4ψηφιο..Και αν περιμενω μεχρι να ερθει ο λογαριασμος της Mastercard της μητερας μου...θα με εχουν ξεχασει οι Γερμανοι!!Νομιζω μια φορα το μηνα δεν ερχεται ο λογαριασμος?Υπαρχει τπτ με online να τον δω?Πωωω αν πρεπει να περιμενω ενα μηνα κλαψτα...Κ νομιζα πως ηταν δυσκολο...πολυ ευκολο κ χρησιμο το paypal!
zyx Φεβρουάριος 3, 2005 #3333 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 ΖΥΧ βάλε alpha έχει καλομοίρα ευχαριστο το νουσου εσυ
SLN Φεβρουάριος 3, 2005 #3334 Φεβρουάριος 3, 2005 Θελω να παω σπιτακι μου, γ@μω την κυκλικη βολταμμετρια μου γ@μω!!Πειναωωωωωωω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.