Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:49]

εμένα οι κούτες με τα γιούδεν μου αρέσουν πιο πολύ (είναι και πιο χρήσιμες)

H μια ειναι δικια μου....:(

Οι αλλες δυο ειναι για αλλα δυο φιλαρακια....:laughing:

Το πολυμηχανιμα μ@μαει....:D

Αρχική απάντηση από fantacid

εξω χιοναει .....

μετα τα ρακομελα ειναι οτι πρεπει λιγο χιονοπολεμος...

δε νιωθω τα δαχτυλακια μου.....

αλλα μπορω να ποσταρω ακομα!!!!

Επιτέλουσσσσσσσσσσσσ................ς λιγο χιονι..................

Παιδια κ Καβακλα χιονισε...................

:) :)

Ωραιο πραγμα ο χιονοπολεμοσσσσσσσσσσσσσσςςςςςς :p

Αλλα ψιλοαρρωστησα:(

SOS

Παιδες εχω παραγγειλει κατι εδω κ κανα μηνα απο Amazon αλλα λογω μη διαθεσιμοτητας συνεχεια παει ολο κ πιο πισω...λεει Φλεβαρη-Μαρτη τωρα!!

Μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια?Αν ναι εχω χρεωθει στη καρτα ή χρεωνομαι οταν το πακεταρουν?Αν το ακυρωσω επιστρεφονται στον "εικονικο" λογαριασμος μου στο Αμαζον?

Αρχική απάντηση από fANiS_K

SOS

Παιδες εχω παραγγειλει κατι εδω κ κανα μηνα απο Amazon αλλα λογω μη διαθεσιμοτητας συνεχεια παει ολο κ πιο πισω...λεει Φλεβαρη-Μαρτη τωρα!!

Μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια?Αν ναι εχω χρεωθει στη καρτα ή χρεωνομαι οταν το πακεταρουν?Αν το ακυρωσω επιστρεφονται στον "εικονικο" λογαριασμος μου στο Αμαζον?

Απ'ότι ξέρω η χρέωση γίνεται όταν γίνει κι η αποστολή. Γιατί ρωτάς εμάς όμως και όχι απ'ευθείας στο amazon?

Αρχική απάντηση από georgeadams

Απ'ότι ξέρω η χρέωση γίνεται όταν γίνει κι η αποστολή. Γιατί ρωτάς εμάς όμως και όχι απ'ευθείας στο amazon?

Ελεγα να ρωτησω εδω πριν στειλω email...

Οκ! Θα τους ρωτησω τωρα...

Επισης μολις εκανα και paypal account για το watercooling.de αλλα κ γενικα να υπαρχει...

Παιδια όποιος θέλει ας παει εδω

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11704&perpage=5&pagenumber=1

ειναι το ερωτηματολογιο της πτυχιακής μου.......................σχετικά με τισ ηλεκτρονικές αγορές:)

please..............:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ελεγα να ρωτησω εδω πριν στειλω email...

Οκ! Θα τους ρωτησω τωρα...

Επισης μολις εκανα και paypal account για το watercooling.de αλλα κ γενικα να υπαρχει...

Φτουυυυυυυ!! Εκανα paypal account! Πολυ ευκολο βεβαια αλλα εχει limit 100E μεχρι να παρω το 4ψηφιο..

Και αν περιμενω μεχρι να ερθει ο λογαριασμος της Mastercard της μητερας μου...θα με εχουν ξεχασει οι Γερμανοι!!

Νομιζω μια φορα το μηνα δεν ερχεται ο λογαριασμος?Υπαρχει τπτ με online να τον δω?

Πωωω αν πρεπει να περιμενω ενα μηνα κλαψτα...

Κ νομιζα πως ηταν δυσκολο...πολυ ευκολο κ χρησιμο το paypal!

Αρχική απάντηση από aristos87

ΖΥΧ βάλε alpha έχει καλομοίρα :p

ευχαριστο:p το νουσου εσυ:p

Θελω να παω σπιτακι μου, γ@μω την κυκλικη βολταμμετρια μου γ@μω!!

Πειναωωωωωωω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.