Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Δηλωνω υπερηφανα οτι το 1000στο ποστ του καλυτερου mod του φορουμ αναφεροταν σε μενα!!!:p:upside::confused::p:tomato:

post-1498-1416071617,8304_thumb.jpg

μπορεί να παίξουν και άλλες παραλαγές...

"μπορώ να έχω τον enduracell με Abit για πάντα?"

και πάει λέγοντας

Αρχική απάντηση από SLN

Δηλωνω υπερηφανα οτι το 1000στο ποστ του καλυτερου mod του φορουμ αναφεροταν σε μενα!!!:p:upside::confused::p:tomato:

LOOOOOOL δε παίζεσαι :rofl:
Αρχική απάντηση από SLN

Δεν ειναι αποδεικτικο στοιχειο αυτο, αφου σε καθε Post του chroma εκεινη την στιγμη εγραφε 1000

Επειδή παρατήρησα οτι ο Ροοτ ειναι ριγμένος στις υπογραφές σε σχέση με τον Ανστό γιαυτό αποφάσισα να αλλάξω την υπογραφή μου με κάτι πρωτότυπο ,λιτό και διαφωτιστικό!

Αρχική απάντηση από XTCgr

μπορεί να παίξουν και άλλες παραλαγές...

"μπορώ να έχω τον enduracell με Abit για πάντα?"

και πάει λέγοντας

Χαχαχαχαχαχα

Μην βάζεις ιδέες.... :rofl: :rofl: :rofl:

MΑΜΩ την εξεταστικη σας!!

Βρηκα μερα για να με πιασουν αυπνιες! Αυριο 9 εχω να κανω τον "μπατσο" στους 3ετεις μην τυχον και αντιγραψει κανενα κ@λοπαιδο και δεν μπορω να κλεισω ματι! Στριφογυριζα 1 ωρα στο κρεββατι και τελικα σηκωθηκα να παιξω τιποτις να περασει η ωρα μεχρι τις 8... Παω να φτιαξω αλλο εναν 2πλο Ελληνικο γιατι αυριο θα ειμαι κοτοπουλο ολη μερα!

Χμμ παω να τελειωσω το syberia2 που το εχω αφησει στη μεση εδω και 2 μηνες...

post-1498-1416071619,2848_thumb.jpg

Mου φαινεται και εγω αυτο θα κανω γιατι δεν με βλεπω να κοιμαμαι και αυριο στις 7.00μμ δινω μαθημα

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 05:29]

MΑΜΩ την εξεταστικη σας!!

Βρηκα μερα για να με πιασουν αυπνιες! Αυριο 9 εχω να κανω τον "μπατσο" στους 3ετεις μην τυχον και αντιγραψει κανενα κ@λοπαιδο και δεν μπορω να κλεισω ματι! Στριφογυριζα 1 ωρα στο κρεββατι και τελικα σηκωθηκα να παιξω τιποτις να περασει η ωρα μεχρι τις 8... Παω να φτιαξω αλλο εναν 2πλο Ελληνικο γιατι αυριο θα ειμαι κοτοπουλο ολη μερα!

Χμμ παω να τελειωσω το syberia2 που το εχω αφησει στη μεση εδω και 2 μηνες...

ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ Μ....Α Μ.......Α ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ...... :mad:

να κοιμηθειτε και σεις σαν ανθρωποι 5 μερες το χρονο παραπανω:p

Αρχική απάντηση από dfragos [Χθες, στις 18:53]

οι admins νομίζω έχουν χάσει επαφή με το forum....

γι'αυτό πάμε κατά διαόλου.... :p

τι να κανουμε.. εχουμε δουλειες.. πρεπει να κρυωσουμε το συμπαν..

post-9-1416071619,2906_thumb.jpg

Παιδια να πω κατι... Δεν νομιζετε οτι εχει παραγινει το θεμα με τα ακυρα threads? Πολλα χαζα threads μαζευτηκαν τωρα τελευταια. Μπορει να κανω και λαθος.... Admins,moder τι εχετε να πειτε ?

Αρχική απάντηση από dfragos

οι admins νομίζω έχουν χάσει επαφή με το forum....

Oι admins ασχολούνται με πολύ σοβαρότερα θέματα γύρω από το forum. Τσάμπα πληρώνουμε( :rolleyes: ) τους mods να σας προσέχουν; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.