Shaman Φεβρουάριος 1, 2005 #3222 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Καλα εσενα θα σου στειλω U.T.T.U Take Three... [XS.org mode]Δε θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο στους overclockers της Ν.Α. Ασίας...Ξέρω οτι δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Εσύ έχεις ψυχή διαμάντι βρε SLN μας...[/XS.org mode]Μη βιαστείς για τις μνήμες. Δεν είναι ανάγκη να τις στείλεις αύριο το πρωί. Μπορείς να τις στείλεις και νωρίς το μεσημέρι.
kbilly13 Φεβρουάριος 1, 2005 #3223 Φεβρουάριος 1, 2005 βρε chosen, τι δείχνεις dfi nf4? σπυράκια έβγαλα! σιγά μην ψαρώσουμε ... και τι κακογουστιά! (μαύρο-κίτρινο-κόκκινο!) εξάλλου τώρα τα θέλει ο άνθρωπος τα terabyte! άσε που όλα τα nf4 (ή σχεδόν όλα) θα έχουν 8 sata - μερικά βέβαια, δε λέω μάρκα, μπορεί να έχουν και παραπάνω ide.. (calmed down & edited)
chroma Φεβρουάριος 1, 2005 #3224 Φεβρουάριος 1, 2005 Επειδή μάλλον και σε εμένα απευθύνεσαι Μπιλ, μη τα παίρνεις τόσο εύκολα. ’λλωστε βρισκόμαστε σε ουδέτερο θέμα που γράφει "Πειτε οτι θελετε.." όσο για το αν δέχομαι απόψεις μπορείς να ανατρέξεις στα σχόλια μου περι gigabyte στο σχετικά θέμα που έγινε split. ’λλη δουλειά από να επανασχολιάζω τα σχόλια σου πίστεψε δεν έχω, το φόρουμ με ειδοποιεί άλλωστε (και με sms) κάθε φορά που εντοπίζεται νέο post με λέξεις κλειδιά "kbilly", "giga*" και "dfi".
kbilly13 Φεβρουάριος 1, 2005 #3225 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 04:00] το φόρουμ με ειδοποιεί άλλωστε (και με sms) κάθε φορά που εντοπίζεται νέο post με λέξεις κλειδιά "kbilly", "giga*" και "dfi". ΕΞΗΓΗΣΕ το μου αυτό ΑΜΕΣΩΣ!
greekfragma Φεβρουάριος 1, 2005 #3227 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 04:05] ΕΞΗΓΗΣΕ το μου αυτό ΑΜΕΣΩΣ! piece brothers:flower: time to sleep:zzz:
greekfragma Φεβρουάριος 1, 2005 #3229 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 04:12] ΤΙ είναι αυτές οι μ@λ@κίες? αυτό είναι βέβαια πέρα από τα όρια της πλάκας, το θεωρώ προσβολή, και ΑΠΑΙΤΩ εξήγηση!ΤΩΡΑ! ρε πλακα κανουμε.........πες μας συγκεκριμενα τι απο τα ποστ σε πειραξε να το σβησουμε τετοια ωρα.....δεν ειναι και πανω απο 5ατομα να βλεπουν:cry:
kbilly13 Φεβρουάριος 1, 2005 #3230 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 04:00] ’λλη δουλειά από να επανασχολιάζω τα σχόλια σου πίστεψε δεν έχω, το φόρουμ με ειδοποιεί άλλωστε (και με sms) κάθε φορά που εντοπίζεται νέο post με λέξεις κλειδιά "kbilly", "giga*" και "dfi". ΑΥΤΟ εδώ ακριβώς εννοώλέξη κλειδί kbilly? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!...
antonisk7 Φεβρουάριος 1, 2005 #3232 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma εγω να σβησω τιποτα βασιλη????? :red: σβησε το acount σου εσυ , ήταν μεγάλη η προσβολή
kbilly13 Φεβρουάριος 1, 2005 #3233 Φεβρουάριος 1, 2005 LOL Antonisk! δεν έχω τίποτα με τον Fragma..! από αλλού περιμένω απάντηση...
kbilly13 Φεβρουάριος 1, 2005 #3235 Φεβρουάριος 1, 2005 μπορείς τότε να σβήσεις αυτό το κομμάτι περί σχολιασμού και λέξη-κλειδί, μου έκατσε άσχημα ρε φίλε πως να το κάνουμε... είμαι ανοιχτός στον χαβαλε και την πλακίτσα, αλλά συγνώμη επέτρεψε μου κάποια πράγματα - λόγια να μην τα δέχομαικαι ούτε κάποιος τρίτος που τα διαβάζει καταλαβάινει αν αστειεύεσαι ή όχι...
greekfragma Φεβρουάριος 1, 2005 #3236 Φεβρουάριος 1, 2005 παντως εγω βασιλη για πλακα καταλαβα οτι εγιναν ολα..............καποιες φορες και γω παιρνω πιο σοβαρα καποια πραγματα απο οτι πρεπει......λογω κουρασης ζαλαδας νυστας και αλλων παραγοντων........αλλα γενικα στο λαμπη τα περισσοτερα γινονται για χαβαλε......αυτο ελειπε να πλακωνομαστε για 2κιλα πυριτιο και ολοκληρωμενα
kbilly13 Φεβρουάριος 1, 2005 #3237 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 04:49] παντως εγω βασιλη για πλακα καταλαβα οτι εγιναν ολα..............καποιες φορες και γω παιρνω πιο σοβαρα καποια πραγματα απο οτι πρεπει......λογω κουρασης ζαλαδας νυστας και αλλων παραγοντων........αλλα γενικα στο λαμπη τα περισσοτερα γινονται για χαβαλε......αυτο ελειπε να πλακωνομαστε για 2κιλα πυριτιο και ολοκληρωμενα λες να φταίει το ότι είμαι άρρωστος, ζαλίζομαι, κοιμόμουν όλη μέρα και τώρα έχω αυπνίες, και εκτός αυτου, είμαι και Παναθηναικός, έχω και Gigabyte... όλα τα στραβά μαζί!... :D
chroma Φεβρουάριος 1, 2005 #3238 Φεβρουάριος 1, 2005 Λοιπόν με ρέγουλα οι απαντήσεις στο thread γιατί φράκαρε το inbox μου
greekfragma Φεβρουάριος 1, 2005 #3239 Φεβρουάριος 1, 2005 εχω ψοφησει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ας παμε για υπνο ολοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε:lock:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.