Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από aristos87

http://www.dct-net.co.jp/special/usb_hot.html

To έλεος... :p

να καίμε ρεύμα για την ψύξη το καταλαβαίνω, να καίμε ρεύμα για την θέρμανση ομολογώ πως δε το καταλαβαίνω. Βάλτε heatpipes από το CPU στην κούπα και δε θα έχετε πρόβλημα.
  • Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Τελευταία όποτε μου έχει κολλήσει ένα τραγούδι και βάλω να παίζει cd το Hi-Fi σε shuffle, αυτό το τραγούδι ακούγεται πρώτο. Λέτε να έχω καμιά υπερφυσική δύναμη; :jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τελευταία όποτε μου έχει κολλήσει ένα τραγούδι και βάλω να παίζει cd το Hi-Fi σε shuffle, αυτό το τραγούδι ακούγεται πρώτο. Λέτε να έχω καμιά υπερφυσική δύναμη; :jump: :jump: :jump:

ή μήπως έχεις κολλήσει σε 1 συγκεκριμένο τραγούδι το οποίο κατά τύχη είναι και το μόνο που είναι γραμμένο στο cd;

:p

Αρχική απάντηση από spc

ή μήπως έχεις κολλήσει σε 1 συγκεκριμένο τραγούδι το οποίο κατά τύχη είναι και το μόνο που είναι γραμμένο στο cd;

:p

LOL! Όχι... Τώρα ασ' πούμε μου είχε κολλήσει ένα τραγούδι από υπόγεια ρεύματα, είχα στο Hi-Fi τρία CD από υπόγεια ρεύματα, το τραγούδι υπήρχε μια φορά μόνο, πατάω suffle all disks και μου το βγάζει αμέσως. Τον τελευταίο καιρό μου βγαίνει συνέχια πρώτο όποιο μου έχει κολλήσει...

Ρε καλοπαιδα επειδη βαριεμαι να ανοιξω thread... η 6600GT σε AGP μου κανει artifacts μονο στο πρωτο τεστ του 3d05 αλλα και στο nature3d03. Εχω τους 67.66 και εχω δοκιμασει και τους 66.93. Μου βγαζει καποια και σε παιχνιδια. Ειναι αρκετο για να παει για RMA ή μηπως κανω τιποτα λαθος?

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

LOL! Όχι... Τώρα ασ' πούμε μου είχε κολλήσει ένα τραγούδι από υπόγεια ρεύματα, είχα στο Hi-Fi τρία CD από υπόγεια ρεύματα, το τραγούδι υπήρχε μια φορά μόνο, πατάω suffle all disks και μου το βγάζει αμέσως. Τον τελευταίο καιρό μου βγαίνει συνέχια πρώτο όποιο μου έχει κολλήσει...

Εμενα γιατι μου βγαινουν μονο μλκιες ????:weep:

Για ένα μήνα χωρίς γονείς στο σπίτι και το σπίτι είναι τεκές, φώτα ομίχλης θες :p

Επίσης η γυναίκα εκτός από το "γλυκό" φτιάχνει και γλυκά, καθαρίζει κι όλας :)

Αρχική απάντηση από JiMk

Για ένα μήνα χωρίς γονείς στο σπίτι και το σπίτι είναι τεκές, φώτα ομίχλης θες :p

Που τους εστειλες ολους ρε ???:D

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 02:45]

τζιμακο ασε τα πολλα πολλα και στρωσου στα ''γλυκα''.,...........:whistling

Tiramisu και milfei..

USA γιατι αραβονιάζεται η ξαδέρφη μου και 7 μέρες Καραιβική, την έχω καταβρεί μόνο τα αμάξια δε μου άφησαν :(

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:51]

τζιμακο ασε τα πολλα πολλα και στρωσου στα ''γλυκα''.,...........:whistling

Έχω στρωθεί ρε συ:innocent: ααα.. η Έφη τελικά τα χάλασε με το γκόμενο είναι μόνη, όταν ανέβεις κανονίζω κατάσταση:getlost:

Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 02:53]

ουτε ενα ???

Κλειδιά γιοκ !!!

Επειδή όμως Ο ψαρράς δουλεύει Μπαΐτσο το πρωί, το civic το έχω εγώ, χεχε:cool: κατάλαβες ποιο λέω? αυτό που είχε ο Μηλωνάς με τα σπόιλερ και την αεροτομή σα χάρος που είναι :rolleyes:

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 02:53]

Έχω στρωθεί ρε συ:innocent: ααα.. η Έφη τελικά τα χάλασε με το γκόμενο είναι μόνη, όταν ανέβεις κανονίζω κατάσταση:getlost:

εχω εξεταστικη μαμω το κερατο του μωαμεθ........τωρα μου το λες?????

α ρε γμτ τα καλυτερα θα χασω........θα περασω καμια βολτα μετα τις 15φλεβαρη.......ελπιζω να μου την κρατησεις ζεστη....:devil:

Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 02:59]

Καααταλαβα ... προσεχε μη σκορπισει στο δρομο :D

Έβαλε αυτοκόλητο EVOLUTION μπροστά, χεχε του το έδωσε η Αθηνά, εκείνη με το ασιμί Ford puma που έχει ο νονός της το EVOLUTION που δουλεύει στο Τρυφωνίδη με τα λάδια και τις μπαταρίες, προς το γενικό που πας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.