Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από georgeadams

Δεν ξέρεις πόσο μεγάλη είναι του Παππού η... πίτα :hehe: γι' αυτό τα λες αυτά :hehe:

personal record 3 πιτα παππου αλαντικων !!! lol !

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από georgeadams

Εεπ, δε "μετράει"! Η αλλαντικών είναι η λιγότερο "γεμάτη"! :p

? δεν το ηξερα ... πιστεψε με ομως μετα απλα ξαπλωσα στο πατωμα και περιμενα να χωνεψω! δεν ειχα περιθωριο για οτιδηποτε αλλο! /me λαιμαργος !

ερωτηση : εχουμε ενα πολυμετρο που του τη βαρεσε και δειχνει σταθερα στα DC V 5 φορες μεγαλυτερες τασεις. μπαταρια εχει καινουργια. τι μπορει να φταιει ?

Αρχική απάντηση από esdee

ερωτηση : εχουμε ενα πολυμετρο που του τη βαρεσε και δειχνει σταθερα στα DC V 5 φορες μεγαλυτερες τασεις. μπαταρια εχει καινουργια. τι μπορει να φταιει ?

ο χρηστης.....

ε, και πως κάνεις έτσι? Πάρε κι ένα κομπιουτεράκι και διαίρει τις ενδείξεις το πολύμετρου με το 5 :)

Αρχική απάντηση από Βασιλης

εσυ

για να μην πω παλη δηλαδη

τι μπορει να κανω στραβα, γιατι δεν νομιζω πως κανω κατι :D

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 16:44]

για να μην πω παλη δηλαδη

τι μπορει να κανω στραβα, γιατι δεν νομιζω πως κανω κατι :D

Αν είναι φτηνιάρικο, χάλασε μόνο του ως συνήθως συμβαίνει.

Αρχική απάντηση από esdee

RMA :D

mustek m92a περιπου 20euro πρεπει να εχει αλλα δεν μπορω να πω οτι το κακοποιησα!

Αρχική απάντηση από Chosen

:magic:

cheats οπ τι γίνεται εδώ, πάλι παράνομες κόντρες?, μήπως θες πάλι να postάρω bench από την λαπτοπιά μου, και μετά να λες στο κόσμο δεξιά και αριστερά ότι η ψήκτρα του notebook μου ήταν καλύτερη????? :p

Γεια!

Ειμαι καινουριος εδω και....βασικα,δεν ξερω απο που να αρχησω!

Εκανα την εγγραφη εξετιας του kender( :worship: ) που ειναι φιλος μου.

Το off topic ηταν καλη αρχη!( Αλλα ακομα ψαχνω τον kender εδω μεσα!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.