Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 19:52]

και με κερναει ο πονος μια απ'τα ιδια

για την αγαπη μου την προδομενη

σαν τον ζητιανο ψαχνω στα σκουπιδια

για την καρδια μου που χεις πεταμενη

και μια καρδια,που μου χρωστας,αποψε σου ζητω.........:(

κι ομως μια ζωη θα σ'αγαπω......:(

τι εγινε ρε Billy?

τσαμπα πηγε το Kona-Kai?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480

Ρε Βασιλη, δεν μ@μεις, που δεν μ@μεις?

Δεν πας για Paintball?

κάντε ρε Ζάχο κανα ντου οι σαλονικείς την Κυριακή...

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

τι εγινε ρε Billy?

τσαμπα πηγε το Kona-Kai?

Οχι ακριβως...τελικα γινεσαι πολυ δεδομενος οταν φερεσαι καλα σε κοπελες...!..μετα σε κανουν οτι θελουν κ σε γραφουν...εκει που δεν πιανει μελανι......

Ζαχο...μια χαρα μαμω...μπορει κ περισσοτερο απο σενα.....:p....(και ολη μερα μονος σπιτι χαχα)

απλα οι τσακωμοι ειναι οτι χειροτερο κ κουραστικο....ειδικα οταν καταλαβαινεις οτι επειδη φερεσαι καλα σε κανει οτι θελει κτλ κτλ...απο ιστοριες κ συμφραζομενα που εχεις πει κατα περιοδους θα το εχεις νιωσει κ εσυ αυτο νομιζω....κ πιστευω δεν παιζει κανεναν ρολο που ειμαι 17 κ λεω για τετοια...παιζει?Απλα τωρα αρχιζω μαθαινω...

YΓ...την προηγουμενη φορα μονο μια σφαιρα εφαγα....ελα εσυ αθηνα κ σε προκαλω σε μονομαχια....

@ea6gka.....i am tryin' bro,i am tryin'

Αρχική απάντηση από Voudas

κάντε ρε Ζάχο κανα ντου οι σαλονικείς την Κυριακή...

Θα κατεβαιναμε ρε Κωτσο, ολοι ψημενοι ειναι αλλα τα παιδια εχουν εξεταστικη και δεν λεει.

Μολις τελειωσουν ομως θα κατεβουμε. 2-3 αυτοκινητα σιγουρα. Να δουμε που θα μεινουμε...

Θα κατεβαιναμε ρε Κωτσο, ολοι ψημενοι ειναι αλλα τα παιδια εχουν εξεταστικη και δεν λεει.

Μολις τελειωσουν ομως θα κατεβουμε. 2-3 αυτοκινητα σιγουρα. Να δουμε που θα μεινουμε...

εσυ σπιτι μου.....!

θα περασουμε πολυ ωραια το βραδυ.....θα με νανουρησεις κραζοντας....:p....

πλακα πλακα πρεπει να με συμπαθεις πολυ...γι'αυτο μου την λες συνεχεια....

Αρχική απάντηση από Βασιλης

YΓ...την προηγουμενη φορα μονο μια σφαιρα εφαγα....ελα εσυ αθηνα κ σε προκαλω σε μονομαχια....

Διαλεξε ωρα, μερος και οπλο...

Διαλεξε ωρα, μερος και οπλο...

Στις 13.00,με τα χερια,στην πιτα του παππου.....

τα περισσοτερα σουβλακια κερδιζουν......ο χαμμενος τα πληρωνει ολα κ χρωσταει γνωριμια ''μωρου'' στον αλλον...

παει?

OK, ειμαι μεσα.. αλλα δεν ξερω που ειναι η πιτα του παππου!! Και οχι σουβλακια γιατι ειναι μικρα....ΔΙΠΛΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ....

Γνωριμια μωρου της ηλικιας σου δεν γνωριζω, αλλα με καμια ρωσιδουλα-ουκρανη βολευεσαι?

Θενκς Κωτσο αλλα τελικα ανοιξε το pathfinder.

Enjoy!!

Περιμενετε λιγη ωρα μεχρι να φορτωσει(οι 56αρηδες).

:hehe: :hehe: :hehe:

OK, ειμαι μεσα.. αλλα δεν ξερω που ειναι η πιτα του παππου!! Και οχι σουβλακια γιατι ειναι μικρα....ΔΙΠΛΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ....

Γνωριμια μωρου της ηλικιας σου δεν γνωριζω, αλλα με καμια ρωσιδουλα-ουκρανη βολευεσαι?

oxi.....τα εγχωρια ειναι καλυτερα...οι αλλες ειναι βρωμιαρες.....

δεν με νοιαζει να ειναι της ηλικιας μου....μεχρι 40 καλα εινα.....:p τι νομιζες?ετσι πειρνω fx κ φραμπαλαδες?ζιγκολικι rulez......lolololo

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.