Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

Φανη μου ειναι πολλα τα λεφτα για ενα αθλημα σα και αυτο. Δλδ ελεος αν ηταν να δωσω τοσα για χρωματοπολεμο θα επαιρνα νεροπιστολα και θα εβαζα μπογια μεσα τους και θα ετρεχα στα βουνα :)

Εεεεμ κοιτα να δεις...απο μικρος ειχα αυτη τη μανια με το pball(που δεν ειχα παιξει) και γενικα με νεροπιστολα, αεροβολα κλπ...

Απο αεροβολα με πλαστικες μπιλιες εχω ουτε κ εγω ξερω ποσα...πολλα λεφτα τοτε, τωρα πρεπει να σαπιζουν στο παταρι....

Και να σου πω κ κατι αλλο...μπορουσα να παρω ενα πακετο με καπου 300...αλλα αν τελικα ασχοληθω??

Ε αν δεν ασχοληθω τα πουλαω...that's life...ε δοκιμασα κ το φρουτο του pball...

Πολλες φορες εχω κ εχουμε κανει υπερβολικα εξοδα...

Τουλαχιστον με σενα γινεται συζητηση...ο Αριστος μολις μαθει αλλη λεξουλα εκτος του ΕΛΕΟΣ ισως γινει κατι...

Aristos με την ιδια λογικη και μενα το "I Love My Stacker" μου φαινεται too much....φυσικα και δεν εχει νοημα να ¨κραζεις¨ ή να σχολιαζεις την επιλογη καποιου...αλλωστε το να μπεις στο μιαλο ενος ανθρωπου (δηλαδη τι και γιατι θελει / δεν θελει κατι) ειναι σαν να ανοιγεις McDonalds στην ερημο...

Ωπ δεν ειδα τις αλλες απαντησεις...

Αριστο σχολιασε οτι να'ναι!!Δεν εχω προβλημα...

Αφου δεν σου ζητησα δανεικα...μη στεναχωριεσαι!!

ΥΓ:Δεν μου τρεχουν απο τις τσεπες τα λεφτα...κ τα περισσοτερα ειναι των γονιων μου...

Διευκρινηση γιατι τωρα τελευταια 2-3 μαργαριταρια με εχουν ζαλισει στο MSN τι δουλεια κανουν οι γονεις μου, που τα βρισκω κλπ κλπ...

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 13:25]

LOL

Κοιτα...δε θελω να σε στεναχωρεσω αλλα ψες την φυστικωνα εγω... :smoke: :hehe: :smoke:

Λοοοοοοοοοολ:D :D :D :D

Χαχαχ...ωω ναι!Την στιμωξα εκει στι γωνια κ την ξεπαρθενιασα απο παντου :hehe:

Ααα δειτε avatar απο το αδερφο φορουμ!!Επαθα [sHOCK] :hehe:

image.php?u=154&dateline=1106766754

οπ πιο τσακαλη εχει αυτο το user name. μπραβο του ευγε. samael μηπως θα παιξεις wow? αν οχι φιλαρακη το καλομοιρακη αστο υσηχο ετσι. α μην σβαχτουμε

:D

Aκομα WoW να παιξω κ μετα θα μαζευω τα μυαλα μου απο το πατωμα με το κουταλακι...

(ναι ναι....θα λιωσει ολοκληρωτικα :p )

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να κανει καποιος νεο θεμα και να λεει χρονια πολλα στον εαυτο του!!...

διαφημηση για πιτσα (ακουσα στον redfm)

deliveras : κυριε οριστε η πιτσα σας κρατηστε να δω ποσο ειναι

ο παραγγελων : οκ

οκαιει

ω καιει !!!

Ω ΚΑΙΕΙ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙΕΙ !!!!!

(και καλα οτι φερνουν την πιτσα ζεστη )) χαχαα ελιωσα στα γελια πρωινιατικα

Αρχική απάντηση από Suedehead

Aristos με την ιδια λογικη και μενα το "I Love My Stacker" μου φαινεται too much....

Αφού σου φένετε "too much" ας το έλεγες.... Σε εμπόδισε κανένας?? Εδώ πεφτεί το "κράξιμο" όπως λες απο κει και απο δώ (βλέπε το τι λενε για τις πράξεις του Βασίλη και σχολιαζμός για το οτι κάποις άνοιξε θρεντ για να πει χρόνια πολλά στον εαυτό του......... κτλ κτλ) και δεν λέει κανένας τπτ..... Όποιος έχει πρόβλημα ας το πεί... και ο Φάνης ξέρει και καταλαβαίνει οτι δεν το λέω απο κακία!! Τώρα τι σε έπιασε εσένα και τον Shido δεν ξέρω.......... :hmm:

Αρχική απάντηση από ea6gka

με κανανε ΒΑΝ απο το overclockers.co.uk :rofl:

Γιατι??

kIlGoRi πολυ λολ!!

Αριστο τι απο κακια να το λες, τι απο "για το καλο μου" δεν εχει σημασια...

Ο Suedehead και ο Shido εχουν δικιο νομιζω....αφου δεν ζητησα απο καποιον, ας τα φαω..

Αλλοι τα τρωνε στις πτανες...αλλοι στα ποτα....αλλοι στα αμαξια...αλλοι στα pc...και αλλοι σε καποιο hobby/sport...

Ρε φάνη! Δεν είπα να μην τα φάς... έλεος! Ουτε απο μένα τα πείρες..... ούτε απο κακία το έιπα... απλά μου έκανε εντύπωση όπως σου είπα και στο msn τα πολλά λεφτά έτσι με την μία!!! Δηλαδη πήγες μια φορα για paintball και με την μία έδωσες ~1000 ευρώ για εξοπλιζμό? τραβηγμένο το βλέπω ...την γνώμη μου λέω! Εμένα μου φάνηκε "too match" όπως είπε και ο Suedehead .

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 15:18]

Αφού σου φένετε "too much" ας το έλεγες.... Σε εμπόδισε κανένας?? Εδώ πεφτεί το "κράξιμο" όπως λες απο κει και απο δώ (βλέπε το τι λενε για τις πράξεις του Βασίλη και σχολιαζμός για το οτι κάποις άνοιξε θρεντ για να πει χρόνια πολλά στον εαυτό του......... κτλ κτλ) και δεν λέει κανένας τπτ..... Όποιος έχει πρόβλημα ας το πεί... και ο Φάνης ξέρει και καταλαβαίνει οτι δεν το λέω απο κακία!! Τώρα τι σε έπιασε εσένα και τον Shido δεν ξέρω.......... :hmm:

Δεν με εμποδιζει κανεις να πω κατι, απλα με ¨εμποδιζει" ή καλυτερα τα παντα ¨φιλτραρονται" αυτοματα απο την αντιληψη μου και γενικοτερα τον τροπο που αντιμετοπιζω / αντιλαμβανομαι τον κοσμο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.