Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

dim esdee as new string

esdee= "kommatia"

Ιf esdee >= "kourasmenos" then

faei()

plinei_dodia()

sleep()

Εlse

stay_awake()

End If

μαντεψτε που θα τερματισει το proggy. καληνυχταααα

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

αμα υποψιαστο οτι ενα κουτι Lian Li ειναι καλυτερη επενδυση απο οτιδηποτε αλλο σε ενα πισι.....:hmm:

Να σου πω την αληθεια εχω αρχισει και το σκεφτομαι σοβαρα...

Θα μου πεις, αν το μηχανημα ΔΕΝ λεει, τι να το κανεις το LianLi.

Το θεμα ειναι να σου αρεσει αυτο που βλεπεις.

Δεν παιρνεις ενα καινουριο PC-71 απο το Hac? 194+ΦΠΑ εχει.

Αρχική απάντηση από jax7480

Να σου πω την αληθεια εχω αρχισει και το σκεφτομαι σοβαρα...

Θα μου πεις, αν το μηχανημα ΔΕΝ λεει, τι να το κανεις το LianLi.

Το θεμα ειναι να σου αρεσει αυτο που βλεπεις.

Δεν παιρνεις ενα καινουριο PC-71 απο το Hac? 194+ΦΠΑ εχει.

Καλάααααααα ρε, από πότε γίνονται σοβαρές συζητήσεις σε αυτό το thread; Για ξεσοβαρευτείτε....

kbilly :p

Αρχική απάντηση από enduracell

ΑV8 είναι βρε, A8V είναι το ASUS :p τελικά για να δεις πόσο POS είναι ένα mobo ένας είναι ο τρόπος να το μάθεις, να το βάλεις πάνω σε phase change. Θόδωρα ξεκουράσου, θα έρθει η DFI και θα πρέπει να έχεις full δυνάμεις :D

ναι :o

θα παρω δυναμης γιατι ξενερωσα χτες. τοσες μνημες και τπτ ελεος. μα ουτε το screen δεν με αφηνε εχτες. μεχρι να το κρατησο... ειχα χαθη δεν ηξερα τι να πρωτοτραβηξο εκλεινε.

Αρχική απάντηση από .38-.45

να σου στειλω το msi αν θες, να δεις το real POS powah

:p οχι ευχαριστο πηρα την δοση μου :D

Αρχική απάντηση από esdee

θα πηγαινω 1 εξαμηνο 2 φορες την εβδομαδα !!! :o

Αρχική απάντηση από alex_000

εγω τα τελευταια 3 χρονια παω μεσο όρο 2 φορες το εξαμηνο :D

Αρχική απάντηση από fantacid

Καλα εισαι!

Μονο στις εγγραφες πηγαινω τα τελευταια εξαμηνα,ουτε για να παρω πασο δεν εχω παει!!

Είστε πολύ νιούμπηδες τελικά.... Είμαι στο 6ο έτος (από τα 5) και χρωστάω 30 μαθήματα (από τα 54) και μόνο στις εγγραφές πηγαίνω.... :(

Αρχική απάντηση από SLN

Οχι! απλα εισαι φραγκατος!!

940 ειναι τελικα...

Παιδες να σας πω την αληθεια προτιμω τελικα να ριξω λεφτα στο pball που ειναι και υγεια, και αθλημα, και ξεδινεις κλπ κλπ παρα στο κwlopc και να νευριαζω με τα bsod...

Οπως επισης προτιμω να ριχνω λεφτα στο mtb bike και να κατεβαινω το βουνο...

Φανη μου ειναι πολλα τα λεφτα για ενα αθλημα σα και αυτο. Δλδ ελεος αν ηταν να δωσω τοσα για χρωματοπολεμο θα επαιρνα νεροπιστολα και θα εβαζα μπογια μεσα τους και θα ετρεχα στα βουνα :)

Ρε παιδια ,δανεικα σας ζητησε το παλικαρι?και εμενα υπερβολη μου φαινεται αλλα επιλογη του ειναι.τι ελεος κτλ..

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Ρε παιδια ,δανεικα σας ζητησε το παλικαρι?και εμενα υπερβολη μου φαινεται αλλα επιλογη του ειναι.τι ελεος κτλ..

Το thread λέει πείτε ότι θέλετε... Και εμείς θέλουμε να σχολιάσουμε.... κακο ειναι????

Αρχική απάντηση από aristos87

Το thread λέει πείτε ότι θέλετε... Και εμείς θέλουμε να σχολιάσουμε.... κακο ειναι????

σχολιαζεις ατομο και επιλογη του....οχι κατι ασχετο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.