Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

εγω διαβασα κάπου ,με το που το βάζεις μπρος δεν το αφήνεις να ζεσταθέι , φεύγεις αλα μεχρι να ζεσταθεί μην ξεπεράσεις τις 3000 στροφες. ..

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
εγω διαβασα κάπου ,με το που το βάζεις μπρος δεν το αφήνεις να ζεσταθέι , φεύγεις αλα μεχρι να ζεσταθεί μην ξεπεράσεις τις 3000 στροφες. ..

Στα παλια αυτοκινητα που δεν εχουν αυτοματο τσοκ πρεπει να περιμενεις να ζεσταθει γιατι αλλιως θα σου σβησει, ιδικα αν κανει κρυο.Τα καινουργια εχουν αυτοματο τσοκ και δεν εχουν προβλημα.

το billchiller ειναι κ επισημα κομματια παλι κ θα το ξανακανω απο την αρχη για να γινει πιο compact size......χααχα

Αρχική απάντηση από Βασιλης

το billchiller ειναι κ επισημα κομματια παλι κ θα το ξανακανω απο την αρχη για να γινει πιο compact size......χααχα

Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ@μουσε τα παιδια του,που λεει κ η παρημια :hehe::p

Αρχική απάντηση από Samael

Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ@μουσε τα παιδια του,που λεει κ η παρημια :hehe::p

Ετοιμο...το τελειωσα...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

1 ωρα και 11 λεπτα......:T:

Ειναι νεο πανελληνιο ρεκορ?? :p:hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

1 ωρα και 11 λεπτα......:T:

Βαλε κ ενα διαλειμμα για κ@τουρημα απο την αγωνια του μηπως ξεχασε να συνδεσει τπτ....

ο γειτονας στη ποτιδεα που ερχεται απο τη ζυριχη καθε καλοκαιρι με μια Μ3 μου εδειξε οτι αν δεν πιασει μια σωστη θερμοκρασια το μαμας το αμαξι, ο καταλαβα γιατι με πηγε μια βολτα και πηγαινε με 80 χλμ, μετα οταν ειπε οτι ειναι ενταξει τα λαδια το πηγε 240 στην εθνικη για σαλονικη. ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας οι θερμοκρασιες των λαδιων.:jump1:

η νεα M3 εχει κοφτη σε πολυ λιγες στροφες (3000-4000 δε θυμαμαι) μεχρι να ζεσταθει ... αλλα μολις ζεσταθει ο κοφτης παει στη θεση του!

περισσοτερο θεμα προστασιας ειναι για να μην το σκιζεις με το που το ξεκινας

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:12]

μπα αυτος ειχε βγαλει και το τσιπακι που κοβει τη βενζινη μετα τα 240 αν θυμαμαι καλα.

Αυτό που λέει ο esdee είναι σωστό. Αυτό που λες εσύ είναι ο κόφτης για την τελική...

ναι σου δειχνω με αυτο οτι το ειχε πειραγμενο το αμαξι. πολυ.:nada:

τεσπα αυτα ειναι για θεομουρλους εγω μια φορα μπηκα και αγχωθηκα αν θα ξαναβγω. Τριπλη προσπεραση στο κομβο πλαγιων για οσους γνωριζουν

τελευταιας γενιας M3 ηταν?αυτο που λεω το εχει η τελευταια γενια. στις BMW υπαρχει τσιπ που κοβει βενζινη για περιορισμο τελικης αλλα δεν ξερω αν εφαρμοζετε στις M3

το προηγουμενο μοντελο ηταν. Απο ελβετια το εργαλειο γιατι κατι μου λεγε οτι στη γερμανια ειναι νομος αυτο να μην πανε πανω απο 240(ισχυει και στην ελβετια αυτο)

Ο κόφτης που λέει ο esdee δεν είναι ακριβώς κόφτης. Είναι κάτι κόκκινα λαμπάκια στο στροφόμετρο που σου λένε μέχρι που είναι σωστό να ανεβάζεις στροφές μέχρι να ζεσταθεί το αυτοκίνητο. Όσο περνάει η ώρα τα λαμπάκια σβήνουν. Αν είσαι καννίβαλος δεν σου απαγορεύει να κατεβάσεις 7άρες κατευθείαν.. ;)

Αρχική απάντηση από zyx

μετα ομως μην παραπονιομαστε για τα ατυχηματα. κανεις μας δεν ειναι σουμαχερ.

και εγω μαζι σου τα θεωρω μλκιες ασυστολες αυτα απλα μου ειπε ελα να σε παω μια βολτα αν ηξερα τι θα επακολουθουσε δε θα εμπαινα.

Αρχική απάντηση από vdeseris

Ο κόφτης που λέει ο esdee δεν είναι ακριβώς κόφτης. Είναι κάτι κόκκινα λαμπάκια στο στροφόμετρο που σου λένε μέχρι που είναι σωστό να ανεβάζεις στροφές μέχρι να ζεσταθεί το αυτοκίνητο. Όσο περνάει η ώρα τα λαμπάκια σβήνουν. Αν είσαι καννίβαλος δεν σου απαγορεύει να κατεβάσεις 7άρες κατευθείαν.. ;)

στο topgear που ειχα δει το review της M3 τελευταιας γενιας απο τον θεοτρελο tiff ειχε οντως κοκκινα λαμπακια αλλα θυμαμαι οτι ελεγε και οτι ο κοφτης μεταβαλετε μεχρι εκει που δειχνουν τα κοκκινα λαμπακια.

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 14:23]

στο topgear που ειχα δει το review της M3 τελευταιας γενιας απο τον θεοτρελο tiff ειχε οντως κοκκινα λαμπακια αλλα θυμαμαι οτι ελεγε και οτι ο κοφτης μεταβαλετε μεχρι εκει που δειχνουν τα κοκκινα λαμπακια.

Το ίδιο review είχα δει και εγώ με τον Tiff και την ταλασσί M3. Μπορεί και να μην θυμάμαι καλά. Τέσπα. Πάντως οι κόφτες τελικής είναι στα 250

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.