Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από FrOsT

2 ερμηνίες μπορώ να δόσω

1)Κάποιος δεν ξέρει να μετράει.... :p

2)Σαμποτάζ από την "σκοτηνή πλευρά":P

Aπό το TheLab PiFast top30...

NA ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ!!!! ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 03:54]

who let the dogs out....

Μετακομιζω ΜΟΝΙΜΑ στην Δανια παιδες...

καλη ανταμωση...

:inlove:

Good Stuff dude :D

Αρχική απάντηση από jax7480

who let the dogs out....

Μετακομιζω ΜΟΝΙΜΑ στην Δανια παιδες...

καλη ανταμωση...

Κοιτα να δεις....κ πανω που ημουνα ετοιμος να παω Ρουμανια.... :innocent:

Tα 2/3 ειναι σκυλια ,

υπαρχουν και πολύ καλα κομμάτια ,

εχω σταμπαρει κατι καλα λεσβιακια και κατι ωραια stringakia , .

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

νεος ορισμος:Ξεκωλοσκυλα...:p :P

:rofl:

Περα απο την πλακα...προτεινω μια ομαδικη...

Αγορα ετσι, μην παει το μυαλο σας αλλου

Αρχική απάντηση από jax7480

:rofl:

Περα απο την πλακα...προτεινω μια ομαδικη...

Αγορα ετσι, μην παει το μυαλο σας αλλου

ΛΟΛ....χαχα 4:44 πμ που να παει το μυαλο μας σε ομαδικη παραγγελια θα πηγαινε!

Πλακα Πλακα εγω κοιταζω κατι για τον P4 6ΧΧ τωρα...λετε ειμαι καμενος?? :hehe:

jax στο βιντεακι με τον φοβισμενο αντμιν εσυ εισαι που οδηγεις και λες :Φορα την ζωνη σου??:p

Και ενα φλας που μου ηρθε!Για ποση ωρα μπορεις να κρατησεις κρυο(θερμοκρασια ρονταρισματος) το Leon???

jax στο βιντεακι με τον φοβισμενο αντμιν εσυ εισαι που οδηγεις και λες :Φορα την ζωνη σου??:p

Και ενα φλας που μου ηρθε!Για ποση ωρα μπορεις να κρατησεις κρυο(θερμοκρασια ρονταρισματος) το Leon???

Ωου, γιες, εγω ειμαι.

Εννοεις να κρατηθει κρυα η μηχανη? Πανω απο 2 λεπτα δεν κανει για να ζεσταθει. Ασχετως εξωτερικης θερμοκρασιας.

...δηλαδη απο μονη της οτι και να κανεις φτανει στις νορμαλ συνθηκες θερμοκρασιας και λογικα δεν ανεβαινει συχνα...καπου στους 90 πρεπει να ειναι λογικα!

Αλλαξε η τεχνολγια απο το 93 :tomato:...

...δηλαδη απο μονη της οτι και να κανεις φτανει στις νορμαλ συνθηκες θερμοκρασιας και λογικα δεν ανεβαινει συχνα...καπου στους 90 πρεπει να ειναι λογικα!

Αλλαξε η τεχνολγια απο το 93 :tomato:...

Βασικα να σου πω την αληθεια... Αν πηγαινεις νορμαλ(χαχαχαχαχα) το αυτοκινητο κανει περιπου 10-12 λεπτα να φτασει την θερμοκρασια λειτουργιας(91 βαθμους) αλλα ποτε δεν το πηγαινω νορμαλ(εκτος αν δεν εχω βενζινη)...

Μπαα..και το δικο μου(307 1,6) τοσο θελει.2-3 λεπτα κ αλλαγες στις ~3,500-4,000 κ ειναι ετοιμο για σκισιμο μετα :devil:

κοιτα το αμαξι οταν ειναι κρυο δεν ειναι για πολλες στροφες ,αυτο το γραφει και στο βιβλιο χρησης και ειναι γνωστο γενικα!

Τωρα το να πηαγαινεις νορμαλ οταν ειναι κρυο ισοδυναμει με 3000-3500 στροφες και οπως σωστα ειπε κανει 10-15 λεπτα για να φτασει στις νορμαλ θεμοκρασιες οπως ειπες!Αυτο ομως ισχυει σε αμαξια τελευταιας τεχνολογιας και σιγουρα οχι στο Ibiza του 93 που εχω εγω..

Παντως το να πηγαινεις νορμαλ(α το φλωρο..:p :P ) συμφαιρει!Εγω 2000 στροφες το δουλευω με 4η 40km/h χωρις να παταω και πολυ γκαζι και το αμαξι δουλει κατω απο 70 βαθμους και δεν χαλαω και βενζινη:D

όταν είναι κρύο, δίνει περισσότερη βενζίνη για την προστασία του μοτέρ...

το βιντεάκι πού είναι? το χάσαμε...

τστσ ....δεν εχω δει το δεικτη να πεφτει εδω και 3 μερες ψυχικο-αγ παρ....

το αμαξι ειναι 8v/60 hp εχει ροπη...αμα δεν πατας γκαζι δεν καιει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.