Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από PGM

Oσοι ψαχνoνται για τροφοδοτικο , το Multirama σημερα κανει πολυ καλη προσφορα ....με 69+ ΦΠΑ δινει το Tagan 480

Multirama

φίλε μου, αν δουλεύεις στο Multirama πες το μας να τελειώνουμε :p :p

χωρίς πλάκα πάντως, θεωρώ ότι θέλει προσοχή το συγκεκριμένο και ο λόγος που το λέω είναι ο συνδυασμός της πολύ χαμηλής τιμής και των όσων (όχι θετικών) έχουν ακουστεί τελευταία από ανθρώπους που το έχουν δουλέψει πολύ (και μη)......

να διευκρινήσω ότι προσωπικά δεν έχω κάποιο παράπονο από τον εν λόγω μοντέλο.....

Κοιταξε οπως και εσυ , δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τις τελευταιες φουρνιες αλλα η τιμη του μου φανηκε αρκετα ενδιαφερουσα....για καποιον που δεν θελει να τα 'χωσει' στα ακριβοτερα και πιο αξιοπιστα μοντελα ειναι μια καλη εναλλακτικη! Εγω προσωπικα παντα ημουν fan των Enermax.

Προς αποφυγη παρεξηγησεων : ΔΕΝ δουλευω στα Multirama ..... :D

και εγώ αν δεν είχα ακούσει τα τελευταία σχόλια από ανθρώπους που τα έχουν δουλέψει με το κιλό θα έλεγα ''με κλειστά μάτια''

αλλά τα σχόλια αυτά σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή με κάνουν να προβληματίζομαι....

και το θέμα είναι ότι ένα προβληματικό τροφοδοτικό μπορεί εν τέλει να στοιχήσει πανάκριβα....

Προσοχή: Τα παραπάνω είναι προσωπικές σκέψεις (μην παρεξηγηθώ και για δυσφήμιση....)

Αρχική απάντηση από spc

Προσοχή: Τα παραπάνω είναι προσωπικές σκέψεις (μην παρεξηγηθώ και για δυσφήμιση....)

Ασ'τα σαπια, απο τοτε που τακιμιασες με τον RootX και το e-shop του, το εχεις κανει rootινα να θαβεις τα αλλα μαγαζακια...

Αρχική απάντηση από vdeseris

Πέτρο thanks για το bench. Καλά πάει το stickάκι. Endu με τι benchαρες δεν μας είπες...

Να και ένα δικό μου χαλαρό... :p

benchάρα με Lexar 512 USB2. Tα cheats δε περνάνε εδώ :p.
Αρχική απάντηση από greekfragma

με ποιο απο ολα που εχει εκει μεσα?????...

Ασε να φορτωσει ολη η σελιδα και θα σε παει ακριβως εκει που λεω

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 22:53]

.........αν και το 2πυρηνο αμπιτ δεν φαινεται ασχημο.......:laughing:

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιι:T:

http://www.exeem.com

eXeem is a brand new Peer-To-Peer program, which is based on the BitTorrent idea. eXeem eliminates the need for trackers as nodes in the program will be taking their role..

eXeem v0.20 Public Beta has been released to the public. Everybody is now able to download it and give it a try before the final version comes out..

Η ώρα είναι 5.13 και έχω τη εξής απορία:

1. Να πάω για ύπνο και να συκωθώ 8.00 για να πάω στη δουλειά.

2. Να κάνω φραπεδιά και να το πάω σερί...

Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας εσείς που ξενυχτάτε στο TheLab!

ελα μωρε ... αν δεν κανεις καταχρησεις τωρα που εισαι νεος ποτε θα τις κανεις ... ξηλωσε το PC βγαλτο στο μπαλκονι, τραβα ενα 32mb spi και πιστευω μεχρι να τελεωσεις θα ειναι ωρα να πας στη δουλεια!

Δοκήμασα πρην λίγο το 32ΜΒ και με κρέμασε στο λοοπ 19... (ή λήγο ψήσημο ακόμα θέλει ή τάση...) αν το μπαλκόνι δεν ήταν στον επάνω όροφο θα το έκανα!

Έβγαλα και ένα 19200 3dmark2001 με την fx5700U αλλά ούτε στην 30 θέση δεν μπένω...

Πάω να κάνω τον καφέ...

Αρχική απάντηση από FrOsT

Σκέτος αχτήπητος....

Χεχεχεχε καλοοοοοοοοο!!!!

Σε λιγα λεπτακια θα εχω την τιμη να συναντησω τον SLN...ποσων χρονων να ειναι λετε???

Θα βρεθουμε στον Αγ.Αντωνη και θα παμε στη Renault στο ποταμι...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

....................

Σε λιγα λεπτακια θα εχω την τιμη να συναντησω τον SLN...ποσων χρονων να ειναι λετε???

.....

Κανεις δεν ξερει την ακριβη ηλικια του γεροSLN, ακουγεται οτι εχει πατησει τα 100 εδω και πολυ καιρο

:hehe: :nada:

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Θα βρεθουμε στον Αγ.Αντωνη και θα παμε στη Renault στο ποταμι...

Ένας πιτσιρικάς με ένα γέρο, μόνοι, δίπλα στο ποτάμι...

Δεν είναι ωραία πράγματα αυτα.

2 ερμηνίες μπορώ να δόσω

1)Κάποιος δεν ξέρει να μετράει.... :p

2)Σαμποτάζ από την "σκοτηνή πλευρά":P

Aπό το TheLab PiFast top30...

post-1666-1416071578,4434_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.