zyx Ιανουάριος 19, 2005 #2802 Ιανουάριος 19, 2005 μπορει να με πει καποιος γιατι δεν με αφηνη. δεν εχω βαλη τον κοδικο στο 03 πηγα στην regestry δεν υπαρχη. το εκανα instal unistal τπτ του βαλα πειρατικο τπτ. γιατι δεν μου το σηκονει. δεν εχω αλλο σκορ στο 03 σηκομενο
jax7480 Ιανουάριος 19, 2005 Author #2803 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka παω στο μπαλκονι με τη ψηφιακη EEEEEEEEEEΠΠΠΠΠ, εγω βρηκα την ιδεα... Θελω 50% απο τις πωλησεις των φωτογραφιων και του βιντεο στα καναλια...
jax7480 Ιανουάριος 19, 2005 Author #2804 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από zyx μπορει να με πει καποιος γιατι δεν με αφηνη. δεν εχω βαλη τον κοδικο στο 03 πηγα στην regestry δεν υπαρχη. το εκανα instal unistal τπτ του βαλα πειρατικο τπτ. γιατι δεν μου το σηκονει. δεν εχω αλλο σκορ στο 03 σηκομενο Zyx νομιζω οτι βγηκε και νεο update για το 03, το 3.5.0 και αν δεν εχεις αυτη την εκδοση δεν σε αφηνει να κανεις upload τα αποτελεσματα.
vdeseris Ιανουάριος 19, 2005 #2806 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 23:05] μπορει να με πει καποιος γιατι δεν με αφηνη. δεν εχω βαλη τον κοδικο στο 03 πηγα στην regestry δεν υπαρχη. το εκανα instal unistal τπτ του βαλα πειρατικο τπτ. γιατι δεν μου το σηκονει. δεν εχω αλλο σκορ στο 03 σηκομενο To 350 patch το έχεις βάλει??? Μπας και...
aristos87 Ιανουάριος 19, 2005 #2807 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT H δηκιάμου είναι costum;) :rofl: Ελεος αυτοκινήτου έβαλες???
zyx Ιανουάριος 19, 2005 #2808 Ιανουάριος 19, 2005 τωρα τι να πω. το εβαλα απο το φορητο δισκο στο δικο μου δισκο και το σηκοσε ε λοοολναι παιδες το 350 ειχα. ευχαριστο παντος:daisy:
FrOsT Ιανουάριος 19, 2005 #2809 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 :rofl: Ελεος αυτοκινήτου έβαλες??? Nαι! και το κάστος ανέρχετε στα 0ευρώ!!! Καθησματάκια από ένα παλιό σιτροεν(αν θυμάμε καλά) τη βάση με τα ροδάκια μου τα έκανε δώρο ένας πελάτης του πατέρα μου ενώ η όλη μόντα έγηνε από τον πατέρα μου!
ea6gka Ιανουάριος 19, 2005 #2811 Ιανουάριος 19, 2005 καλα δε πιανεσε με τις ωρες?ρε σεις ενα καλο καθισμα για το τενεκε μου ξερει κανες που θα βρω?
jax7480 Ιανουάριος 19, 2005 Author #2812 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka καλα δε πιανεσε με τις ωρες?ρε σεις ενα καλο καθισμα για το τενεκε μου ξερει κανες που θα βρω? Τι τενεκε εχεις ακριβως? και τι καθισμα θελεις?Frost αρχηγος μαν. Το κακο ειναι οτι δεν ειναι μπακετ. Λες να βαλω κι εγω κανα τετοιο στο σπιτι? αλλα μετα πως να γλιτωσω την τηγανια....
ea6gka Ιανουάριος 19, 2005 #2813 Ιανουάριος 19, 2005 μλκες recaro rulez λεμε, και γαμω τις φασεις θα ειναι.το φιεστα το καινοθριο εχω , και δε μου αρεσει το καθισμα θελω αλλο
GoriLLakoS Ιανουάριος 19, 2005 #2814 Ιανουάριος 19, 2005 Λοιπον.....Ζαχο εχεις εν μερει δικιο...κ λεω εν μερει διοτι....ειμαι μολις 16χρονων....μπορει να σου ακουγεται γελοιο αυτο αλλα....τι μπορει να ξερω απο cooling στα 16 μου.....ενας κορυφαιος επεξεργαστης θελει κ σουπερ ψυξη για να φτασει στα ορια του...κ εγω τον πηγα μεχρι εκει που πηγαινε με τις σκατομνημες που ειχα κ τον αερα...!Πουλαω μνημες που δεν πηγαιναν κ παιρνω αλλες....Δεκεμβριο περνει ο hipro της vga μου....κ την ειχε σχεδον ενα μηνα...την παρελαβα πριν 2 βδομαδες κ καηκε κατω απο το phase στα 720mhz ενω ετοιμαζομουν να τραβηξω bench....αλλιως θα ειχαμε κ 3dmarks 03 kai 01 πολυ μα πολυ καλα...!παω να βγαλω το cpu απο το socket κ διακρινω ενα γυρισμενο ποδαρακι...παω να το ησιωσω κ κοβεται....... κ ναι το παραδεχομαι οτι ειμαι πολυ μα πολυ απειρος ακομα αλλα προσπαθω οσο μπορω....αν θες πιστεψε με....!Φτιαχνω το phase μονος μου...κ οταν λεω μονος...μονο ο unseen μου εστελνε πμ κ μου ελεγε πως κ τι καθε μερα....!Δεν εχω δει αλλο ν 16χρονο να καθεται να φτιαχνει αλλαγη φασης......κ δεν λεω οτι ειναι το τελειο..μια πατατα ειναι..απλα ηθελα κ μάρεσε κ το εκανα...! Οσο γι'αυτα που μου αγοραζει ο πατερας μου...πιστευω κ ο δικος σας ετσι θα εκανε( κ μην νομιζεται οτι ειναι κανενας καπιταλας)..ειμαι ακομα μικρος κ γι'αυτο μου τα κανει ολα αυτα...σε 1 χρονο ομως που τελειωνω σχολειο κτλ...κομμενα ολα...μονος μου θα πρεπει να τα βγαζω περα...οποτε,νομιζω εδω εχεις αδικο...κ για τον πυκνωτη εκκινησης που λες Ζαχο δεν ειχα ιδεα...οτι ξερω απο φυσικη λυκειου ειναι(γ' λυκειου παω)...ουτε απο phase ειχα ιδεα ουτε απο τιποτα...! Οσο για τον επεξεργαστη...οταν τον αγοραζεις με ενα χ ποσο κ βρισκεις αγοραστη να τον παιρνει 50ευρω λιγοτερα απο αυτο που τον ειχες παρει καινουριο....κ σκεφτεσαι οτι αμα κοτσαρεις αλλα 50 εχεις καινουριο επεξεργαστη καλυτερο...δεν νομιζω οτι εσυ θα καθοσουν με τον παλιο σε μια τετοια ευκαιρια...! Και ναι...το ξερω οτι δεν το στρεσαρα καθολου...δεν ειχα τα μεσα...πως να το πω...δεν ειχα την πειρα.....κ ετυχε να ειναι αυτο το Pc που ειχα.....! Δεν αντιλεγω σε κατι σε αυτα που ειπες ...αλλα δεν πιστευω να ειναι λογος να μου τα λες ολα αυτα....! Πιστευω να τα ειπα ολα ετσι οπως ηθελα κ οχι οπως επηρεαστηκα..... Τσπ...δεν εχω κατι μαζι σου...κ καταλαβαινω πως τα λες....! Βill
GoriLLakoS Ιανουάριος 19, 2005 #2815 Ιανουάριος 19, 2005 Κ κατι αλλο....με το μπηκα στο νετ....στο msn ηρθαν με την μια κ μου κοτσαραν την διευθηνση αυτη με την απαντηση σου....και μου λεγαν...δικιο εχει...δικιο εχει....ενταξει βρε παιδια...ηρεμηστε λιγο....δεν ηρθε το τελος του κοσμου.....
jax7480 Ιανουάριος 19, 2005 Author #2817 Ιανουάριος 19, 2005 Ρε Βιλλ, ουτε εγω εχω κατι μαζι σου. Σου τα λεω αυτα γιατι πιστευω οτι γι'αυτα που εχεις δεν εχεις προσπαθησει αρκετα και τελικα ΔΕΝ εχεις κανει τιποτα. Δεν ειπα να μην αλλαξεις τον επεξεργαστη, αλλα τις μνημες και την VGA γιατι? την μητρικη επισης γιατι? Δηλαδη οι ΒΗ-6 δεν πηγαν πανω απο 214 με καραστρεσντ timings? πολυ χλωμο και θα πρεπει να εισαι ο πρωτος που τα ΒΗ-6 του δεν πηγαν πανω απο 214? Τεσπα, για να ληξει το θεμα εδω, πιστευω οτι θα επρεπε να τελειωσεις καποιες δουλειες που εχεις αρχισει και μετα να μπεις στα πιο βαθεια. Δηλαδη, δεν επρεπε να ξεκινησεις phase, οταν δεν ξερεις τα βασικα απο π.χ. την υδροψυξη ή απο ενα απλο vdimm mod. Αυτο ειναι που σε "εριξε". Οτι δηλαδη προσπαθησες να τα κανεις ολα, χωρις να ξερεις πεντε βασικα πραγματα.Παντα φιλικα,Ζαχαριας
astrolabos Ιανουάριος 19, 2005 #2818 Ιανουάριος 19, 2005 άλλος εχει τον τίτλο (newsposter) και άλλοι τη χάρη
aristos87 Ιανουάριος 19, 2005 #2819 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Κ κατι αλλο....με το μπηκα στο νετ....στο msn ηρθαν με την μια κ μου κοτσαραν την διευθηνση αυτη με την απαντηση σου....και μου λεγαν...δικιο εχει...δικιο εχει.... ενταξει βρε παιδια...ηρεμηστε λιγο....δεν ηρθε το τελος του κοσμου..... Ήμουν και γώ ένας απ'αυτούς και το παραδέχομαι! Αλλά ωραία τα είπες βασίλη και σόρρυ!
aristos87 Ιανουάριος 19, 2005 #2820 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Ρε Βιλλ, ουτε εγω εχω κατι μαζι σου. Σου τα λεω αυτα γιατι πιστευω οτι γι'αυτα που εχεις δεν εχεις προσπαθησει αρκετα και τελικα ΔΕΝ εχεις κανει τιποτα. Δεν ειπα να μην αλλαξεις τον επεξεργαστη, αλλα τις μνημες και την VGA γιατι? την μητρικη επισης γιατι? Δηλαδη οι ΒΗ-6 δεν πηγαν πανω απο 214 με καραστρεσντ timings? πολυ χλωμο και θα πρεπει να εισαι ο πρωτος που τα ΒΗ-6 του δεν πηγαν πανω απο 214? Τεσπα, για να ληξει το θεμα εδω, πιστευω οτι θα επρεπε να τελειωσεις καποιες δουλειες που εχεις αρχισει και μετα να μπεις στα πιο βαθεια. Δηλαδη, δεν επρεπε να ξεκινησεις phase, οταν δεν ξερεις τα βασικα απο π.χ. την υδροψυξη ή απο ενα απλο vdimm mod. Αυτο ειναι που σε "εριξε". Οτι δηλαδη προσπαθησες να τα κανεις ολα, χωρις να ξερεις πεντε βασικα πραγματα.Παντα φιλικα,Ζαχαριας Φίλε Ζαχο κάποιες φορές δεν είναι το αισθημα της υπερκατανάλωσης που μας κάνει να αγοράσουμε κάτι? Δεν είναι απόλυτο οτι μια αλλαγή γίνετε απόλυτα για τον λόγο της διαφοράς επιδόσεων... μπορεί έτσι να ένιωσε ο βασίλης και να έκανε αυτές τις αλλαγές...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.