Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Πέτρο thanks για το bench. Καλά πάει το stickάκι. Endu με τι benchαρες δεν μας είπες...

Να και ένα δικό μου χαλαρό... :p

post-745-1416071563,3377_thumb.png

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πολλά λεφτά....

After dropping a bombshell on investors last Monday that its fourth quarter of 2004 would be a disappointment, AMD formally announced the numbers today.

AMD lost $30m on sales of $1.26bn in the final quarter of the year (and AMD's fiscal year). Despite processor sales rising 26 per cent over the corresponding period in the previous year, AMD's CEO, Hector Ruiz, said the Flash memory business, on which AMD relies for almost half of its earnings, was "freaking dismal".

The CPU side saw sales of $730m and profits of $89m. The entire year saw losses stablize and sales grow after a 2003 characterized by heavy losses. Sales in FY2004 were up from $3.52bn in 2004 to top $5bn, with $91.16m net income.

AMD shares crashed from $20 to $14.6 on the revelation last week of the poor performance of its flash memory division. AMD blamed intense competition with Intel. Intel has cut the prices of Nor memory aggressively in the past two quarters.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Παει ο fx53....μαλλον παιρνει ποδι....

Ακομα με τον 53 εισαι??

Τσ τστσ ....παρε εναν 55 βρε παιδακι μου... :p

Αρχική απάντηση από zyx

βασιλη κρατησες τπτ?

Βασικα...η καρτα εφυγε σημερα για rma κ μαλλον θα παω σε pci....αμα δεν την δωσω...κραταω mobo κ vga κ συνεχιζω...!Μνημες...παω σε tccd για 320+φσβ..οι bh-6 εφυγαν..cpu εκλπηξη...:p...αμα δωσω τον 53 του οποιου εφυγε ενα pin κ θα παει για επεμβαση...

Ποντικι πληκτρολογιο τα ιδια...:p

Psu na παρω ocz 600 η pcp&c 510 deluxe???

:p

A...την οθονη μου αγοραστε παιδια...!:p

θελει να με υιοθετησει ο πατερας σου? Ελα κανε τα κονε σου κι εγω θα σου φτιαξω το phase change. 24 ειμαι πες του.

εγω λεω να παρεις εναν 3500+ και οταν θα εισαι ετοιμος απο πολλες αποψης αν το βλεπεις τοτε οτι δεν σε φτανει μονο τοτε να πας σε αυτες τις κατηγοριες. δλδ τον 53 τον ευχαριστηθηκες? παλι θα χωσεις λεφτα χωρης να τα χαρεις

Αρχική απάντηση από unseen

θελει να με υιοθετησει ο πατερας σου? Ελα κανε τα κονε σου κι εγω θα σου φτιαξω το phase change. 24 ειμαι πες του.

Και γω 22,5 κ αμα με υιοθετησει θα μοιραζομαι κ τα αυτοκινητακια μου μαζι σου :p

Ρε Βασιλη πλακα μας κανεις? Αγορασες πριν κατι μηνες τον FX-53. Δεν τον τεσταρες σχεδον καθολου ή αν τον τεσταρες, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, γιατι 200-250MHz επανω δεν ειναι απολυτως τιποτα για μια CPU των 800, του εσπασες κι ενα ποδαρακι και τωρα τον δινεις για να παρεις τι? Αυτον που εχεις, οχι τα ορια του δεν βρηκες, αναθεμα με αν τον ετρεχες και overclocked. Εγραψες thread, οτι πηρες FX-53 και ποσταρεις SuperPi του το οποιο ηταν 1sec πιο κατω απ'οτι βγαζει ο FX-53 στα default. To διορθωσες μεν, με τα χιλια ζορια δε. Αγοραζεις Mobo, μνημες, πουλας, κανεις thread για phase change home made, κανεις thread για πυκνωτες εκκινησης και αλλα, αγοραζεις X800XT PE ή 6800Ultra κι εγω δεν θυμαμαι τι αλλο, κουτια, ψυξεις, ανεμιστηρια, TFT οθονες, βγαζεις για πωληση την καρτα, την οθονη, πουλας την mobo και τις μνημες και ψαχνεις να δωσεις και τον FX-53. Τελικα τι απ'ολα αυτα επρεπε να κανεις ξερεις? τιποτα. Αγορασες τοσα πραγματα και οχι μονο ΔΕΝ ειδαμε τιποτα απο αποψης επιδοσεων αλλα τα αλλαζεις κιολας για να παρεις αλλα. Τα οποια να τα κανεις ΤΙ? αφου ακομα σε αυτα που πουλας δεν βρηκες ποτε ορια, αλλα και να τα βρηκες δεν ειχες τα @@ να τα ποσταρεις? ολοι θα βοηθουσαμε. Πιο πολυ ασχοληθηκαμε ολοι με το εστιατοριο που θα ετρωγες με την γκομενα (που παρεπιπτοντως δεν @@@@) παρα με τον FX-53 σου.

Σου τα λεω ολα αυτα, για να κατασταλαξεις καπου στην αρχη, να χωσεις, να μπεντσαρεις να βρεις ορια απο αυτα που εχεις και μετα ΔΩΣΤΑ ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝΑ και παρε αλλα. Αλλα αυτος ο καημενος ο FX-53 που ενα καρο κοσμος σε αυτο το φορουμ, γλυκοκοιτουσε οταν αγορασες απλα πηγε στραφι...

Αρχική απάντηση από astrolabos

πω πω χώσιμο...

Yes indeed,

αλλα επειδη δεν ειμαι καμια λαϊνα σαν μερικους-μερικους να λεω " συγγνωμη χθες το βραδυ θολωσε το μυαλο μου και δεν ηξερα τι εγραφα" :look: τα γραφω μηπως και βαλει μυαλο και στρωθει να μπεντσαρει, απο το να προσπαθει να του βγουν τα νουμερα με την μια, χωρις να εχει στρωσει κωλο.

Οποιος διαφωνει ή συμφωνει, οριστε, εδω ειμαι για συζητηση.

@ea6gka, κορυφαια μαν. Ποσο το μαλλι και απο που?

Αρχική απάντηση από zyx

εγω λεω να παρεις εναν 3500+ και οταν θα εισαι ετοιμος απο πολλες αποψης αν το βλεπεις τοτε οτι δεν σε φτανει μονο τοτε να πας σε αυτες τις κατηγοριες. δλδ τον 53 τον ευχαριστηθηκες? παλι θα χωσεις λεφτα χωρης να τα χαρεις

Κάπιοι χέρονται στην ιδέα οτι τα έχουν όχι ότι τα τεστάρουν :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.