Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από DJD

Ας μου κάνει κάποιος uninstall το Lineage από το pc.. έχω καεί :cry:

Τι lvl έχεις πάει να σου πώ πόσο καμμένος είσαι ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Τι lvl έχεις πάει να σου πώ πόσο καμμένος είσαι ;)

Eγώ πήγα μέχρι 34 και το άφησα τώρα... Έχω να παιξω 1-2 βδομάδες... Μετά την εξεταστική βλέπουμε ;)

αφηστε τα πισι και καταπιαστειτε στο σεξ γιατι αλλιως....

A JILTED girl tore off her ex-boyfriend's testicle with her bare hands - then popped it in her mouth, a court heard yesterday.

Amanda Monti, 24, grabbed Jeffrey Jones, 37, by the genitals in a rage after he refused to have sex.

She ripped off his left testicle leaving him in "excruciating pain". Monti, just 5ft 2in, then put it in her mouth to hide it.

The testicle was later found by a pal of Mr Jones who handed it back, saying: "That's yours." Doctors were unable to re-attach it.

The victim told Liverpool Crown Court how he had earlier ended their relationship but Monti refused to accept it.

After a party at his home in Netherton, she wanted sex but he was not interested. There was a struggle and she ripped off his shorts leaving him in his pants.

He said: "She grabbed my genitals and pulled hard. I noticed my underpants had come off and I was in excruciating pain."

Monti, of Birkenhead, admitted unlawful wounding but said she had little memory of what happened. She will be sentenced later.

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2005013091,00.html

Κοιτα να δεις που το "ολεθρια σχεση" δεν ηταν ταινια "αμερικανια" αλλα μαλλον ντοκυμαντερ...

Πωπω...πακετωθηκε ο τυπος. Τσιτα "μοναρχης"!!

crab1mn9ee.jpg

αυτο το ψαρι( σαν καβουρας μοιαζει) βρεθηκε στις ακτες της ταιλανδης μετα το τσουναμι, ειναι νεο ειδος

borg εμ ξεχνας τα κινητα. εμ μου στελνεις π.μ. εμ εχεις και τα μηνηματα φουλ. ωρε σβησε τπτ να σινενοηθουμε. το εχω στο μαγαζι το κινιτο σου. αν θες ελα να το παρεις

Βαλτε στο λεξικο του in.gr την λεξη crab:D

Τελικα θα τα δουμε ολα σε αυτον τον κοσμο....Για σου ρε Μπαμπινιωτη,,,:p

Αρχική απάντηση από georgeadams

spc, πόσα από τα 1000 μυνήματα αναφέρονται στον RootX ?? :p

δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζετε τόσο την αδυναμία μου στον εν λόγω admim -ζηλιάρηδες :tongue:

μην τους άκούς Φάνη :hug:

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:58]

ουφ......

δεν έχω πλέον στόχους στη ζωή μου........

ούτε κι εγώ:devil: :devil: :devil:

post-1085-1416071559,3544_thumb.jpg

Γαμωτη μου....αι στο καλο πια...ολα χαλανε.....ολο μ@λ@κιες γινονται...ολο...ολο..ολο....τα εβαλα στα κουτια τους ολα κ ησυχασα.....!ουτε το ποντικι δεν εμεινε....αιντε πια....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.