Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Όταν λέω ίδιους, εννοώ ότι υπάρχει μοντέλο για μονό επεξεργαστή, διπλούς, 8πλούς κλπ....

Αν σε μητρική που παίρνει 4, βάλεις 2 opterons 240 px, δεν θα μπορέσεις να βάλεις 3ο... αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο 1ος αριθμός στο μοντέλο σημαίνει το πόσοι μπορούν να δουλέψουν max ταυτόχρονα.

Η σειρά 2, είναι για max 2 επεξεργαστές.

Η σειρά 8, για 8...

Δεν θυμάμαι να παίζουν ενδιάμεσοι, 1xx, 2xx και 8xx νομίζω υπάρχουν. Επίσης δεν ξέρω αν παίζουν και σε μονό αριθμό ή πρέπει να είναι ζέυγη.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

Φάνη μόνο εσύ με καταλαβαίνεις :hehe: Έκανα μεγάλο σφάλμα απέναντι στον SLN και πρέπει να με τιμωρήσετε σκληρά...:D

Βρε παιδιά, πότε έχει το ραντεβού με τον χειρούργο?? την έλιωσε αυτή τη γλώσσα :hehe:

αφού δε γλύφω.... :( μόνο λίγο το DJD και το Σουηδό (όταν είναι γυμνός...) :p

Εντάξει, ώρα την φουλέυουμε μου φαίνεται.... ή εμείς ή εσείς, αν θέτε σηκώστε(με την καλή έννοια) το www.TheGLab.gr και αφήστε μας στην υσηχία μας.... Για ένα κούτελο ζούμε....

θα μας πάρουν με τα σαπούνια :eek:

Loool, δεν ξέρω ποιος θα σας πάρει, ξέρω όμως ποιος θα σκύβει να τα μαζεύει :tongue:

οχχχχχ καινούργιο smilie? tongue1.gif επιτέλους θα μου λύσει τα χέρια (όχι σκέλια)... :hehe:

θα φάμε κάνα Ban καμιά ώρα με αυτά που λέμε

εφυγα απο αθηνα απο χτες το βραδυ για Κρητη μεχρι κυριακη για δουλεια ... πηρα και το laptop απλα να ασχοληθω και λιγο με την πτυχιακη και μπενω στο δωματιο...

ψαχνοντας για πριζα βλεπω UTP καλωδιο με αυτοκολητο DATA απο επανω.

Τα αποτελεσματα τα βλεπετε ιδη !!! ταχυτητα περιπου 384DSL

ενα μεγαλο μπραβο στο ξενοδοχιο!!! τιποτα αλλο δεν εχω να πω!

Παρακαληστε να σταματησετε ΟΛΟΙ τα ομοφιλοφιλικα υπονοουμενα για τον αξιοτιμο κ.Enduracell διοτι θηγετε ολος ο Θεσσαλικο καμπος.

Τα τρακτερ ειναι στις θεσεις τους κ θα αναλαβουν δραση αν δε σταματησει ο διασυρμος των ανδρων του τοπου μας!

post-119-1416071546,4102_thumb.jpg

LOL μπράβο ρε πατριώτη :clap: τρακτέρ και ντενεκές με γάλα που τους χρειάζεται τους πρωτευουσιάνους δε λέγεται για να βάλουν μυαλό :rofl:

στα άρματα σύντροφοι :happy2:

Αρχική απάντηση από spc

hotel name?

Αρχική απάντηση από Βασιλης

λοοοοολ....ο κολλημενος....

όχι βρε, ρωτάω να δω αν είναι κάποιο από αυτά που συνεργαζόμαστε....

Αρχική απάντηση από esdee

εφυγα απο αθηνα απο χτες το βραδυ για Κρητη μεχρι κυριακη για δουλεια ... πηρα και το laptop απλα να ασχοληθω και λιγο με την πτυχιακη και μπενω στο δωματιο...

ψαχνοντας για πριζα βλεπω UTP καλωδιο με αυτοκολητο DATA απο επανω.

Τα αποτελεσματα τα βλεπετε ιδη !!! ταχυτητα περιπου 384DSL

ενα μεγαλο μπραβο στο ξενοδοχιο!!! τιποτα αλλο δεν εχω να πω!

Στο λονδινο ειχε 1024 αλλα και 0.50 λιρες το λεπτο, ή 15 λιρες ολη μερα...

LOL μπράβο ρε πατριώτη :clap: τρακτέρ και ντενεκές με γάλα που τους χρειάζεται τους πρωτευουσιάνους δε λέγεται για να βάλουν μυαλό :rofl:

στα άρματα σύντροφοι :happy2:

Xεχχε,μη μασας!Ειμσατε ενωμενοι κ αποφασισμενοι :hehe:

ξερω κ που ακριβως ειναι η "φωλια" των αντμινιδων,οποτε ετοιμαζε τους ντενεκεδες να παμε να τους φουλαρουμε τις σκαλες! :hehe:

Αρχική απάντηση από spc

hotel name?

ΧΧΧ (kidding)

ΑΚΤΙΟΝ λεγετε και ειναι στο Ηρακλειο ... αυριο θα ειμαι και Χανια οποτε για να δουμε και εκει!!!

(οπως καταλαβατε μονο με την πτυχιακη δεν θα ασχοληθω :p)

Αρχική απάντηση από esdee

ΧΧΧ (kidding)

ΑΚΤΙΟΝ λεγετε και ειναι στο Ηρακλειο ... αυριο θα ειμαι και Χανια οποτε για να δουμε και εκει!!!

(οπως καταλαβατε μονο με την πτυχιακη δεν θα ασχοληθω :p)

Πρώτη φορά το ακούω... Μέσα στο Ηράκλειο ενωάς ή απ'όξω;

Στο θέμα μας τώρα (όχι οτι έχουμε δλδ...):

Κοιτάξτε τι βρήκα σήμερα ψάχνωντας έναν ήχο για το κινητό... :D

post-753-1416071547,4112_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 17:06]

Βρε παιδιά, πότε έχει το ραντεβού με τον χειρούργο?? την έλιωσε αυτή τη γλώσσα :hehe:

(Μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω, ο π**στης...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.