Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

"In the Philippino tradition, Malakas is also the equivalent of Adam in the Jewish / Christian religions, it's the name of the first man God created. "

Aαααααχαχαχαχαχχαχαχα!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

A8N-SLI vs DFI : 1-0

AMD's dual core socket 939 processors were also running in a back room on ASUS' A8N-SLI Deluxe motherboards - without modification. Although we had known for some time that dual core would only require a BIOS update on AMD motherboards (at worst), the knowledge that off-the-shelf motherboards running AMD's newest gave us a further boost of confidence for the future. This is also in stark contrast to Anand's report that Intel dual-core will not run on current 915/925 chipset motherboards.

Αρχική απάντηση από SLN

:(:o:weep:

συγνώμη Σολων δε ξέρω τι με έπιασε θόλωσε το μυαλλό μου και ξέσπασα πάνω σου...:flower:

μια η εξεταστική, μια το 25pi του hipro καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι στα καλύτερα μου.... :)

Ε ρε γλεντια!!! Του dual το καγκελο θα γινει! Dual core, dual channel, dual vga(ακα SLI), dual HDD(ακα RAID0)..... αντε και μεσα στο 2006 και dual tower!!!

Δεν δεχομαι την συγνωμη σου... Ηδη εχω κανει αναφορα το post στο μεγαλο αφεντικο και εχω εισηγηθει να απομακρυνθεις παραυτα... :flex: Μου απαντησαν οτι το ειχαν απο καιρο στο μυαλο τους και εψαχναν απλα την αφορμη.

:D:kiss::inlove:

Λίγα με τον εντού μην σφαχτούμε :D ENDU μη χαίρεσαι.. δεν έχεις να πας πουθενά :D

Δυστυχως δεν περναει απο το χερι σου... Μιλησα με τον "απο πανω σου"

Kαθαριζει ο.... Unstoppable!! Bwa-hahahahahaha...

5 ποστ : τα 3 απο admin στο καπακι!! Αυτο θα πει καλυψη!! Ουτε ο θεος ο ιδιος (ο Hector Ruiz δηλαδη) δεν τον κουναει απο την θεση του...

Αρχική απάντηση από SLN

5 ποστ : τα 3 απο admin στο καπακι!! Αυτο θα πει καλυψη!! Ουτε ο θεος ο ιδιος (ο Hector Ruiz δηλαδη) δεν τον κουναει απο την θεση του...

Μην μας παίρνει όλους η μπάλα... καλή η αντίσταση αλλά να ξεχωρίζουμε και τα χλωρά :rofl:

Νομίζω ότι η καταχώρησή μου ήταν αντι-enduρασελική....:rofl:

Αμα...λεμε αμα....εχουμε μητρικη για 4 οπτερον κ βαλουμε πανω τους 2 η 3 θα παιζει???

υπαρχει τετοια επιλογη η πρεπει να ειναι ολα τα cpu επανω???

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Αμα...λεμε αμα....εχουμε μητρικη για 4 οπτερον κ βαλουμε πανω τους 2 η 3 θα παιζει???

υπαρχει τετοια επιλογη η πρεπει να ειναι ολα τα cpu επανω???

Μπορείς, αλλά θα πρέπει να έχεις τους κατάλληλους ώστε να μπορέσεις να προσθέσεις και άλλον.. δεν είναι όλοι οι opteron ίδιοι.

Αρχική απάντηση από RootX

Μπορείς, αλλά θα πρέπει να έχεις τους κατάλληλους ώστε να μπορέσεις να προσθέσεις και άλλον.. δεν είναι όλοι οι opteron ίδιοι.

ναι....για τουσ ιδιους μιλαω παντα...απλα δεν ηξερα αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα....

ΟΤ...στην εταιρια του παππου μου πηραν καινουριο server....εναν xeon πηραν αλλα δεν ξερω στα ποσα....!θα τον τρεξω pi οταν παω....:)

Αρχική απάντηση από RootX

Μην μας παίρνει όλους η μπάλα... καλή η αντίσταση αλλά να ξεχωρίζουμε και τα χλωρά :rofl:

Νομίζω ότι η καταχώρησή μου ήταν αντι-enduρασελική....:rofl:

Φάνη μόνο εσύ με καταλαβαίνεις :hehe: Έκανα μεγάλο σφάλμα απέναντι στον SLN και πρέπει να με τιμωρήσετε σκληρά...:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.