Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 22:28]

"The HyperDirve III provides 8 DIMM slots, each of which can take DIMMs up to 2GB in capacity (no on board RAM)."

Τώρα το είδα και γω.... Και δεν ήξερα τι να κάνω τα 4 γίγα bh5 που μου περισσεύουν!! :p

φαντασου να ειναι και tweaked ... να κανουμε overclocking και στους δισκους!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πω ρε γμτ. Πολύ διάβασμα έπεσε με το που αρχίσαμε. Εδώ και 2-3 ώρες πάλευα να φτιάξω μια beep για τα καλλιτεχνικά και τελικά έφτιαξα τον beep... Δε μου ζητάζανε καλύτερα να μοντάρω κάνα κουτάκι να τους το πάω; :p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Πάντως αν θές δωρεάν SMS υπάρχει και η ΤΙΜ :p:hehe:

:hehe: :hehe: :hehe:

:p :P :p

Αρχική απάντηση από sotiris

ελα όλο παράπονα είσαι. καλά δεν το φτιαχνες στο photoshop?

Δεν ήτανε ζωγραφιά... Μία χειροτεχνία ήτανε. Βασικά ήθελε να της φτιάξουμε ένα μάγο. Για τα Χριστούγεννα ήτανε αλλά το 'χα ξεχάσει. Πάντως σήμερα γενικώς έτρεχα και δεν έφτανα. Τη γλίτωσα και σήμερα στο τσακ και δεν με εξέτασε Ιστορία...

Υ.Γ.: Και να ήτανε ζωγραφιά δεν ξέρω να δουλεύω Photoshop :p . Είπαμε ξέρω πολλά για την ηλικεία μου αλλά ας μην το παρακάνουμε...

Αρχική απάντηση από unstoppable

Μην ξεχνας και την μνημη που θες που ανεβαζει αρκετα το κοστος αλλα πραγματικα τα αξιζει

Shit......

Πανω στον ενθουσιασμο μου δε το προσεξα(εχουν κ αυτην την ακρως παραπλανιτικη φωτο με τα hynix πανω τα παλιοτομαρα...) :whip:

Και για να καταλαβω,ενα ενα κουμπωνουν τα τσιπακια πανω??

HD2zoom.gif

Κ τι ακριβως μνημες περνει?Speed-Timmings-Volts?????

Αρχική απάντηση από astrolabos

’μα ζητάς έντονη σεξουαλική ζωή με δυνατές συγκινήσεις (λέγε με σκοινάκια στις όχθες με το Τούρκο απέναντι να σε φωνάζει "Σειρά") τότε φόρα το χακί. :hehe:

Mη το λες!Εκανα μονο 10μερες πλοτα κ λυπιθηκα που δεν ξαναπηγα σχοινακια(ειμαι αρρωστος γιατρε? :p ) γιατι με πηγαν με αποσπαση αλλου...

Samael αυτή η εικόνα είναι από το προηγούμενο μοντέλο. Το καινούριο θα έχει 8 dimm slots, όπως πόσταρα πιο πάνω.....:whip:

Αρχική απάντηση από FrOsT

Σήμερα ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της isdn... 172 ευρώ!!!

Πάω για Dsl αύριο...

Δεν ηξερες οτι πρωτη φορα ποναει?

δε πηραζει..............τωρα ξες!

Αρχική απάντηση από FrOsT

Σήμερα ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της isdn... 172 ευρώ!!!

Πάω για Dsl αύριο...

ναι δεν συμφέρει με τίποτα.

Αρχική απάντηση από fantacid

Δεν ηξερες οτι πρωτη φορα ποναει?

δε πηραζει..............τωρα ξες!

Αρχική απάντηση από sotiris

ναι δεν συμφέρει με τίποτα.

89+φπα=105.02 ευρώ Εφάπαξ και περιοδηκά τέλη... και αν το κόψω δεν κρατάω το netmod!!!

ΕΛΕΟΣ

Αρχική απάντηση από vdeseris

Samael αυτή η εικόνα είναι από το προηγούμενο μοντέλο. Το καινούριο θα έχει 8 dimm slots, όπως πόσταρα πιο πάνω.....:whip:

Mα καλα,τοσο τρομπες ειναι??Βαλαν τη φωτο του παλιου κατω απο τη λεζαντα του καινουριου??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.