Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Παιδες μολις τελιωσα το format ....

Να βαλλω sp1a+sp2 or sp1a or sp2....:p ????? ?????

Ποιος ειναι ο καλυτερος συνδιασμος ????? ?????

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 15:24]

Και λεπτομέρεια της μπλε οθόνης....

ειστε ολοι ασχετοι και κακεντρεχεις.

wallpaper των WindowsXP ειναι, το εχω δει και σε μπλουζακια.

AMD RULEZZ, δεν το συζητώ, αλλά στην περίπτωση της μπλε Πλαισι-οθόνης, ο φταίχτης δεν πρέπει να είναι η Intel CPU αλλά η κάρτα δικτύου της Netgear (αυτό το netwg311.sys κάτω αριστερά το βλέπετε?) :p

Αρχική απάντηση από chroma

Κάποιοι άνθρωποι είναι τοοοοοόσοοοοοοοο κομπλεξικοί, στο multirama είχαν λάθος τιμή σε ένα χάλκινο ψυκτράκι-κουβέρτα cooler master για μνήμη.. 59.00 και ρωτώ λοιπόν, ευγενέστατος αν είναι σωστή η τιμή. Παίρνω λοιπόν τη αποστομωτική απάντηση "Φυσικά, είναι χάλκινο!" και συνεχίζω "μήπως υπάρχει κάποιο λάθος, τα αντίστοιχα ΤΤ είναι φθηνότερα και έχουν και ψυ..." "οχι αυτό κάνει τόσο γιατί είναι πακέτο με κάτι άλλο..!" καρα-lol πλέον και συνεχίζω "και με τι είναι πακέτο αν επιτρέπεται;" πάντα ευγενικά πολύ αλλά το ηλίθιο χαμόγελο δε κατάφερα να το αποφύγω.. (στο ίδιο ράφι είχε και κάτι τροφοδοτικά) "είναι πακέτο με κάτι άλλο.. για αυτό έχει τόσο!" και επιμένω "μπορείτε να το ανοίξετε να δούμε τι είναι.." και παίρνω την αποστομωτική απάντηση #2 "είναι πακέτο με τροφοδοτικό!" για το όνομα του Θεού, γιατί να έχουν πακέτο ψυκτράκι με τροφοδοτικό!?! αλλά δε κολλάω ιδιαίτερα και ρωτάω τι τροφοδοτικό ήταν, αν είναι ρε παιδίμ κανα tagan 420 να το τσιμπήσουμε.. αποστομωτική απάντηση #3 "Ε..τροφοδοτικό για υπολογιστή!" ε πλέον κάπου εκεί φύγαμε, είχε αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό. ΠΕΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!

υγ. δεν έχω τίποτα με το multirama ή το πλαίσιο ή όλα αυτά τα σουπερ μαρκετ υπολογιστών, άσχετοι υπάρχουν παντού.

Εγώ έιχα κάτι αντίστοιχο τις προάλες πάλι στα Multirama αλλά του Ηρακλείου. Ο τεχνικός τους όταν δεν έχει δουλειά βγαίνει και κάνει καμιά φορά και τον πωλητή. Μπαίνω μέσα τέσπα εγώ, κοιτούσα τα sleeves παίρνω ένα full πακέτο (16.40) και ξαφνικά παίρνει το μάτι μου ένα extension kit που ενώ όλα τα άλλα πανομοιότυπα kits έχουν 4.9 αυτό έχει μια τιμή πάνω 16.3. Γυρνάω και του λέω ψιλογελόντας "Ε, να σας πώ, αλλάξτε την τιμή σ'αυτό εδώ μην τη δεί κανένας και πάθει τπτ. Όλα τα άλλα έχουν 4.9 αυτό έχει 16.3" Το παίρνει το κοιτάει στον υπολογιστή... "Έχει άλλο κωδικό" μου λέει σαν να πήγα να τον βγάλω άσχετο... Του λέω "ναι αλλά όλα τα άλλα είναι παν..." "όχι έχει άλλο κωδικό". Μα μερικοί άνθρωποι είναι ηλίθειοι να πούμε. Ούτε εγώ έχω τπτ με τη συγκεκριμένη αλυσίδα και γενικώς τα "super market υπολογιστών" όπως είπε και ο chroma αλλά μερικοί είναι ηλίθειοι. Βάζω στοίχημα οτι δεν θα μου έλεγε το ίδιο κάποιος από τους άλλους στο μαγαζί .

Αρχική απάντηση από .38-.45

ειστε ολοι ασχετοι και κακεντρεχεις.

wallpaper των WindowsXP ειναι, το εχω δει και σε μπλουζακια.

Τόσο συχνά που εμφανίζεται, ας το βάλουμε και ως wallpaper να μην κάνει τον κόπο να εμφανίζεται συνέχεια... :p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ε Ε Ε Ο Ο Ο...ειναι κανεις εδω???:p.....δεν ανοιγει με τιποτα...απο τρυπα της μητρικης....γειωση πρεπει να βαλω να ακουμπαει που???Στο πατωμα???

Δε χρειαζετε γειωσει για να αναψει βρε.

Κατι αλλο φταιει

Αρχική απάντηση από Samael

Δε χρειαζετε γειωσει για να αναψει βρε.

Κατι αλλο φταιει

ειμαι βλακας,ειμαι βλακας,ειμαι βλακας...ειχα ξεχασει ενα καλλωδιο τροφοδοσιας ide...lol....κουφο εεε???πηρε μπρος το θηριο υστερα απο εναν μηνα......επανερχομαι δριμιτεροσ..

Μη μασας!Υπαρχουν κ χειρωτερα!

Τελευταια φορα που ελυσα το δικο μου ειχα ξεχασει να βαλω το molex στην 9700 κ μολις το αναψα κ ειδα την κοκκινη οθονη κοντεψα να παθω καρδια!Μετα διαβασα το μνμ που σου λεει κ ηρεμησα! :hehe:

Αρχική απάντηση από Samael

Μη μασας!Υπαρχουν κ χειρωτερα!

Τελευταια φορα που ελυσα το δικο μου ειχα ξεχασει να βαλω το molex στην 9700 κ μολις το αναψα κ ειδα την κοκκινη οθονη κοντεψα να παθω καρδια!Μετα διαβασα το μνμ που σου λεει κ ηρεμησα! :hehe:

Γεια σου ρε Samael.......!Πολυ σε παω......!

:D;)

ωρα για εθυλενιο aka r1150! Δεν θα παιζουμε τωρα με απλα αερια!

-42 κραταει το πρωτο σταδιο και -65 το δευτερο με 507 και τα δυο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.