Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από dfragos

Εδώ και 4 μέρες δεν έχει τίποτε το βράδυ η τηλεόραση... τί κατάντια είναι αυτή;

Εγώ τελευταία την έχω καταβρεί με το ραδιόφωνο. Είναι ένας τύπος που έχει εκπομπή στις 12 το βράδυ και βάζει ακριβώς τη μουσική που ακούω. Έχω βάλει και την κερέα ραδιοφώνου στην Winfast... Μόνο που χθες δεν κατάφερα να ακούσω γιατί είχε μια φοβερή καταιγίδα και γινόταν ένα μπάχαλο με τα ραδιοκύματα...

Και καλά, κοιμάσαι στις 5:20, ξυπνάς στις 10:30 και στις 10:54 είσαι στο net; Δλδ μέσα σε 25 λεπτά; Ντροπή! Αίσχος! Που καταντήσαμε!

Υ.Γ.: Εγώ απο τη στιγμή που θα ξυπνήσω μέχρι να καθήσω δεν περνάνε πάνω απο 10 λεπτά!!! :p

Κάποιοι άνθρωποι είναι τοοοοοόσοοοοοοοο κομπλεξικοί, στο multirama είχαν λάθος τιμή σε ένα χάλκινο ψυκτράκι-κουβέρτα cooler master για μνήμη.. 59.00 και ρωτώ λοιπόν, ευγενέστατος αν είναι σωστή η τιμή. Παίρνω λοιπόν τη αποστομωτική απάντηση "Φυσικά, είναι χάλκινο!" και συνεχίζω "μήπως υπάρχει κάποιο λάθος, τα αντίστοιχα ΤΤ είναι φθηνότερα και έχουν και ψυ..." "οχι αυτό κάνει τόσο γιατί είναι πακέτο με κάτι άλλο..!" καρα-lol πλέον και συνεχίζω "και με τι είναι πακέτο αν επιτρέπεται;" πάντα ευγενικά πολύ αλλά το ηλίθιο χαμόγελο δε κατάφερα να το αποφύγω.. (στο ίδιο ράφι είχε και κάτι τροφοδοτικά) "είναι πακέτο με κάτι άλλο.. για αυτό έχει τόσο!" και επιμένω "μπορείτε να το ανοίξετε να δούμε τι είναι.." και παίρνω την αποστομωτική απάντηση #2 "είναι πακέτο με τροφοδοτικό!" για το όνομα του Θεού, γιατί να έχουν πακέτο ψυκτράκι με τροφοδοτικό!?! αλλά δε κολλάω ιδιαίτερα και ρωτάω τι τροφοδοτικό ήταν, αν είναι ρε παιδίμ κανα tagan 420 να το τσιμπήσουμε.. αποστομωτική απάντηση #3 "Ε..τροφοδοτικό για υπολογιστή!" ε πλέον κάπου εκεί φύγαμε, είχε αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό. ΠΕΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!

υγ. δεν έχω τίποτα με το multirama ή το πλαίσιο ή όλα αυτά τα σουπερ μαρκετ υπολογιστών, άσχετοι υπάρχουν παντού.

Ποιος περασε το Φαραγγι του Χελμ στο Battle for Middle earth απο χθες παιδευομαι ,,

πειτε γιατι θα το πετάξω ,,,

Αρχική απάντηση από vdeseris

Extreme Overclocking με Reserator στο Πλαίσιο...

Καπου εδω πεταγεται ο Εντου και αναφερει οτι το συστημα ειναι Intel....

Και λεπτομέρεια της μπλε οθόνης....

φένεται να ειναι ROCK......

Μπράβο τους..

:p:P:P:P:P

Extreme Overclocking με Reserator στο Πλαίσιο...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ NAI EINAI ΙΝΤΕLinside :rofl: τι THG και @@ριες, Πλαίσιο ownzγια all :hehe:
Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

χθες δοκιμασα ενα booster (ευχαριστω Ζαρρα)

δεν παιζει σωστα στην αμπιτ.

@Shidokanjohn

Σε IC7-Max3 Που το ειχα δοκιμασει με το power-on δειχνει να τερματιζουν τα LED και μετα μενουν σβηστα... αυτο εγινε και σε εσενα?

Αρχική απάντηση από jax7480

Καπου εδω πεταγεται ο Εντου και αναφερει οτι το συστημα ειναι Intel....

Μααααα ειναι:hehe:

Exω ολο το συστημα εκτος κουτιου κ με το ανοιγω πεταει μονο την αρχικη οθονη που λεει

press del or tab...κτλ κ κολλαει εκει...ουτε το dell πιανει υτε τιποτα.....τι φταιει???

Πανω στην μητρικη εχω συνδεσει μονο τα κουμπακια για να αναβει το pc κ για να κανει reset....κ απο μια τρυπα της μητρικης εχω στειλει ενα καλλωδιο σε ενα κομματι αλουμινιο που ειναι στο πατωμα για γειωση.....τι να φταιει ωρε παιδια?

Ε Ε Ε Ο Ο Ο...ειναι κανεις εδω???:p.....δεν ανοιγει με τιποτα...απο τρυπα της μητρικης....γειωση πρεπει να βαλω να ακουμπαει που???Στο πατωμα???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.